#24 saat havuzda kalmak

The Big Bang Theory 11. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:20

The Big Bang Theory 11. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

The Big Bang Theory 11. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 14 Aralık Perşembe Günü CBS'de The Big Bang Theory 11x11 Promo/Preview The Celebration Reverberation The Big Bang Theory Season 11 Episode 11 Pro..

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlendirmek İstiyor 01:00

İngiltere Başbakanı May ile ABD Başkanı Trump İkili İlişkileri Güçlend

Washington’a resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geldi. İkili bir saat süren görüşme sonrası ortak basın toplantısı düzenledi. Trump’ı s..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Gotham 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 01:00

Gotham 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

Gotham 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölümü İlk Baharda Gelmesi Bekleniyor Ara Final Gibi Bir şey Yaptılar Arkadaşlar. Gotham 4x12 Promo/Preview Pieces of a Broken Mirror Gotham Season 4 Episode 12 Pro..

Mom 5. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:10

Mom 5. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Mom 5. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 14 Aralık Perşembe Günü CBS'de Mom 5x07 Promo/Preview Too Many Hippies and Huevos Rancheros Mom Season 5 Episode 7 Promo Mom 5x07 Promo Too Many Hippies and Huevo..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar 05:38

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar

Nusret Kimdir? : 1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum'dan Darıca'ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin 06:18

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar Kayserispor yenilgisinin ardından Fenerbahçe yönetimini ve Volkan Demirel'i ağır bir şekilde eleştirdi. Volkan Demirel'in hafta içi Galatasaray'ın yenildiği maçın ardından 3'lü çektiri..

  • Ömer tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti 02:36

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti

Yunanistan sahil güvenliğine ait botlar, Türk kara sularına girdi. Türk Sahil Güvenlik botları, kısa sürede Yunan botlarına müdahale etti. Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ın Kardak kayalıklarında yaptığı denetlemelerin ..

Arrow 6. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:30

Arrow 6. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Arrow 6. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 18 Ocak Perşembe Günü CW'de Arrow 6x10 Promo/Preview Divided Arrow Season 6 Episode 10 Promo Arrow 6x10 Promo Divided (HD) » Arrow Her Perşembe Saat: 9:00'da..

Van Helsing 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:19

Van Helsing 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Van Helsing 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 14 Aralık Perşembe Günü Syfy'de Van Helsing 2x10 Promo/Preview Base Pair Van Helsing Season 2 Episode 10 Promo Van Helsing 2x10 Promo Base Pair (HD) » ..

Eşref Saati Nedir 03:21

Eşref Saati Nedir

Herkes bilir ki bir saat ya geri kalır yahut ileri gider...

Once Upon a Time 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:30

Once Upon a Time 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Once Upon a Time 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 15 Aralık Cuma Günü ABC'de Once Upon a Time 7x10 Promo/Preview The Eighth Witch (Winter Finale) Once Upon a Time Season 7 Episode 10 Promo Once Upon ..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi 04:43

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi

Beş çaylarınız için hem yapımı çok kolay hem de çok lezzetli saray sarması yada diğer adıyla paşa lokumunun kolay yapılışını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayı..

  • Kadınca tarafından
  • 2.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Crazy Ex-Girlfriend 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:20

Crazy Ex-Girlfriend 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Crazy Ex-Girlfriend 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 5 Ocak Cuma Günü CW'de Crazy Ex-Girlfriend 3x08 Promo/Preview Nathaniel Needs My Help! Crazy Ex-Girlfriend Season 3 Episode 8 Promo Crazy Ex-Girlfr..

American Crime Story 2. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı 00:15

American Crime Story 2. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı

American Crime Story 2. Sezon 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 17 Ocak Çarşamba Günü Fx'ta Başlıyor. » American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace Her Çarşamba Saat 10:00'da FX'da » Oyuncular: P..

Outlander 4. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı 00:20

Outlander 4. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı

Outlander 4. Sezon Türkçe Altyazılı Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 2018'de » Outlander Pazar Saat 8:00'da Starz'da » Oyuncular: Caitriona Balfe, Sam Heughan..

Good Behavior 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:20

Good Behavior 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Good Behavior 2. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Aralık Pazar Günü TNT'de Good Behavior 2x10 Promo/Preview Letty Raines, in the Mansion, with the Gun (Season Finale) Good Behavior Sea..

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

The Gifted 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:30

The Gifted 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

The Gifted 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 1 Ocak Pazartesi Günü Fox'ta The Gifted 1x11 Promo/Preview The Gifted Season 1 Episode 11 Promo The Gifted 1x11 Promo (HD) » The Gifted Pazartesi Günleri S..

Ferrari Portofino Official Video 02:58

Ferrari Portofino Official Video

Ferrari Portofino, pazardaki benzersiz olmayan bir sürüş zevki ve on-board konforuna ek olarak, kusursuz performans ve çok yönlülüğün mükemmel bir kombinasyonu sayesinde kendi segmentinde egemen olan yeni V8 GT setidir. ..

  • BETA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'da Dev Yangın 02:32

Adana'da Dev Yangın

Adana'da daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullanılan yemeklik yağ deposunda yangın çıktı. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullan..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

Şahan Gökbakar’dan Eşi Selin’e: Öv Beni 00:44

Şahan Gökbakar’dan Eşi Selin’e: Öv Beni

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın, eşi Selin Gökbakar ile arabada çektiği video takipçilerini kırdı geçirdi. Videoda ünlü komedyen ile eşi arasında şöyle bir diyalog geçti: Şahan Gökbakar: Evet aşkım, kocanla ilgili ne d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.673 görüntüleme
  • 8 yıl önce
American Crime Story 2. Sezon 3. Tanıtım Fragmanı 00:15

American Crime Story 2. Sezon 3. Tanıtım Fragmanı

American Crime Story 2. Sezon 3. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 17 Ocak Çarşamba FX'da Başlıyor. » American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace Her Çarşamba Saat 10:00'da FX'da » Oyuncular: Penelo..