#2kez anne olacak

Evde Dondurma Yapımı  Meyveden Dondurmalar 10:45

Evde Dondurma Yapımı Meyveden Dondurmalar

Kavunlu 1 kg kavun 5 çorba kaşığı şeker 1 kg kavunu blenderda iyice pürüzsüz bir hal alana kadar çekin. Ardından büyük bir kâseye alın ve üzerine 5 çorba kaşığı şeker ekleyip bu şekilde derin dondurucuya koyun. Yarı..

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi 10:19

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi

500 gr beyaz un, 1,5 kavanoz* 320 gr su, kavanozda 4 parmak yüksekliğinde su 1 dolu tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 500 gr çift çekim dana döş kıyma 1 kg soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1/4 mu..

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle 2:18:01

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunab..

O Filmle Bizi Kaosa Hazırlıyorlar! 2024 Daha Kötü Geçecek! Güneş Patlaması ve Felaketle! 1:02:31

O Filmle Bizi Kaosa Hazırlıyorlar! 2024 Daha Kötü Geçecek! Güneş Patla

01:35 Leave The World Behind filmindeki mesajlar 10:08 7 yıllık zorlu süreç 18:26 Filistin'i kurma projesi 21:32 Yeni bir kapanma olacak mı? 31:27 Yapay kıyamete hazırlıyorlar 36:51 Yapay zeka tehditleri artacak 39:2..

  • STUDIO AS tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 9 ay önce
Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Altı Kat Poğaça Tarifi 02:59

Altı Kat Poğaça Tarifi

Altı kat poğaçası nasıl yapılır? şimdi tarife geçelim. 1.1 paket yaş maya, 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 su bardağı süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 2.1 adet yumurta akı, 2 çay kaşığı tuz ve 1 su bardağı sıvı..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Diriliş Ertuğrul 119. Bölüm Hd İzle 2:19:43

Diriliş Ertuğrul 119. Bölüm Hd İzle

Ertuğrul, Sultan Gıyaseddin’in isteğine uyarak Moğol Hanı Ögeday’ın huzuruna elçi olarak gitmeyi kabul etmişti. Noyan ise Kayı Obası’na gelip Ertuğrul’un karşısına çıkmıştı. Sonrasında birlikte Ögeday Han’a gitmek için y..

Banu Parlak - Aman 03:05

Banu Parlak - Aman

Aman şarkı sözleri ile Tüm dünyanın yükü bende olsa Bugün aşkım beni bıraksa Kalbimi bin defa daha kırsa Yeniden yeniden düşüp kalksam İnancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa Can, bu can benim can, y..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı 02:53

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı

Lyrics: Veysel Mutlu, 6iant, Shikss Beat: Kalifor Mix & Mastering: Kalifor Director: Tsumi Edit: Tsumi VFX: Tsumi & Razxr Blade Creative Director: Tsumi Producer: Cihad ÖZBULUT Yaralı şarkı sözleri ile Belki ben çok ..

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları  - Sevimli Dostlar 02:25

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları - Sevimli Dostlar

Okul öncesi minik yavrular için Sevimli Dostlar 'dan yeni uyku şarkısı... Anaokulu seviyesindeki yavrularımızın uyku zamanı gelişimlerindeki en önemli konulardan birisi olmakla beraber yavrularımız aslında uykuyu pek sev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Annem Bana Nar ver , Ne Olursun ! 00:58

Canım Annem Bana Nar ver , Ne Olursun !

Nar, bebekler için pek çok faydasından söz edebileceğimiz sağlıklı bir meyvedir. Bu tatlı bebek bilerek ya da bilmeyerek bu mucizevi lezzetten mahrum kalıyor. bebek narı görünce ağzını kocaman acıyor ama annesi her defas..

  • Cowboy tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaşlanınca Bizim Ekip 00:46

Yaşlanınca Bizim Ekip

Anne ve Baba Anneler Halay da ... Kimse tutmasın....

  • Cowboy tarafından
  • 1.831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğarken Vajinası Olmayıp, Çocuk Sahibi olmak İsteyen Devan Merck 07:34

Doğarken Vajinası Olmayıp, Çocuk Sahibi olmak İsteyen Devan Merck

Devan Merck 23 yaşında Georgia, ABD yaşayan genç ve evli Mutlu bir kadın. Çocukluktan beri Vajinal Kanalları olmadığını için çocuk sahibi olamıyor. Bu nedenle,Kendisi eşine Çocuk veremediği Çok Mutsuz. Bazı tedavilerden ..

  • PengoTV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüman Kadının Muhteşem Konuşması 16:07

Müslüman Kadının Muhteşem Konuşması

Dalia Mogahed'e baktığınızda ne görüyorsunuz? İnançlı bir kadın? Bir bilgin, anne, abla? Ya da baskı altında kalmış, beyni yıkanmış, olası bir terörist mi? Bu kişisel, güçlü konuşmasında Mogahed'in bizden istediği; kutup..

  • Dini Mubin tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ailelere Teknoloji Bağımlılığı Uyarısı 02:07

Ailelere Teknoloji Bağımlılığı Uyarısı

Evde, otobüste, iş yerinde, sokakta... Teknoloji dört bir yandan etrafımızı kuşatmış durumda. Üstelik sadece bizleri değil, çocukları da! Telefon ve bilgisayar, çocuklar için modern çağın oyuncakları ve çocuklar bu oyunc..

Çocuklar söylediklerimizi değil yaptıklarımızı takip ederler 01:23

Çocuklar söylediklerimizi değil yaptıklarımızı takip ederler

Öyle anlar olur ki, nefes almamız ve bir an durmamızın değerine paha biçilemez Çocukları korkutup sindirmek değil cesaretlendirip yüreklendirmek gerek önce anne babayı eğitilmeli...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.458 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O an babanın dansları (watch me nae Nae dansı yaparken ben ) 01:19

O an babanın dansları (watch me nae Nae dansı yaparken ben )

Mutfakta Anne Kız Video kaydı yaparken Arkadan Babanın Çok güzel Dans figüleri sergilemesi çok izlenildi :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 1.806 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayıp Balık Dori 1:36:15

Kayıp Balık Dori

Dori her 10 saniyede bir hafıza kaybı yaşayan geniş gözlü mavi bir tang balığıdır. Hatırlayabileceği tek şey, bir şekilde çocukken anne ve babasından ayrı kaldığıdır. Dori, arkadaşları Nemo ve Marlin'in yardımlarıyla onl..

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film 2:49:03

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film

Özet ve Detaylar Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kul..

  • Film İzle tarafından
  • 59.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halep'te Tek Başına 02:31

Halep'te Tek Başına

Halep'te enkaz halindeki evlerin altında, kimsenin yardımı ve desteği olmadan yaşam mücadelesi veren çok sayıda çocuk var. Bunlar arasından altısı dün harabeye dönmüş bir evden kurtarıldı. Altısı da kardeş olan bu çocukl..

Hamilelikte 9. Hafta 01:16

Hamilelikte 9. Hafta

Gebeliğin 10. haftası gebelik haftasının tam tayini bakımından ideal haftadır. Bakın anne adayları bu haftada neler yaşarlar…..

  • SAGLIK tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hamilelikte 10. Hafta 01:02

Hamilelikte 10. Hafta

Gebeliğin 10. haftasında anne adaylarını nasıl değişiklikler bekliyor, Dr. Melih Atahan Güven anlatıyor...

  • SAGLIK tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı 04:17

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı Suriye’deki savaşta anne babası ve 2 kardeşi öldürülen 12 yaşındaki Suriyeli Abdullah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sarılıp teşekkür etti. Bursa’da 15..