#28 şubat

Oğullarının Silah Arkadaşlarının Mesajıyla Duygulandılar 02:08

Oğullarının Silah Arkadaşlarının Mesajıyla Duygulandılar

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda 24 Şubat'ta şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Şükrü Ünlü'nün Mersin'deki ailesi, Afrin'deki Mehmetçik'ten gelen mesajla duygula..

Billions 3. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Billions 3. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Billions 3. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Şubat Pazar Günü Showtime'da Billions 3x03 Promo/Preview A Generation Too Late Billions Season 3 Episode 3 Promo Billions 3x03 Promo A Gen..

The Americans 6. Sezon 3. Bölüm Fragmanı 00:29

The Americans 6. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

The Americans 6. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 11 Şubat Çarşamba Günü FX'de The Americans 6x03 Promo/Preview Urban Transport Planning The Americans Season 6 Episode 3 Promo The Americans 6x03 Promo U..

Dualarla Uğurlanan Pöh'ler Afrin'den Dönüyor 00:59

Dualarla Uğurlanan Pöh'ler Afrin'den Dönüyor

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'e giden Polis Özel Harekat mensupları Peygamber ocağına dönmeye başladı. 22 Şubat'ta dualarla uğurlanan kahraman PÖH birlikleri, Bingöl'de tören ile karşılandı...

Kalçasından 10 Cm'lik Kalem Çıkan Kadın 01:34

Kalçasından 10 Cm'lik Kalem Çıkan Kadın

14 yaşındaki H.A, 2017 Şubat’ında düştü. Kalçasındaki ağrı geçmeyince birçok kez hastaneye başvuran ama sonuç alamayan kız Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde ameliyat edildi. H.A’nın kalçasından 10 cm kalem çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Sevgililer Günü Katliamı 06:11

Paranormal Olaylar Sevgililer Günü Katliamı

Bu videonun gerçek kişi ve kuruluşlar ile hiç bir alakası yoktur.Dünya çapında kutlanan 14 şubat sevgililer günü ne çekilmiştir.Aldatılanlar, sevinci kursağında kalanlar, sevgilisi olmayanlar, sevdiği kız veya erkek ba..

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nisan Ayında Kar Yağdı 01:32

Nisan Ayında Kar Yağdı

Nisan ayına girilmesiyle birlikte herkesin bahar gelmesini beklediği bir zamanda Ordu'nun yüksek kesimlerine kar yağdı. Ordu'da yüksek kesimlerine öğleden sonra kar yağışı yaşandı. Kar yağışıyla birlikte Gürgentepe Bele..

Labirent 3: Son İsyan Film İzle 2:23:51

Labirent 3: Son İsyan Film İzle

Bilim kurgu kategorisine bambaşka bir hava katmayı başaran Labirent serisi, labirente takılı kalmış olan gençlerin hikayesini konu ediniyor. Serinin ilk 2 filminde arkadaşlarıyla beraber kendisini de kurtarmayı başaran T..

Samsung Galaxy S20 02:10

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 ailesi gerçekten her açıdan çok iddialı geliyor. Tüm ailenin çok önemli bir özelliği de kısa süre önce netleşmiş durumda. 11 Şubat 2020 tarihinde Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra..

  • PengoTV tarafından
  • 284 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Deniz Seki 7 Ayda 27 Kilo Verdi Son Görüntüsü Bakın 02:45

Deniz Seki 7 Ayda 27 Kilo Verdi Son Görüntüsü Bakın

Geçirdiği mide operasyonu sonrası hızla kilo vermeye başlayan Deniz Seki, istediği forma kavuştu. Deniz Seki, cezaevinden çıktıktan sonra tartıda 90 kilo olunca Şubat’ta mide ameliyatı olmuştu. 7 ayda 27 kilo verip 63..

  • BETA tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 6 yıl önce
X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

X - Men Dark Phoenix Türkçe Altyazılı Fragman

Game Thrones'tan tanıdığımız Sophie Turner, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, James McAvoy ve Jessica Chastain'in başrollerinde yer aldığı X-men: Dark Phoenix 8 Şubat'ta sinemalarda!..

Kaburgacı Yaşar Ustanın Sevgililer Günü Hediyesi 00:17

Kaburgacı Yaşar Ustanın Sevgililer Günü Hediyesi

Adana'nın ünlü kebapçılarından Kaburgacı Yaşar usta, pişmemiş çöp şiş kebapların ortasına 1 tek gül bırakıp 14 şubat Sevgililer Günü için ilginç bir buket hazırlamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kenan Doğulu'nun Annesi Serpil Doğulu Sonunda Konuştu 05:35

Kenan Doğulu'nun Annesi Serpil Doğulu Sonunda Konuştu

Beren Saat'in 26 Şubat'ta Instagram sayfasında yaptığı paylaşım Kenan Doğulu ile evliliğindeki sorunları gün yüzüne çıkarmış, çiftin boşanacağı iddiası gündeme gelmişti...

  • BETA tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cemal Can'ın Kazanmasına Aşırı Sevinen Genç 00:53

Cemal Can'ın Kazanmasına Aşırı Sevinen Genç

Şubat ayında başlayan Survivor macerası büyük final ile son buldu. 5,5 aylık maratonun şampiyonu Cemal Can oldu. Survivor finali sosyal medyada da büyük yankı bulurken bu şampiyonluğa aşırı sevinenler de olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Gölgelik diye diktiği 4 ağaçtan ilk hasatta 40 bin TL kazandı 06:59

Gölgelik diye diktiği 4 ağaçtan ilk hasatta 40 bin TL kazandı

Mersin'in Silifke ilçesinde 20 yıl önce yaz günlerinde güneşten korunmak için evinin bahçesine fıstık çamı fidanları diken Abdurrahman Serin (72), ilk hasadında 40 bin TL kazandı. Serin, şubat ayında hasat ettiği çam fıs..

Berkay - Dert Faslı 12:56

Berkay - Dert Faslı

zaman cumartesi gazetesi 2 şubat 2013..

Türkiye 'Whatsapp' endişesinde! 02:29

Türkiye 'Whatsapp' endişesinde!

DÜNYANIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN MESAJLAŞMA UYGULAMASI YENİ GÜNCELLEMESİYLE BÜYÜK TEPKİ TOPLADI. ÇÜNKÜ O GÜNCELLEMEYİ KABUL EDENLERİN KİŞİSEL VERİLERİ DİĞER SOSYAL MEDYA MECRALARIYLA PAYLAŞILACAK. KABUL ETMEYENLERSE 8 ŞUBAT..

WhatsApp Geri Adım Attı 02:42

WhatsApp Geri Adım Attı

Açıklamada Şimdi, insanlardan şartları incelemelerinin ve kabul etmelerinin isteneceği tarihi geri alıyoruz. 8 Şubat'ta hiç kimsenin hesabı askıya alınmayacak veya silinmeyecek denildi...

Konya-Karaman YHT Hattında Sona Yaklaşıldı 01:38

Konya-Karaman YHT Hattında Sona Yaklaşıldı

Konya-Karaman yüksek hızlı tren hattında 8 Şubat itibariyle test sürüşlerine başlanacak. YHT ile normalde 1 saat 15 dakika olan iki şehir arasındaki yolculuk süresi 35 dakikaya düşecek...

FETÖ'nün İlk Kalkışma Girişimi- MİT Kumpası 03:31

FETÖ'nün İlk Kalkışma Girişimi- MİT Kumpası

FETÖ'nün hükümeti yıkmaya yönelik ilk kalkışması olan MİT kumpasının üzerinden tam 9 yıl geçti. MİT Başkanı Hakan Fidan ve bazı MİT görevlileri ifadeye çağrılarak gözaltına alınmak istendi. Dava sürecinde 34 sanıktan 9’u..

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk kez konuştu 03:32

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk

20 yıldır küs olduğu eski dostu Mahsun Kırmızıgül’le barışan Alişan, konuyla ilgili hangi flaş açıklamaları yaptı? Alişan, Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Geçen haziran ayında İzmir’e giderken geçirdiği trafik kazası..

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde 04:50

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan 132 köy yolu için 112 personel ve 54 iş makinesinden oluşan karla mücadele ekipleri sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalara başladı. Meteorolojinin uyardığı ka..

Türkiye-Pakistan Arasındaki -Atatürk Tatbikatı 2021- Devam Ediyor 01:03

Türkiye-Pakistan Arasındaki -Atatürk Tatbikatı 2021- Devam Ediyor

Türkiye-Pakistan arasındaki Atatürk Tatbikatı 2021 tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye-Pakistan ortak komando ve özel kuvvet tatbikatı 20 Şubat'ta sona erecek...

Verilen hediye istenir mi? 02:03

Verilen hediye istenir mi?

14 ŞUBAT ÖNCESİ HEDİYE ALIŞVERİŞİNE ÇIKACAK OLAN ÇİFTLER DİKKAT. AYRILSAM DA HEDİYEMİ GERİ İSTERİM DİYENLERE KÖTÜ HABER YARGITAY'DAN GELDİ, YÜKSEK MAHKEMEYE GÖRE HEDİYE, BAĞIŞ SAYILIYOR...

Ayakta kalma mücadelesi 01:50

Ayakta kalma mücadelesi

KAR BİR GELDİ, PİR GELDİ, MARMARA BÖLGESİNİ KASIP, KAVURDU, YURDUN BATISI ŞİDDETLİ SOĞUKLA MÜCADELE EDERKEN, ANTALYA'DA YAZDAN KALMA BİR GÜN YAŞANDI... İŞTE 14 ŞUBAT'TA BATIDAN KARA KIŞ, GÜNEYDEN YAZ MANZARALARI.....

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

Kaymakcı- 'Bir aday ülke olarak AB üyelik sürecinde zorluklara rağmen karalılıkla ilerlemeye devam ediyor' 06:37

Kaymakcı- 'Bir aday ülke olarak AB üyelik sürecinde zorluklara rağmen

Avrupa Birliği (AB) Başkanlığı tarafından, Türkiye’nin tüm bakanlıklarının ve Avrupa Birliği fonlarından faydalanan kuruluşların desteği ile Avrupa Birliği Projelerinin hayata ve insana dokunan kazanımlarını anlatan 22-2..