#25 milyon

Yurt Dışında Oy Verme İşlemi Sona Erdi 01:21

Yurt Dışında Oy Verme İşlemi Sona Erdi

Avrupa genelinde 28 ülkede yaşayan yaklaşık 2,5 milyon Türk seçmeni için 63 temsilcilikte kurulan sandıklarda, 13 gün süren Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi oylama süreci bugün saat 21.00'de tamamland..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce: Bu Seçimin Kaybedeni Olmayacak 01:25

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce: Bu Seçimin Kaybedeni Olmayacak

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Allah'ın izni, milletin isteğiyle 24 Haziran'da cumhurbaşkanı olacağım. İlk kez bu seçimde 81 milyon kazanacak yani sadece ben kazanmayacağım. Bu seçimin kaybedeni olmayacak. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama 03:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Günde İlk Açıklama

İstanbul Üçüncü Havalimanı tarihi bir güne şahit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan TC-ANK adlı uçak, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada 'Hedef 2023..

Ferrari'sini İlk Sürüşte Parçalayan Çinli Sürücü 00:54

Ferrari'sini İlk Sürüşte Parçalayan Çinli Sürücü

Çin'in, Wenling kentinde yarım milyon sterlin ödeyerek Ferrari satın alan kadın, arabasıyla ilk kez yola çıktı. Ancak bu sürüş aynı zamanda sonuncu oldu. Çünkü ilk seferde arabası paramparça oldu. Kazadan yara almadan ku..

  • JET TV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ysk Başkanı Güven Kesin Seçim Sonuçlarını Açıkladı 02:58

Ysk Başkanı Güven Kesin Seçim Sonuçlarını Açıkladı

YSK Başkanı Güven kesin seçim sonuçlarını açıkladı YSK Başkanı Güven, seçimin sonuçlandığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 26 milyon 330 bin 823 oy (yüzde 52,59) aldığını bildirdi...

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın 02:10

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın

Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç'un, New York'ta bulunan dairesini, kayıpla satışa çıkaracağı iddia edildi. Ancak evin değerindeki kayıp değil, evin kendisi daha çok dudak uçuklattı. İşte Rahmi Koç'un o..

  • BETA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak 01:25

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak

Kamu-özel ortaklığı modeli ile yapılan, toplamda yaklaşık 41 bin yataklı şehir hastaneleri çalışması kapsamında, bu sene 8 şehir hastanesi kapılarını açacak. ANKARA - YEŞİM SERT KARAASLAN Kamu-özel ortaklığı modeli il..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti 02:47

Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda, gözaltına alınanların sayısı 182'ye yükseldi. Mali Şube ekiplerinin araştırmalarında, Adnan Oktar ve grubunun aylık 1 milyon doların üzer..

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ Garajına Eklediği Yeni Oyuncağına Servet Harcadı 02:24

Kıvanç Tatlıtuğ Garajına Eklediği Yeni Oyuncağına Servet Harcadı

Kıvanç Tatlıtuğ otomobil tutkusu için para harcamaktan vazgeçmiyor. Son olarak Porsche 911 Carrera 4S alan oyuncu 1 milyon TL ödeme yaptı Lüks otomobillere tutkusuyla tanınan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, kendini..

  • BETA tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Türkiye'nin Kurban Bağışları Milyonlara Ulaşacak 02:20

Türkiye'nin Kurban Bağışları Milyonlara Ulaşacak

Türkiye'nin kurban bağışları milyonlara ulaşacak Türkiye'de Kızılay ve Türkiye Diyanet Vakfı başta olmak üzere birçok vakıf ve yardım kuruluşları, toplanan yaklaşık 1 milyon hisse kurbanı, dünyanın birçok noktasındaki ma..

Para icin su insanoglunun yapmayacagi sey yok 00:58

Para icin su insanoglunun yapmayacagi sey yok

Yılda yaklaşık 80 milyon köpekbalığı, çorba yapılmak ve cinsel gücü arttırdığı inancıyla yüzgeçleri kesildikten sonra o halde okyanusa geri bırakılıyor. Köpekbalığı bu vaziyette ölümü bekliyor...

  • PengoTV tarafından
  • 183 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Lazerle Havai Fişek Patlatmak ! w Mendebur Lemur 25:14

Lazerle Havai Fişek Patlatmak ! w Mendebur Lemur

LAZERLE HAVAİ FİŞEK PATLATMAK ! /w Mendebur Lemur videosu yayında. Bugün Mendebur Lemur ile birlikte Eskişehir'de dünyanın en güçlü lazeri ile 1000 TL'lik havai fişek ve torpil patlattık. Dünyanın en güçlü taşınabilir el..

  • JET TV tarafından
  • 196 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye Büyükelçisi ‘Teröristle Aynı Masaya Oturmam’ Diyerek İftarı Terk Etti 02:43

Türkiye Büyükelçisi ‘Teröristle Aynı Masaya Oturmam’ Diyerek İftarı Te

Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat, katıldığı iftara FETÖ'cü hainlerin de davet edildiğini öğrenince programı terk etti. 'Teröristlerle aynı masaya oturmam' diyen Fırat, 'Biz burada 35 milyon dolara cami y..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam 05:59

50 Ameliyat ile Bedeni Ve Ruhunu Uyuşturan Adam

İnsan Ken Bebek lakaplı Rodrigo Alves, katıldığı televizyon programında yüzüne yaptırdığı 50. operasyonu ve geçirdiği aşamaları anlattı. Ameliyatları geçirme sebebi olarak ‘Bedenim ve ruhum uyuşmuyordu’ şeklinde bir açık..

  • PITIRCIK tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Haziran 2017) 01:02

Transformers 5 The Last Knight'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı! (23 Hazira

Transformers serisinin son halkası Transformers 5: The Last Knight'in yeni fragmanı Super Bowl organizasyonunda yayınlandı. Muazzam bütçesi ve daha da muazzam oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımın fragmanında, spekülasy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Enes Batur Ve Damla - Evlilik Gerçek Final 21:03

Enes Batur Ve Damla - Evlilik Gerçek Final

Ben Enes Batur ,10 Milyon Olunca Evleneceğim demiştim lafın gelişi fakat siz deli gibi düğün yap evlen diye baskı yaptınız bende sözümü tutayım dedim ve karşınızda BÜYÜK DÜĞÜN ŞAKASI yapılmış en büyük şakalardan birisi o..

  • JET TV tarafından
  • 229 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Berkay Emniyet Şeridini İhlal Etti 03:05

Berkay Emniyet Şeridini İhlal Etti

Yeni aracı ile trafikte görülen Berkay'ın emniyet şeridi ihlalini bir vatandaş böyle görüntüledi. Berkay, geçtiğimiz haftalarda kendine bir otomobil alarak koleksiyonuna bir yenisini daha eklemişti. Ünlü popçu, 2013 mode..

  • BETA tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Özcan Deniz Feyza Aktan'a İnstagramdan Cevap Verdi 04:20

Özcan Deniz Feyza Aktan'a İnstagramdan Cevap Verdi

Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın boşanacağı haberleri sonraı çıkan nafaka iddiaları herkesi şaşkına çevirmişti. Feyza Aktan'ın 15 milyon TL nafaka istediği haberleri sonrası Özcan Deniz sessizliğini korumuştu. Özcan Deniz'i..

  • BETA tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 5 yıl önce
70 Milyonluk İkramiyenin Sahibi Kim 16:42

70 Milyonluk İkramiyenin Sahibi Kim

Milli Piyango İdaresi'nin 2019 yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanan talihli sonunda ortaya çıktı...

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe'dan Kumar Borcu Açıklaması 09:53

Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe'dan Kumar Borcu Açıklaması

Serdar Ortaç'ın kumar tutkusunu bilmeyen yok... Birkaç yıl önce Kumar yüzünden 50 milyon dolar kaybettim gibi bir itirafta bulunan Ortaç, eşiyle birlikte -sonunda- düğmeye basmış. Bakalım Ortaç'ın 'para' çilesini eşi C..

  • BETA tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce