#28 şubat

Hülya Avşar Show   Elif Ilgaz  Jazz 01:47

Hülya Avşar Show Elif Ilgaz Jazz

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. ..

Hülya Avşar Show   Kenan Doğulu  Nerede 02:07

Hülya Avşar Show Kenan Doğulu Nerede

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. ..

Hülya Avşar Show   Sibel Tüzün  Superstar 03:15

Hülya Avşar Show Sibel Tüzün Superstar

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. ..

Hülya Avşar Show  Zeynep Uludağ  Kerem Tekin Düet 05:01

Hülya Avşar Show Zeynep Uludağ Kerem Tekin Düet

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. ..

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Secret Of Mana Trailer Opening Movie PS4 01:59

Secret Of Mana Trailer Opening Movie PS4

The memorable adventure of Randi, Primm and Popoi is reborn in the new Secret of Mana ! Embark on an action-packed, worldwide adventure in this 3D remaster. Available on February 15th for PS4 and PSVita! ( Randi, Prim..

  • BETA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a  Girişi 01:41

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a Girişi

BU KISA FİLMDE ÜNLÜ FRANSIZ GENERAL FRANCHET DE ESPEREY İN İSTANBUL A GİRİŞİ GÖRÜNTÜLENMİŞ TARİH 8 ŞUBAT 1919 .BU HERİF FİLMDE GÖSTERMİYOR AMA KAYNAKLARDA GEÇİYOR GALATA DA TÜRK BAYRAĞINI ÇİĞNEYEREK GEÇTİĞİ İÇİN TÜRK HAL..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samson Orijinal Tanıtım Fragmanı 01:08

Samson Orijinal Tanıtım Fragmanı

Samson Orijinal Teaser Film : Samson Vizyon Tarihi: 16 Şubat 2018 Yönetmen Bruce MacDonald Oyuncular: Jackson Rathbone, Billy Zane, Taylor James devamı Tür: Aksiyon, Dram Ülke: ABD..

Good Girls Tanıtım Fragmanı 02:52

Good Girls Tanıtım Fragmanı

Good Girls Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Dizi 6 Şubat Salı Günü NBC'de Başlıyor....

Legends of Tomorrow 3. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:31

Legends of Tomorrow 3. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Legends of Tomorrow 3. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Şubat Salı Günü CW'de DC's Legends of Tomorrow 3x10 Promo/Preview Daddy Darhkest DC's Legends of Tomorrow Season 3 Episode 10 Promo DC's Legends..

Tavşan Peter Dublaj Fragmanı 01:35

Tavşan Peter Dublaj Fragmanı

Tavşan Peter Türkçe Dublaj Fragmanı Yayınlandı. Yaramaz tavşan Peter ve arkadaşı, boş bir kır evini sahiplenmişlerdir. Eve yerleşen kahramanlar günlerini gün etmekte ve sakin bir hayat sürmektedir. Ancak bu durum, sura..

I, Tonya Orijinal Fragmanı 02:23

I, Tonya Orijinal Fragmanı

Film, İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan buz pateni sporcusu Tonya Harding'in kariyerini ve 1994 yılında ceza aldığı komplo skandalını anlatıyor. Tonya Harding 1991 yılında Dünya Buz..

Recep İvedik 3 İzle 1:33:03

Recep İvedik 3 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Monster Energy Supercross Championship Trailer PS4 01:12

Monster Energy Supercross Championship Trailer PS4

Available February 13th, 2018 on PlayStation®4. Take part in an epic journey through the most exciting Supercross championship season ever: you own. This journey begins at Angel Stadium in Anaheim, with legendary 450SX..

  • BETA tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Walking Dead 8. Sezon 9. Bölüm Fragmanı 00:30

The Walking Dead 8. Sezon 9. Bölüm Fragmanı

The Walking Dead 8. Sezon 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 25 Şubat Pazar..

Altered Carbon Tanıtım Fragmanı Türkçe Altyazılı 01:11

Altered Carbon Tanıtım Fragmanı Türkçe Altyazılı

İnsan zihninin dijitalleştirildiği ve bir bedenden diğerine indirilebildiği bir gelecekte, dünyanın en zengin insanı olan Laurens Bancroft (James Purefoy) bir cinayete kurban gider ve kendi ölümünü araştırması için, eski..

Designated Survivor 2. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:29

Designated Survivor 2. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Designated Survivor 2. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 28 Şubat Çarşamba ABC'de Designated Survivor 2x11 Promo/Preview Designated Survivor Season 2 Episode 11 Promo Designated Survivor 2x11 Promo (HD) ..

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle 3:14:49

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle

İnsan elinden çıkmış en büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. Yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadec..

  • PengoTV tarafından
  • 73.601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Blue Man Group Türkiye'ye Geliyor 00:30

Blue Man Group Türkiye'ye Geliyor

Blue Man Group ilk defa Türkiye'ye geliyor, bu şov kaçmaz! 3 Şubat - 4 Mart arasında 24 performansla Zorlu PSM'de! #HayatKadarRenkli #BlueManİstanbulda..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
A.P. Bio Tanıtım Fragmanı 00:30

A.P. Bio Tanıtım Fragmanı

A.P. Bio Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. NBC'nin Yeni Komedi Serisi 1 Şubat Perşembe Günü Başlıyor. » A.P. Bio Perşembe Günleri 9:30'da NBC'de » Oyuncular: Glenn Howerton, Patton Oswalt..

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte 23:01

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte

2017'nin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, sinemaseverler gözlerini gelecek yıl çıkacak olan filmlere dikti. Gelecek yıl Amerika'da vizyona girecek olan filmlerin IMDb sayfalarının görüntüleme sayılarına göre oluşturu..

Canlı Yayında Ettiği Küfürle Herkesi Gülme Krizine Soktu 01:27

Canlı Yayında Ettiği Küfürle Herkesi Gülme Krizine Soktu

Teke Tek programının 15 Şubat 2009 programına konuk olan Orhan Koloğlu türklerle ilgili bir şey söyleyip küfür edince Murat Bardakçı ve Fatih Altay'lı gülme krize girdi..

  • JET TV tarafından
  • 1.286 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Puloi Asla Yalnız Uçmayacaksın Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:36

Puloi Asla Yalnız Uçmayacaksın Türkçe Dublajlı Fragmanı

Ailesi sonbaharda göçen, uçmayı öğrenememiş bir yağmurkuşu, kutup soğuğu, hain düşmanları ve kendine rağmen gelecek baharda sevdiğine kavuşmak için hayatta kalmak zorundadır. Vizyon tarihi: 9 Şubat 2018 Tür: Animasyon ..

Cebimdeki Yabancı Teaser 01:18

Cebimdeki Yabancı Teaser

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kocasıyla çocuğunu Hamburg’daki bir terörist saldırıda kaybeden bir kadın Katja, hakkını aramak için mahkemeye başvurur. Fakat mahkeme zanlılardan yana tavır koyar. Karar karşısında öfkeye kapılan Katja, kendi adaletini ..

İrem Derici'den Büyük İddia 00:48

İrem Derici'den Büyük İddia

Ünlü şarkıcı İrem Derici, 14 Şubat'ta çıkaracağı şarkısının 'Kalbimin tek sahibi' şarkısından sonra en çok ses getiren ikinci şarkı olacağını iddia etti...

  • BETA tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgürlüğün Elli Tonu Orijinal Fragmanı 02:00

Özgürlüğün Elli Tonu Orijinal Fragmanı

Anastasia ve Christian, yaşadıkları zorlu ayrılıkların ve iniş çıkışların ardından nihayet mutlu sona ulaşmışlardır. Tutkulu aşkları, nikah yüzükleri ve görkemli bir evlilik töreni ile mutlu sona ulaşmıştır. Ancak Anasta..

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:50

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri Türkçe Altyazılı Fragmanı

Akademi Ödülü sahibi Martin McDonagh'ın kara mizah türündeki filmi Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan..