#2kez anne olacak

Brad Pitt'in Hava Durumu Sunması (The Jim Jefferies Show) 01:04

Brad Pitt'in Hava Durumu Sunması (The Jim Jefferies Show)

Comedy Central kanalının popüler programlarından biri olan Jim Jefferies Show’da devlet başkanı Donald Trump’ın Paris İklim Anlaşması’ndan çekilmesini eleştiren bir skeçte rol aldı. Brad Pitt skeçte bir hava durumu sunuc..

  • JET TV tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:09

Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Brose Bamberg 97 -99 Darüşşafaka / Maç özeti Almanya'da 'tamam ya da devam' maçına çıkan Daçka play-off umudunu son maça taşıdı. Euroleague’in 29. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda Almanya ekibi Brose Bamberg’..

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film 01:42

Guardians Fight (2017) Fragman Efsane Film

HDcehennem Ailesi olarak son yılların en iyi filmi gösterilen Guardians full hd seyredin. Rusya yapımı Bilim Kurgu, Macera ve Aksiyon türünde konusu yansıyan film, 2017 tarihinde dünya genelinde vizyona girecektir. Guard..

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti 07:54

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti

Recep Tayyip Erdogan CumhurBaşkanı Başbakan reis Türkiye referendurum Kazakistan filistin Türkiyedeki Gerçek Olaylar Kavga Putin trump dünya gözünde erdogan son dakika Erdogan Account Payment !! Оплата счета Эрдогана ..

Black Panther (2018) Teaser Fragman 01:55

Black Panther (2018) Teaser Fragman

2018'de gösterime girecek Black Panther filminden ilk teaser fragman yayınlandı. Filmde Chadwick Boseman, Michael B. Jordan ve Lupita Nyong'o olacak...

LYS'ye Giremedi Ağlanacak Haline Güldü Günün Olayı! 01:04

LYS'ye Giremedi Ağlanacak Haline Güldü Günün Olayı!

2017 LYS-4 Sosyal Bilimler sınavı bugün yapıldı. Bu yıl ilk kez uygulanan 09:45 kuralı nedeniyle sınava giremeyen adaylar oldu. Haydarpaşa Hukuk Fakültesi’nde sınava girecek olan Ercan Albar adlı aday da bu kurala takıld..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçaklar Animasyon Çizgi Animasyon Film İzle 1:31:35

Uçaklar Animasyon Çizgi Animasyon Film İzle

Planes Film İzle Uçaklar hd izle, Tarım uçağı olan dusty hayalinde tüm dünyadan geçeceği bir yarışı kazanmayı düşler. Ama bu hali ile son sistem dizayn edilmiş yarış uçakları arasında pek bir şansı yok gibidir. Bakalım h..

  • Tv Series tarafından
  • 25.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Kırık Bir Fincan 04:25

Barış Manço - Kırık Bir Fincan

Dinle oğlum çok eskiden bir konakta Akşamları gaz lambası ışığında Paşa dedesinden kalan bu fincanla Ninem eliyle kahve sunarmış Abdi beye Yıllar sonra kırküç kırkdört harp ortası Ekmek karnesi ve yoksulluk yılları Kayın..

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı 00:47

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı

Dünyanın satışa sunulan en pahalı küpeleri Londra’da görücüye çıkarıldı. Toplam değerleri 50 ila 70 milyon Dolar arasında olması beklenen Apollo Mavisi ve Artemis Pembesi olarak adlandırılan elmas küpeler 16 mayısta Cen..

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlanacak 02:23

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlan

Cezayir Büyük Camii'nin 264 metre uzunluğundaki minaresi, dünyadaki en uzun minare ve aynı zamanda Afrika'nın en yüksek binası için Cumartesi günü tören düzenlendi. Çin Devlet İnşaat Mühendisliği Kurumu (CSCEC) tarafında..

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara 05:56

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara

Söz - Müzik: Sezgin Büyük Düzenleme: Ekin Eti Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerim de bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umrumda değil kim duyarsa duysun..

Labirent Oyunu Film İzle 1:34:32

Labirent Oyunu Film İzle

Frikke bir bilgisayar oyununun birden gerçek hayattaki insanları içine çekerek oyuna dahil ettiğini farkeder fakat oyunun içinde kendide olacak bundan kaçamayacaktır. Labirent Oyunu - Labyrinthus 2014 full hd film izle. ..

  • Tv Series tarafından
  • 5.424 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yere Gömmeli Kadın Kavgası 00:41

Yere Gömmeli Kadın Kavgası

Abd'nin Kenosha şehrinde iki kadının mahalle arasında yapmış olduğu kavga kameraya böyle yansımış. Kavga esnasında zenci kadın sarışın kadını saçından tutup yere çarpmış. Sanırsam sarışının ağzı ve dişleri fena şekilde z..

  • JET TV tarafından
  • 1.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havalı Tüfeğe Lazer Taktık - 12'den Vurabildik Mi? 05:32

Havalı Tüfeğe Lazer Taktık - 12'den Vurabildik Mi?

Bu videoda havalı tüfeğe lazer takarak video oyunlardaki lazerli tüfeklerden yapmaya çalışıyoruz. Bakalım ortaya çıkan sonuç ne kadar başarılı olacak?..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Ne Demek? - Fotoğraflı Kötü Espri Yarışması 05:57

Bu Ne Demek? - Fotoğraflı Kötü Espri Yarışması

Yeni bir fotoğraflı iğrenç espri yarışması ile karşınızdayız. Bakalım Fırat ile Alper arasındaki ezeli rekabette bu kez kazanan kim olacak?..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?) 02:33

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?)

Bu yıl CES 2016'da tanıtılan bu drone diğerlerinden farklı olarak yolcu taşıyabiliyor. Çinli drone üreticisi Ehang, bu drone'un sadece tek kişi taşıyabileceğini ve yatırım beklediğini söylüyor. Drone'un özellikleri şöy..

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final) 00:38

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final)

Evde son günlerini geçiren çocuklar tek tek odalarıyla ve anılarıyla vedalaşırlar. Çocukların gidişiyle beraber evi ve yufkacıyı satıp emekliye ayrılmayı planlayan Salih Usta’ya büyük sürpriz yaparlar. Kutlama için bütün..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Ekonomi Bakanı Zeybekci: 07:49

Ekonomi Bakanı Zeybekci: "Türkiye En Negatif Dönemini Geride Bırakmışt

Ekonomi Bakanı Zeybekci: Türkiye en negatif dönemini, zaman dilimini geride bırakmıştır Şuanda Afrika'da 10 milyar dolara doğru giden bir Türk yatırımları var - Türkiye'nin Afrika ile dış ticaret hacmi 20 milyar dola..

Ekonomi Bakanı Zeybekci: 08:36

Ekonomi Bakanı Zeybekci: "Faiz ile İlgili Merkez Bankası'nın Kararları

Ekonomi Bakanı Zeybekci: Faiz ile ilgili Merkez Bankası'nın kararlarını son derece isabetli buluyorum -(Booking) Kendilerinin bize bir ziyaret talepleri var; sanırım 22 Haziran'da görüşme imkanımız olacak -(Katar) B..

Olcacak O Kadar (Benim Oğlum Okudu) 03:44

Olcacak O Kadar (Benim Oğlum Okudu)

Olacak O Kadar, Levent Kırca'nın yarattığı ve oyuncu kadrosunun başında bulunduğu, 22 yıldır çeşitli Türk televizyon kanallarında yayınlanan ve halkın sorunlarını anlatan bir eleştirel güldürü programıdır. Yönetmeni Oğul..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terminator 5 : Yaradılış Film İzle 2:05:42

Terminator 5 : Yaradılış Film İzle

Terminatör 5 yine süper olacak gibi duruyor….Yıl 2029 Direnişin Lideri John Conner makinalara karşı savaşa devam etmektedir.Los Angles saldırısının ardından John’un korkusu olan TECOM casusları ona 2 cepheden de saldırac..

  • Tv Series tarafından
  • 6.640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nicole Kidman Türkiye'ye Geliyor! 01:18

Nicole Kidman Türkiye'ye Geliyor!

Bu yaz Bodrum’a yıldız yağıyor… Dünyanın en köklü film yapım şirketlerinden olan Paramount Pictures, dünyadaki ilk otelini Bodrum’da hizmete sokuyor. Sinema ve eğlence konseptinin bir arada sunulacağı The Bodrum by Param..

  • ANKA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı 00:52

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de N ATO konvoyuna intihar saldırısı düzenlendi. Çarşamba günü yerel saatle 8:00 sularında, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği yakınında meydana gelen olayda en az 8 kişi öldü, 25 kişi..

İndila  Run Run 2014 03:43

İndila Run Run 2014

Indila - Run Run Şarkı Sözleri Perşembe,bağırıyorsun Allô, allô maman bobo 'Alo, alo anneciğim,acıyor Samedi c'est cuit Cumartesi,yandı mahvoldu Rembobine la vidéo Videoyu başa al Toujours tu run run run, never stop..

Masajın Keyfini Çıkaran Kuşun Soluğu Yerde Alması 00:26

Masajın Keyfini Çıkaran Kuşun Soluğu Yerde Alması

Sahibinin kulak temizleyici ile masaj yaptığı sevimli kuş , masajdan çok hoşlanmış olacak ki soluğu yere düşerek almış...

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler 13.Bölüm - Fatih ve Dayının Bulunduğu Helikopter Düşüyor! 05:36

İsimsizler 13.Bölüm - Fatih ve Dayının Bulunduğu Helikopter Düşüyor!

Fuat'ı, Ankara'ya götüren Fatih ve Dayı'nın bulunduğu helikopter düşüyor! İsimsizler sezon finali bölümünde Fuat'ın anlatacağı sırlar ile hizmetin tüm oyunlarını ifşa etmek isteyen ve onu Ankara'ya götürmeye karar veren ..

  • ANKA tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce