#2kez anne olacak

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

İmam Hatipli Öğrencilerden Muhteşem Zeytin Dalı Koreografisi 00:48

İmam Hatipli Öğrencilerden Muhteşem Zeytin Dalı Koreografisi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 200 öğrenci, bir araya geldikleri okulun bahçesinde hazırladıkları koreografi ile Zeytin Dalı yazdı.Fethiye İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Anadolu İmam Lisesi'nde eğitim gören..

Ceset - El Cuerpo Türkçe Dublaj İzle 1:51:00

Ceset - El Cuerpo Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Ünlü Modacıdan Kötü Haber 02:15

Ünlü Modacıdan Kötü Haber

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'a beyin kanseri teşhisi kondu! Geçen yıl meme küçültme ameliyatı için gittiği hastanede yapılan tetkikler sonucu meme kanseri teşhisi konan ve acilen ameliyata alınan Nur Yerlitaş’ın hastalığı..

  • BETA tarafından
  • 502 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Günümüzde Evlenme Teklifleri 00:49

Günümüzde Evlenme Teklifleri

Bu tarz videoları kadınları öne atarak yapmasanız on numara olacak ama neyse... Keyifli seyirler efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Heijan - Facia Üçlü ESS DELİ DELİ 02:52

Heijan - Facia Üçlü ESS DELİ DELİ

Facia Üçlü Sinema Filmi 24 Ağustos'ta Tüm Türkiyede Sinemalarda. Sefa Kındır, Mami Emen ve Emre Gül 'ün başrollerini paylaştığı komedi filmimiz, bu yazın en eğlenceli ve komik sinema filmi olacak..

  • JET TV tarafından
  • 2.312 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kanka Yaparsın Kankalar Kıran Kırana Kapışıyor 24:57

Kanka Yaparsın Kankalar Kıran Kırana Kapışıyor

Yeni bir kanka kapışması ile beraberiz. Her zaman olduğu gibi birbirinden eğlenceli küçük oyunlarımız var. Bakalım kimin kankası daha başarılı olacak?..

  • JET TV tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur Vazgeç Felek 03:48

Ferdi Tayfur Vazgeç Felek

Vazgeç felek sen benden Hep peşimden gezmekten Öyle candan sevmişim ki Öyle candan sevmişim ki Korkar mıyım tehtidinden Korkar mıyım ölmekten Daha benden ne istersin Canımdan başka alacak Alda kurtar beni benden ..

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Patlıcan Kebabı Tarifi 05:56

Patlıcan Kebabı Tarifi

Patlıcan kebabı tarifi malzemeler 7 adet uzunkemer patlıcan Yaklaşık 700 800 gr dana kıyma 3 kuru soğan 3 diş sarımsak baharatlar tuz, Karabiber, pulbiber, kimyon yarım çay bardağı sıvıyağ 2 tane domates 5 tane ..

On poşet getirene  1 kg portakal bedava 00:59

On poşet getirene 1 kg portakal bedava

Ey güzel ülkem daha güzel günlerimiz olacak sananlara İzleyin görün Yoruma acık : Belli miktardaki alışverişe (nasıl ki poşet bastırırken basım yapan firma, promosyon_ hediye poşet de basıyorsa) ücretsiz versin.. Çok b..

  • JET TV tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeme Rekortmeni ile Köfte Kapışması Yaptık (3 Kişi VS. 1 Kişi) 18:27

Yeme Rekortmeni ile Köfte Kapışması Yaptık (3 Kişi VS. 1 Kişi)

Bu videomuzda çöp şiş yeme rekortmeni Ceren Yılmaz ile köfte yeme kapışması yapıyoruz. 3 kişiye karşı 1 kişi kapışıyor. Bakalım sonuç ne olacak?..

  • JET TV tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dota2'de İliklerine Kadar Milliyetçiliği Yaşayan Eleman 03:55

Dota2'de İliklerine Kadar Milliyetçiliği Yaşayan Eleman

Elemanlardan biri, -yanlış bilmiyorsam- oynadıkları dota 2 esnasında hissettiği gazla adeta as bayrakları as dedirtmiş. tuğracı olsa gerek. sonrasındaki -yalnız 3 türkle olacak iş değilmiş bu da çok komikti asjhwdjwhjk..

  • JET TV tarafından
  • 554 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Metehan Keleş - Geleceğe Not 04:31

Metehan Keleş - Geleceğe Not

Metehan Keleş - Geleceğe Not Dinle sözler Umutlarmı insanı hayatta tutan Yoksa alışkanlıklarmı Beklentiler ardındaki yalanlar Sahiden onlar ne olacak Düşündüm kayboldum içinde hislerin Çoktan unuttum geçmişi Yolda y..

Gurme Hamburger Tarifi 07:27

Gurme Hamburger Tarifi

2 adet hamburger köftesi 2 adet hamburger ekmeği 6 dilim karabiberli rozbif 100 gr trüflü gouda peyniri 7-8 yaprak marul 2 tatlı kaşığı hardal Izgara izli döküm tavanın altını açıp ısıtmaya başlayın. 2 adet hamburger e..

Hatay Yöresine Ait Sürk Tarifi 11:03

Hatay Yöresine Ait Sürk Tarifi

Hatay yöresine ait sürk tarifi hazırlanışı 1 kilo kadar taze çökeleği yoğuracağınız kaba koyun 1 yemek kaşığı biber salçası koyun, isterseniz pul biber de ekleyebilirsiniz salça yerine tercih size kalmış.bir tatlı kaşı..

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi 07:26

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi

Malzemeler 1 paket 480 gram baklavalık yufka 200 gram çekilmiş ceviz 250 gram tereyağı (isteyenler yarım paket kullansın yarim çay bardağı sıvı yağ eklesin) Şerbeti için gerekenler Su bardagimin ölcüsü 250ml 3 su ba..

Roman Havasını 10 Numara Oynayan Eleman 05:12

Roman Havasını 10 Numara Oynayan Eleman

Romanların eğlenmesi için her koşul her şart uygundur. Bu elemanda halı saha dönüşünde bir düğüne denk gelmiş olacak ki 10 numaralı forması ile döktürmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evleneceği Kadını Kaçırmaya Çalışırken Rezil Olan Adam 00:29

Evleneceği Kadını Kaçırmaya Çalışırken Rezil Olan Adam

Rusya'ya bağlı Vladikavkaz yaşayan bir damat gelenek gereği evleneceği kadını kucağında kaçırmaya çalışırken iki kere yere düşüp gelin olacak kızın burnunu kırmış...

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pek Yakında Sizlerleyiz 00:10

Pek Yakında Sizlerleyiz

pek yakında sizlerleyiz yeni çalışmalarımız olacak çizim..

Apple Kredi Kartı Çıkardı 02:32

Apple Kredi Kartı Çıkardı

Apple dün çok sayıda yeni hizmetini tanıttı. Benim için en büyüleyici olanı yeni kredi kartıydı. Bankaların canına okuyacak bir deneyim tasarlamış Apple. İlginç bir rekabet olacak, herhangi bir aidat olmaması ve kullan..

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Pekmez Yapımı 13:00

Evde Pekmez Yapımı

10 kg beyaz üzüm 2 avuç pekmez toprağı 1 yumurta beyazı 10 kg üzümü yıkayıp kurutun. Ardından katı meyve sıkacağı ile suyunu sıkın. Sıktığınız bütün şırayı büyük bir kapta toplayın ve içine yaklaşık 2 avuç pekmez toprağ..

Deniz Seki Ameliyat Oldu 02:21

Deniz Seki Ameliyat Oldu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli ) 16:30

3 Gurme Yumurta Tarifi ( Pofidik, Mantarlı Çıtırtılı ve Simitli )

Sucuklu Hellimli Pofidik Yumurta 6 yumurta 2 dolu çorba kaşığı labne ½ kalıp hellim 2/3 minik kangal sucuk 5-6 tane kuru domates 2 dal taze soğan 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırını 180 derecede altlı üstlü ve..

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi 09:15

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi

450 gr beyaz un - 1 dolu kavanoz + kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 50 gr siyez unu - 2 dolu çorba kaşığı 350 gr su - dolu kavanozdan 3 parmak eksik 200 gr ekşi maya - 1/3 kavanoz 1 tatlı kaşığı tuz 2 avuç ceviz 1 avuç k..

Köstebek Pasta Tarifi 03:03

Köstebek Pasta Tarifi

malzemeleri: 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Krema için: 1 poşet krem şanti 1 paket toz krema 2,5 su bardağı soğuk süt 1..

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Sultan'ın Son Anları Final 07:02

Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Sultan'ın Son Anları Final

Final Sultan'ın Son Anları - Diriliş Ertuğrul 108.Bölüm Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kar..

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Neden Bana Bunu Yaptılar 04:17

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Neden Bana Bunu Yaptılar

Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kararını açıklamış, Emir Saadettin’e itham edilen suçların ..

Fazıl Say 1979  - Piyano Bana Ne Dedi 00:56

Fazıl Say 1979 - Piyano Bana Ne Dedi

Fazıl say 8,5 yaşında ,piyano bana ne dedi eseri . Adam olacak çocuk belliymiş......

  • PengoTV tarafından
  • 343 görüntüleme
  • 5 yıl önce