#24 saat havuzda kalmak

Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var 01:04

Son Dakika Samsunda Feci Kaza Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var

Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde saat 00.10'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çarşamba'dan Samsun istikametine seyir eden 55 GU 722 plakalı servis otobüsü, aynı yönde giderken kavşağa dönüş yapm..

Şeytanın Oğlu Benjamin Bennett İfşa 05:02

Şeytanın Oğlu Benjamin Bennett İfşa

Bugün işleyeceğimiz konu sosyal ağda oldukça büyük bir takipçisi olan ve ilginç bir kişilik olan Benjamin Bennett. Benjamit bennet videolarında 4 saat boyunca oturuyor ve sadece gülümsüyor. Bunun dışında hiç bir şey yap..

  • ANKA tarafından
  • 2.981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İftar Yemeğinde Dekolte Giyen Hülya Avşar'dan Açıklama Geldi!! 02:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İftar Yemeğinde Dekolte Giyen Hülya Avşar'da

Erdoğan'ın ünlülere verdiği iftar yemeğinde Hülya Avşar'ın kıyafeti çok eleştirilmişti. Avşar kızı, bu eleştirilere Bazıları Erdoğan'dan daha muhafazakar diyerek cevap verdi.i Dekoltesi Eleştirilen Avşar'dan Cevap Geld..

  • ANKA tarafından
  • 1.406 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

 Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici Bir Yol Kazasıydı Dedi!! 02:25

Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici Bir Yol Kazasıydı Dedi!!

Tahliye olduktan sonra röportaj veren Deniz Seki, ilk kez eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı Hüsnü bir yol kazasıydı dedi. Geçtiğimiz günlerde tahliye olan Deniz Seki, ilk röportajını kona..

  • ANKA tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül Webe Özel Video 00:51

Deli Gönül Webe Özel Video

Senaryosu; Rahşan Çiğdem İnan, Barış Pirhasan ve Selim Demirdelen’e ait “Deli Gönül”ün yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan oturuyor. Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı, oyuncu kad..

  • ANKA tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar - 447.Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:40

Arka Sokaklar - 447.Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Arka Sokaklar 447. Bölüm Fragmanı yayında! Çoban ailesinin derin üzüntü yaşadığı durum ne? Herkes hastanede çaresizce beklerken kim için kötü haber geliyor? Sezon finali öncesinde duygu dolu anlara tanıklık edeceğimiz Ar..

İstanbul Boğazı'nda Yunus Süprizi 00:44

İstanbul Boğazı'nda Yunus Süprizi

İstanbul Boğazı’nda yunus balığı sürüsünün geçişini izleyen vatandaşlar, yarım saat süren bu sürpriz şovu cep telefonlarıyla kaydetti...

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu 00:41

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu Fatih'in Eminönü'nde dün gece saat 22.00 sıralarında Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurulmuş,..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Tatlı Bela 107. Bölüm Fragmanı 00:50

Tatlı Bela 107. Bölüm Fragmanı

Tatlı Bela 107. bölüm fragmanı yayınlandı! Tatlı Bela 107. bölümüyle 21 Haziran Çarşamba akşamı saat 22:00’de Kanal 7’de!..

Arka Sokaklar 447. Bölüm Fragmanı - 2 (SEZON FİNALİ) 01:01

Arka Sokaklar 447. Bölüm Fragmanı - 2 (SEZON FİNALİ)

Arka Sokaklar 447. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Suat, kendisine çarpan araba sonrasında ağır yaralanır! Arka Sokaklar, sezon finali ile 23 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hüsnü ve Suat'ın en mutlu günü. Oğull..

İrem Derici ile Eğlenmene Bak Fragmanı - 3 00:48

İrem Derici ile Eğlenmene Bak Fragmanı - 3

İrem Derici ile Eğlenmene Bak, birbirinden ünlü konuklarıyla 24 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de başlıyor..

İrem Derici ile Eğlenmene Bak Fragmanı - 3 00:48

İrem Derici ile Eğlenmene Bak Fragmanı - 3

İrem Derici ile Eğlenmene Bak, birbirinden ünlü konuklarıyla 24 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de başlıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 516 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Magazin Haber Turu 12:03

Magazin Haber Turu

Güzel oyuncu Merve Boluğur aracı başında görüntüleniyor. Beren Saat akşam üstü bir arkadaşının evinden çıkarken kameralara takılıyor. Aslı Enver Murat Boz ile ilgili sorular sorulmadan acil işi olduğunu söyleyerek kamera..

  • ANKA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya’da Bitüme Saplanan Tilki Yavrusu Kurtarıldı 00:45

Rusya’da Bitüme Saplanan Tilki Yavrusu Kurtarıldı

Rusya’nın Yekaterinburg şehrinde nehir üzerinden botla seyahat eden sporcular, bitüme saplanan ve ölüme mahküm edilen bir tilki yavrusunu kurtardı. Tilki neredeyse 5 saat boyunca yıkanıp temizlendikten sonra hayvan hakla..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

Bana Normal Aktiviteler (TVde İlk Kez) 00:56

Bana Normal Aktiviteler (TVde İlk Kez)

Baş rollerinde Ufuk Şen, Süleyman Kabaali, Bengi İdil Uras, Duygu Paracıkoğlu ve Sanem İşler Şen'in olduğu Bana Normal Aktiviteler filmi TV'de ilk kez 3 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Korku-Komedi tü..

  • ANKA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal İşaretler Fragmanı (TVde İlk Kez) 00:44

Paranormal İşaretler Fragmanı (TVde İlk Kez)

Baş rollerinde Sarah Snook, Joelle Carter, Mark Webber, David Andrews ve Ana De La Reguera'nın olduğu Korku-Gerilim türündeki film TV'de ilk kez 30 Haziran Cuma akşamı saat 23.15'de Kanal D'de!..

  • ANKA tarafından
  • 2.785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 5. Bölüm 2. Fragman 00:49

Türk Malı 5. Bölüm 2. Fragman

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Panzehir Fragmanı 00:45

Panzehir Fragmanı

Dağ filminin yönetmeninden Panzehir, TV'de ilk kez 3 Temmuz Pazartesi akşamı saat 22.15'te Kanal D'de..

Adı Efsane 2. Devre İçin Son 1 Gün 01:00

Adı Efsane 2. Devre İçin Son 1 Gün

Adı Efsane 2. Devre yeni hikayeleriyle 4 Temmuz Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de başlıyor!..

Salih Yılmaz - Yaylanın Çimenine 03:58

Salih Yılmaz - Yaylanın Çimenine

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana'da Galatasaray İzdihamı 02:40

Adana'da Galatasaray İzdihamı

Adana'da Galatasaray İzdihamı Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden oldu. Atatürk Havalimanı'ndan ka..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Bu Ünlüler Estetikli mi Estetiksiz mi Siz Karar Verin 03:25

Bu Ünlüler Estetikli mi Estetiksiz mi Siz Karar Verin

Çoğu estetik yaptırmadığını söylüyor. Kim mi bu ünlüler Almeda Abazi , Serenay Sarıkaya , Fahriye Evcen , Beren Saat , Sibel Can ve diğer ünlülerin estetikli ve estetiksiz hallerini görün siz karar verin..

  • ANKA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce