#24 saat havuzda kalmak

EFT'de Saat ve Gün Sınırı Kalkıyor 00:51

EFT'de Saat ve Gün Sınırı Kalkıyor

Bankalar arasındaki para transferi için mesai saatlerini beklemeye son. Artık farklı bankalardaki hesaplar arası para transferi saniyeler içerisinde 7/24 yapılacak...

1 saat karnında mermiyle dolaştı! 01:45

1 saat karnında mermiyle dolaştı!

YAN BAKMA KAVGASINDA KARNINA MERMİ SAPLANDI, AMA VURULDUĞUNU ANLAMADI, EVE GİDİP YATTI... BAŞINA GELENİ 'KARNIM AĞRIYOR' DİYE GİTTİĞİ HASTANEDE FARK EDEN GENCİN TUHAF KADERİ GELİYOR EKRANA.....

7 gün 24 saat müsilaj temizliği 02:59

7 gün 24 saat müsilaj temizliği

Marmara’da salya temizliği başladı ama akıllarda yanıt bekleyen sorular var. Mesela müsilaj deniz yaşamını etkiler mi? Bu dönemde balık yemek güvenli mi?..

130 bin liralık lüks saat çalındı! 02:01

130 bin liralık lüks saat çalındı!

HIRSIZLAR BU KEZ ŞEYTANIN BİLE AKLINA GELMEYECEK BİR YÖNTEM BULDU. 130 BİN LİRALIK LÜKS SAATİ ÇALABİLMEK İÇİN ÖZEL OFİS KİRALADILAR. NUMARA ÜSTÜNE NUMARA ÇEVİRİP AMAÇLARINA ULAŞTILAR...

7 saat sonra gelen sevinç çığlıkları! 01:37

7 saat sonra gelen sevinç çığlıkları!

HEM OTİZMLİ HEM DE İŞİTME VE KONUŞMA ENGELLİYDİ... PARKTA OYNARKEN BİN ANDA GÖZDEN KAYBOLAN 5 YAŞINDAKİ NİSANUR'U BULMAK İÇİN ARAMA KURTARMA TİMLERİNDEN ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNE, TÜM EKİPLER SEFERBER OLDU...

Evlendikten 3 saat sonra öldüler! 02:00

Evlendikten 3 saat sonra öldüler!

– Düzce'de öğleden sonra dünya evine giren çift, nikahlarının ardından motosiklet ile gezintiye çıktıkları sırada, kamyona arkadan çarpmaları neticesinde hayatını kaybetti...

Kadıköy Sahili'nde kayalara sıkışan genç 3 buçuk saat sonra kurtarıldı 02:39

Kadıköy Sahili'nde kayalara sıkışan genç 3 buçuk saat sonra kurtarıldı

Kadıköy Sahili'nde alkollü olduğu iddia edilen bir kişi kayaların arasına düşürdüğü cep telefonu kulaklığını almaya çalışırken sıkışarak mahsur kaldı. Kayaların arasında sıkışarak mahsur kalan genç adam yaklaşık 3 buçuk ..

Otomobiliyle Melen Çayı’na düşmüştü, 4 saat sonra cansız bedeni çıkarıldı 02:15

Otomobiliyle Melen Çayı’na düşmüştü, 4 saat sonra cansız bedeni çıkarı

Sakarya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkan otomobil Melen Çayı'na düştü. Ekipler, otomobil ve sürücüyü yaklaşık 4 saatlik çalışma neticesinde bulabildi. Hayatını kaybeden sürüc..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Sus ve Dinle (Şiir)  05:02

Sus ve Dinle (Şiir)

Sus ve Dinle (şiir) Meral Bilgic Siir'ini Dinle Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… İzin ver bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi? 05:38

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi?

Sizi arayan numaraların kim olduğunu öğrendiğiniz uygulamalardan sonra, insanların sizi rehbere nasıl kaydettiğini de GetContact ile öğrenebiliyorsunuz. GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? GetContact nedir? G..

Çağla Şıkel Adeta Meydan Okudu 11:17

Çağla Şıkel Adeta Meydan Okudu

Şu sıralar ünlüler arasında adeta bir akıma dönüşen havuzda, denizde, plajda poz modasına ünlü manken Çağla Şıkel de dahil oldu. Yazın keyfini çıkaran ünlü isimler plajlarda magazin muhabirlerini atlatmanın bir yolunu bu..

  • BETA tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor 10:00

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor

Yaşınıza Göre Ne Kadar Uyku Yeterlidir? İnsanlar genellikle 7–8 saatlik uykunun yeterli olduğunu düşünür, ancak bu her zaman böyle değildir. Aslında, iyi bir uykunun keyfini çıkarmak için kaç saat uyumanız gerektiği ve b..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!  02:28

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!

Sualti Roketi Paletlerden Kurtul Teknolojide Son Nokta Çift Pervaneliyle Yüzme : Yüzme, şnorkelle yüzme, dalış için çift pervane ile donatılmış dünyanın en küçük su scooterı. Sublue WhiteShark Mix Underwater Scooter. S..

  • PengoTV tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

 Survivor 2017- Adem'den Sürpriz İddia! 00:52

Survivor 2017- Adem'den Sürpriz İddia!

Adem'den sürpriz iddia! Berna tek kız kalmak istiyor Adem, Berna'nın konseyde yaptığı açıklamalar sonrası bir iddiada bulundu. Adem, Berna'nın takımında tek kız olarak kalmak istediğini söyledi..

  • ANKA tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asansörde Başımıza Gelebilecek 15 Kötü Durum 03:37

Asansörde Başımıza Gelebilecek 15 Kötü Durum

Bu Hayat Okulu videosunda asansörde yaşanan durumlar var. Osururken yakalanmak, asansörün ikazı çaldığı için inmek zorunda kalmak, yanlış yöne basıp asansörü durdurmak, asansörde kalmak... Bunların bazılarını hepimiz mut..

  • JET TV tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydilge - Aşk Olmak (Official Video) 03:26

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video)

Söz - Müzik: Aydilge Düzenleme: Alen Konakoğlu Yönetmen: Murad Küçük Aşık olmak mı? Yoksa aşk olmak mı? Hangi dünya telaşı önler ki aşkı, ince sevdayı? Boş ver hangisi, gelmiş geçmişi, anda kalmak en iyisi Dinle beni Y..

Mustafa Ceceli - Bırakma 04:08

Mustafa Ceceli - Bırakma

Mustafa Ceceli Bırakma Şarkı Sözleri Hala şansımız var hala çok geç sayılmaz Ben hala olur diyorum hala, inatla Çekip gitmek en kolayı kalmak zor olduğundan dolayı Çıkmaz ki insanın aklından belkiler ihtimaller alayı Gi..

Bullet Strike Battlegrounds Tanıtım Videosu 00:30

Bullet Strike Battlegrounds Tanıtım Videosu

Bgler hayatta kalmak ve hayatta kalmak için mümkün ve imkansız bir şey yapmak zorunda bir son insan ayakta tetikçi! Bgler türün kuralları oldukça basittir: Sadece hayatta bir battlegroundlarda gerçek kraldır!..

  • BETA tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diz Kireçlenmesi Olanlar Günlük Hayatlarında Nelere Dikkat Etmeli 00:50

Diz Kireçlenmesi Olanlar Günlük Hayatlarında Nelere Dikkat Etmeli

Diz kireçlenmesi çok ayakta kalan, hareketsiz ayakta kalmak zorunda olan meslek gruplarında çalışan kişiler için sıkıntılıdır. Berberler, hemşilerer, tezgahtarlar bütün gün ayakta kalmak zorunda olduklari için bu hastalı..

  • NABIZ tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..

Kamara feat. Ralflo - Et Tu Danses 02:53

Kamara feat. Ralflo - Et Tu Danses

Andrei Kamara sözleri What You Want (C'est Bon) Ben What You Want bilin ben Sen gündelik Gerekenler bilin Nedeni Ve yolu var üzerinde güneş shinning ben You Want biliyorum ben Seni tatlı bebeği Gerekenler bilin Nede..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Peker  Efsane 04:40

Hakan Peker Efsane

Odam şimdi sensiz soğuk ve karanlık Yıldızlar sanki sönmüş,ay bize küsmüş Aklımdan çıkmıyor hiç o güzel sesin Bir görmek için seni neler vermezdim Bir efsaneydi,efsaneydi senle beraber olmak Gözlerinde buluşup elle..

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman 02:18

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman

Eski profesyonel hokey oyuncusu Eric LeMarque, snowboard yaparken çıkan bir kar fırtınası sonucu bir dağın tepesinde kaybolur. 8 gün boyunca insanlığın sınırlarını zorlayan koşullarda hayatta kalmak için mücadele eder. B..

Kickboxer Misilleme Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Kickboxer Misilleme Türkçe Altyazılı Fragmanı

MMA (Karma dövüş sanatları) şampiyonu Kurt Sloane, öldürülen erkek kardeşinin intikamını almasından bir yıl sonra, kendini bir kez daha Tayland'ta bulur. Güçlü bir gangster tarafından kaçırılan ve hapsedilen Sloane'un öz..

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık 04:00

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık

THBEKO X Parker Ti - Gecem Karanlık Dinle Gecem Karanlık şarkı sözleri ile Gecem karanlık sorsan da bulamazsın Günahlar içinde asla koşamazsın sen benden farksızsın biz mi hiç olamayız elmaslar yanımda onla tanışama..