#24 saat havuzda kalmak

Ölen Eşinin Yüzünün Nakledildiği Kişiyle Karşılaşan Kadın 01:52

Ölen Eşinin Yüzünün Nakledildiği Kişiyle Karşılaşan Kadın

adam geçirdiği yüz naklinden sonra hayata yeniden başladı 56 saat süren ameliyatta donör alınan yüze nakledildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı 01:00

Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Emin Ağa ile buluştuğunu öğrendiği Ayperi'ye çok kızgın! Ver Elini Aşk 10. Bölüm 21 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

PAMUK POĞAÇA TARIFI 09:56

PAMUK POĞAÇA TARIFI

Bu tariften 3 tepsi cikiyor PAMUK POĞAÇA TARIFI Malzemeler 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su 1 bucuk su bardagi siviyağ 1 tane yasmaya 1 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi toz seker 1 bucuk yemek kasigi tuz 4 t..

  • Kadınca tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Husumetli Olduğu Ailenin Üzerine Kurşun Yağdırdı 2 Yaralı 01:52

Husumetli Olduğu Ailenin Üzerine Kurşun Yağdırdı 2 Yaralı

Bahçelievler saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan iki aile yolda karşılaştı. Karşılaşma üzerine bir kişi belinden silahı çıkartarak diğer ailenin üzerine sıktı. Olayda iki kişi y..

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ve Aslı'nın başı büyük belada! Ferhat'ın peşindeki adamlar, Aslı'nın endişelenmesine sebep olur. Ferhat, Aslı'nın da güvenliği için bir dağ evinin doğru yer olacağını dü..

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı 01:47

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne güçlendirilmiş torpil atıldı. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen saldırıda cezaevindeki nöbet kulübe..

Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı 00:46

Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı

Bir Garip Aşk 36. bölüm fragmanı yayınlandı! ARNAV, LAVANYA’DAN AYRILDIĞINI HERKESE SÖYLER Arnav, Lavanya’dan ayrılma kararı aldığını herkesle paylaşır. Raizada ailesi büyük bir şaşkınlık içerisindedir. Ancak Anjali diğe..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deli Divane 155. Bölüm Fragmanı 00:39

Deli Divane 155. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 155. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VASUNDHARA’YA REST ÇEKER Alekh annesinin yaptıklarını öğrenir öğrenmez soluğu Sadhana’nın yanında alır ve af diler. Ancak Sadhana, Alekh’in sevgisine olan güvenini kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı 00:50

Deli Divane 157. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 157. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VE SADHANA’NIN MUTLULUĞU Vasundhara, Alekh ve Ranvir’in eve dönmesi için hastalık numarası yapar. Alekh annesinin yalanını ortaya çıkarır. Vasundhara ise iyice yalnız kal..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Maltepe'de Patlama... 01:15

İstanbul Maltepe'de Patlama...

İstanbul Maltepe’de bir patlama meydana geldi. El yapımı bombadan kaynaklı olduğu belirtilen patlama nedeniyle bir restoranın camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, Maltepe Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ..

Meryem 18. Bölüm Fragmanı 00:49

Meryem 18. Bölüm Fragmanı

Meryem 18. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, namlunun ucunda! Oktay, Meryem ve Savaş'ı öldürecek mi? Oktay, Savaş'a silah doğrulturak artık ondan kurtulmak ister. Meryem, Oktay'ın bunu yapmasına izin vermez. Oktay'ın çekt..

Kızlarım İçin 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Kızlarım İçin 1. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 1. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yaşar ve kızlarının hikayesi Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de başlıyor! Baba bir çınar gibidir... Meyvesi olmasa bile gölgesi yeter... 5 kız babası olan Yaşar'ın kızlarıy..

Volkan Demi̇rel Zeynep Demi̇rel’e Lüks Hedi̇ye Mi̇ Aldı 01:28

Volkan Demi̇rel Zeynep Demi̇rel’e Lüks Hedi̇ye Mi̇ Aldı

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel dün akşam Zorlu’da düzenlenen bir etkinlikte görüntülendi. Yeni anne olan Zeynep Demirel bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Aldığı doğum kilolarını yavaş yavaş verdiğ..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkiz Bebekler Nasıl Giydirilir 01:17

İkiz Bebekler Nasıl Giydirilir

İkiz bebekleri olan aileler bir yere gitmek için 2 saat öncesinden hazırlanmaları gerekmiş...

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni  2017 00:50

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 2017

Herkesin gözü onda... Televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan Türkiye'nin en uzun soluklu ödülü Altın Kelebek, sizlerin oylarıyla sahiplerini buluyor! Ayça Ayşin Turan ve Cem Davran'ın sunumuyla Pantene Altın Kelebe..

  • BETA tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Galata Ve Atatürk Köprüsü Deniz Trafiğine Açıldı 04:27

Galata Ve Atatürk Köprüsü Deniz Trafiğine Açıldı

Galata ve Atatürk köprüleri saat 02:30’dan 03:30’a kadar deniz trafiği açılması nedeniyle yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Yolun iki taraflı açılması renkli görüntüler oluşturdu...

The Flash 4. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

The Flash 4. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 10. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 16 Ocak Salı Günü CW'de The Flash 4x10 Promo/Preview The Flash Season 4 Episode 10 Promo The Flash 4x10 Promo (HD) » The Flash Salı Günleri ..

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu 02:28

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da yoğun kar yağışının ardından yerli ve yabancı turistler balon turuna katıldı. Kapadokya’da yağan yoğun kar yağışının ardından bugün öğle saatlerin..

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Lethal Weapon 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:30

Lethal Weapon 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Lethal Weapon 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 12 Aralık Salı Günü Fox'ta Lethal Weapon 2x10 Promo/Preview Wreck The Halls (Fall Finale) Lethal Weapon Season 2 Episode 10 Promo Lethal Weapon Season 2..

Legends of Tomorrow 3. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:31

Legends of Tomorrow 3. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Legends of Tomorrow 3. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Şubat Salı Günü CW'de DC's Legends of Tomorrow 3x10 Promo/Preview Daddy Darhkest DC's Legends of Tomorrow Season 3 Episode 10 Promo DC's Legends..

Chicago Med 3. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:15

Chicago Med 3. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Chicago Med 3. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 11 Aralık Salı Günü NBC'de Chicago Med 3x04 Promo/Preview Naughty or Nice Chicago Med Season 3 Episode 4 Promo Chicago Med 3x04 Promo Naughty or Nice (HD..

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda 01:39

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda

Belkide ilk defa göreceğiniz kahverengi panda. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvanın yavrusu yetişkininden bu kadar küçük ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları 02:38

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları

İsrail’de polis Başbakan Binyamin Netanyahu’yu hakkındaki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak dün Kudüs’teki resmi konutunda sorguya aldı. Netanyahu’nun üç saat süren ifadesinde ‘iş adamlarından pahalı hediyeler aldığı..

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş 01:12

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş

Pendik'te bir şahıs, Reina saldırganına benziyor diye vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Yılbaşı gecesi Ortaköy'de bulunan Reina'ya saldıran terörist 39 kişiyi katletti, 65 kişiyi yaraladı. Terörist her yerde a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Middle 9. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:15

The Middle 9. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

The Middle 9. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 12 Aralık Salı Günü ABC'de The Middle 9x10 Promo/Preview The Christmas Miracle The Middle Season 9 Episode 10 Promo The Middle 9x10 Promo The Christmas Mi..