#2kez anne olacak

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle 2:10:31

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir S..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Müslüm Gürses - Ceza 06:01

Müslüm Gürses - Ceza

Müslüm Gürses - Ceza Dinle Şarkı Sözleri : Yağmurlu bir günde doğdum anamdan Gökler ağlıyormuş ben doğdum diye Doğarken günahkar olur mu insan Ömrüme verilen bu ceza niye Ne yaptım allahım dertli doğacak Sevipte ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayva Tatlısı Tarifi  Düdüklüde Ayva Tatlısı Yapımı 10:58

Ayva Tatlısı Tarifi Düdüklüde Ayva Tatlısı Yapımı

3 adet ayva 1 su bardağı toz şeker Yarım su bardağı su 6 tane karanfil 6 tane yenibahar 3 adet ayvayı soyun ve enine ortadan ikiye bölüp. Ortadaki çekirdekli kısmı bir kaşığın ucuyla sıyırın. Kabukları ve çekirdekleri ..

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) 04:05

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem)

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) Dinle Bir ses var içimde seni fısıldar gibi erden çıktın karşıma yine neler başlar gibi hem güzel hem değil gözümde yaşlar gibi yine geceler ağır olacak sabaha ..

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri 03:40

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri

Ula Nuri şarkı sözleri ile... Sabahtan kalkacağım, Ateş mi yakacağım İnek mi sağacağım, Tarlamı kazacağım, Mısır mı kıracağım, Fındık toplayacağım Uşak mı bakacağım Sen kahvede durursun, ben mi çalışacağım Uşakların z..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Hayvanlara Ninni Söylemek 01:19

Hayvanlara Ninni Söylemek

Bir ninni söyle anne Uyumak ne zor sensiz Geceler emanet sessiz Şefkatsiz kollarda Uzat bana elini anne Duramam ayakta sensiz Hayat zor eller tekinsiz Kirlenmiş yalanlarla Belki gözyaşı yoktur Gittiğim yerde ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yunus balığının Fedakarlığı 02:00

Yunus balığının Fedakarlığı

Her anne gibi hayvanlar alemindeki anne hayvanlarda fedakar oluyor.Seyredelim :)..

Arjantinde, Yağmur Suyun Altında Oynayan Çocuğa Şimşek Çarptı 00:17

Arjantinde, Yağmur Suyun Altında Oynayan Çocuğa Şimşek Çarptı

Arjantinde, Yağmur Suyun Altında Oynayan 12 yaşındaki çocuk şimşek elindeki şemsiyeye çarpması sonucu öldü. kameraman anne çığlıklarla feryat etti.Bu film şaka gibi olduğunu söyleyen anne olduklara inanamadı. Bir fırtına..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi 02:56

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi

Gerçek hayat Rapunzels bir aile gibi - Anne Tere Lynn Svetlecich Russell, 43, ve kızları DÖRDÜNCÜ üzerinde METRE bir kombine saç uzunluğuna sahip. anne-beş o bir bebek beri kilitleri akan vardı ve kocası Chip, 47, yabani..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler 08:09

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler

El Bab’da şehit düşen İzmirli Piyade Uzman Çavuş Ayhan Elmacı’nın tazminatı ve maaşı, 3 yaşındayken oğlunu terk eden öz anne ile üvey anneyi karşı karşıya getirdi. Öz annenin 3 yaşındaki çocuğu ve eşini terk etmesinin ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs 04:08

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs

Little Mix - Ft. Machine Gun Kelly - No More Sad Songs Şarkı Sözleri ] I keep trying, nothing's working I still wanna know, if you're alone I keep trying to put this behind me I still wanna know who's taking you home [L..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Hatipoğlu - Bunu Yapmayanın Vay Haline!! 10:16

Nihat Hatipoğlu - Bunu Yapmayanın Vay Haline!!

Nihat Hatipoğlu Sohbetleri ile mest ediyor.. Hz. Peygamber (sav) mescidde minbere çıktığında üç kez üst üste 'amin' dedi. Daha sonrada şöyle açıkladı; Ben minberdeyken Cebrail geldi ve 'ramazan ayı gelmesine rağmen içki..

  • ANKA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızı İçin Hamile Kaldı 03:14

Kızı İçin Hamile Kaldı

42 yaşındaki anne İlkay Özkan, kanser oluşma riski tespit edilen 6 yaşındaki kızı Dünyam için tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. Ancak kanama nedeniyle anne ve bebeğin hayatı riske girdi. Anne canı pahasına bebeğini düny..

Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarır! Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle 1:13:47

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini hiç görmemiş bir anne kızın hayatı anlatılır. Türkan’ın anne ve babası o daha bebekken ayrılmıştır. Babasıyla birlikte İzmir’de yaşayan Türkan, zengin bir iş adamının oğlu olan Orhan’la nişanl..

Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok Oldu 02:00

Marketine Giren Geyiğe Çikolata Verdi Kapıda Gördükleri Karşısında Şok

Konu: Amerika'nın iç kesimlerinden bulunan ve en yüksek eyaleti olan Colarado'nun vahşi hayatı oldukça meşhur. Özellikle geyikler, eyaletin adeta simgesi durumunda. Geçtiğimiz günlerde bir geyiğin başrolünde olduğu bu o..

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçmaya Başladı 01:44

Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçma

Konu: Evimiz hemen hepimiz için kendimizi en güvende hissettiğimiz yerdir. Anne ve babalar çocuklarını yataklarında uykuya yatırdığına bu güvenle hareket eder ve başına kötü bir şey gelmesini beklemez. Ancak Tayland'd..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayati Zeyran - Kaybedilmiş Cepheden Mektuplar 02:28

Hayati Zeyran - Kaybedilmiş Cepheden Mektuplar

KAYBEDİLMİŞ CEPHEDEN MEKTUPLAR I. Anne beni cepheye gönderdiler. Plastik marşlar okuduk. Kibirden siperler oyduk. Yalnızlıkla süngülendi yüreklilerimiz, kısmetse ölmeyi bekliyoruz. II. Anne, yaşanmış yerlerim acıyor. N..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..