#2kez anne olacak

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet 00:59

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet

Boğaziçi Üniversitesi'nde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan 46 askerimiz için bir grup öğrenci lokum dağıtmak istedi. Lokum dağıtmak için masa kuran öğrenciler, İşgalin katliamın lokumu olmaz Kürdistan faşizme mezar..

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi 09:51

Hülya Avşar’dan Kızı Zehra'ya Gez Kızım Annen De Çok Gezdi

Önceki gün aile yemeğine katılan ünlü sanatçı Hülya Avşar geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara açıklık getirdi. Tarkan’ın yılbaşında alacağı ücretten, kızı Zehra Çilingiroğlu’na kadar birçok konu hakkında açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bacak Eğriliği Tedavi Edilmezse Kişinin Günlük Yaşantısını Nasıl Etkiler 00:23

Bacak Eğriliği Tedavi Edilmezse Kişinin Günlük Yaşantısını Nasıl Etkil

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Prof. Dr. Mehmet Kocaoğlu bacak eğriliğinin tedavi edilmezse kişinin günlük yaşantısına olacak etkisinden bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı 01:05

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı yayında! Cemal Gökdemir, Gökdemir Ailesi ile karşı karşıya geliyor! Cemal, acılarla dolu geçmişinin intikamını almak için harekete geçiyor. Gökdemir Ailesi'ne yaptığı baskın sonrası herke..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Yeşilçam'ın Çınarı Münir Özkul Hayatını Kaybetti Acı Haberi Kızı Güner Özkul Verdi 00:51

Yeşilçam'ın Çınarı Münir Özkul Hayatını Kaybetti Acı Haberi Kızı Güner

Türk sinemasının usta ismi, 'Hababam Sınıfı'nın Mahmut Hoca'sı, Yeşilçam'ın 'Yaşar Usta'sı Münir Özkul 93 yaşında İstanbul'daki evinde yaşamını yitirdi. Münir Özkul, uzun yıllardır KOAH ve DEMANS hastalığı ile mücadele e..

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Öldü sanılan Oktay geri dönüyor; intikam için ilk olarak Meryem'in karşısına çıkıyor! Onca yaptığı kötülüklerden sonra öldü zannedilen Oktay, gizlice tedavi olmuştur. Oktay, kendisin..

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle 1:26:42

Gülerken Ağlayanlar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Yoksulluğun pençesinde sıkışmış bir sanatçının hayatı anlatılır. Bir zamanların meşhur tiyatrocusu Kemal, işsiz kalmıştır. Yoksulluğu eşini ve oğlunu kaybetmesine sebep olur. Sağlığı da bozulunca, hokkabazlığa ..

5 Soruyla Yemek Fotoğrafınızı Daha Güzel Çekin 09:50

5 Soruyla Yemek Fotoğrafınızı Daha Güzel Çekin

Bu videoda ‘’Ben fotoğraf çekerken nelere dikkat ediyorum?’’ ‘’Çekim yaparken kendime hangi soruları soruyorum? ‘’ konularını anlattım. Fotoğraflarınızı çekerken bunları düşünüp refleks haline getirdiğinizde fotoğraflar..

Şekerpare Tarifi 02:54

Şekerpare Tarifi

Şekerpare Tarifi için Malzemeler; 250 gr tuzsuz tereyağ 2 çay bardağı irmik 2 yumurta (1 sarısı üzerine sürülecek) yarım çay kaşığı kabartma tozu yarım çay kaşığı karbonat 1. 5 çay bardağı pudra şekeri 1 vanilya 3 su bar..

Çakmanın Çakması Yerli Malı Jason Statham 00:15

Çakmanın Çakması Yerli Malı Jason Statham

Gün geçmiyor ki bir Jason Statham'a benzeyen yada kendini ona benzeten biri daha çıkmasın. Bu kel arkadaşımızda kendini ona benzetmiş olacak ki arkadaşlarının gazıyla Jason Statham'ın bir filminden ufak bir sahne canland..

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehit Halisdemir'in Hesabı Sorulacak 01:00

Şehit Halisdemir'in Hesabı Sorulacak

Darbe girişiminin püskürtülmesinde kritik görev üstlenen kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in katillerine verilecek ceza bu hafta belli olacak. 19 Nisan'da görülecek davada savcı, Halisdemir'i şehit eden Fatih Şahin ve M..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Tırtıl Kurabiye Tarifi 06:48

Tırtıl Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 tane yumurta 250 gr oda isisinda yumusamis tereyagi(istiyenler margarin kullanabilir) 1 su bardagi toz seker 1 cay bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu Yaklasik 4 su bardagi un 2 yemek kasig..

Baklava Tarifi 11:59

Baklava Tarifi

Baklava tarifi Su bardagi ölcüm 250 ml cay bardagi ölcüm 100 ml Hamurun malzemeleri 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi süt Yarim cay bardagi su 2 tane yumurta 2 yk yogurt 2 yk sirke 1 yk yumusak tereyagi yada margarin ..

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var 08:12

Kremalı Narlı Enfes Bir Lezzeti Var

Türkiyede kullanabileceginiz krema altarnatifini yaziyorum. 2 paket kremsantiyi cirpin ve 1 paket labne peynirini ekleyip yine cirpin. Yada vanilyali puding hazirlayip kullanin.yada pismiyen cremole olur. Kremali narli..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'la Yeni Projeleri Hayata Geçireceğiz 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'la Yeni Projeleri Hayata Geçireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan ilişkileri ile ilgili, Önümüzdeki dönemde yeni projeleri hayata geçireceğiz. Tabii bunlardan en önemlisi, ekonomik alanda yerli ve milli paraya geçiş olacak. dedi...

Nargileci - Bir Dal Hayat Röportaj Adam 01:30

Nargileci - Bir Dal Hayat Röportaj Adam

Kirveler haber trolleri yanı sıra youtube a özel ara ara bu şekilde mesleklerle ilgili trol belgesellerimiz olacak. Nargileci - Bir Dal Hayat bölüm #1 yayında!..

  • JET TV tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şekerpare Tarifi 06:28

Şekerpare Tarifi

Malzemeler 250 gr.yumusak tereyagi yada Margarin 3 tane yumurta 1 tanesinin sarisini ayirin ustune surulecek 1 cay bardagi hindistancevizi Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi irmik Yarim cay bardagi pudra sekeri..

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi 02:22

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi

Suudi Arabistan'da, sosyal reform hamlesi kapsamında kadınlar ilk kez bir futbol maçını stadyumda izledi. Cuma akşamı TSİ 20:00'de başlayan Al Ahli-Al Batin maçı başkent Riyad'daki Kral Fahd Stadyumu'nda oynandı. Kadın ..

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na Adaylık Çağrısı 01:31

Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na Adaylık Çağrısı

Başbakan Yıldırım Seçime giriyoruz ana muhalefet partisinde tık yok. Kardeşim o mu bu mu aday olsun Ay'dan mı Mars'tan mı getirelim uzaydan mı gelsin? İçinizde Cumhurbaşkanı adayı olacak elemanınız yok mu? Kemal Bey san..

Papağanına Beşik Yapıp Sallarken Ninni Söyleyen Mükemmel Kadın 00:18

Papağanına Beşik Yapıp Sallarken Ninni Söyleyen Mükemmel Kadın

İzlerken gözlerinizden kalp fışkırmasına neden olacak muhteşem bir video! Buradaki kadın papağanını çocuğu gibi seviyor ve uyuması için ninni dahi söylüyor!..

  • JET TV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sokak Röportajında Eski Kocasına Ayar Veren Bekar Teyze 01:31

Sokak Röportajında Eski Kocasına Ayar Veren Bekar Teyze

Avusturya’nın Başkenti Viyana'da yapılan sokak röportajında bekar olduğunu söyleyen teyze eski kocasından çok çekmiş olacak ki Türk erkeklerini anlatır mısınız sorusuna bakın nasıl iğneleyici cevaplar vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kolay Bisküvili Pasta Tarifi 01:52

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 adet yumurta sarısı 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşık mısır nişasta 1 lt süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya 2 paket petibör bisküvi Vişne reçeli Ü..

Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda) 02:25

Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda)

Deliha 2, sinemalarda! Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak..

  • PengoTV tarafından
  • 2.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavada Pizza Tarifi 03:04

Tavada Pizza Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin; 1 adet çırpılmış yumurta 4 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı şeker 2 çay kaşığı tuz yarım paket instant maya 1,5 su bardağı un Üzeri için Domates sosu Rendelenmiş kaşar peynir Sucuk, zeytin, minik..

Eski İnsanların Yaptığı 10 Garip Şey 05:32

Eski İnsanların Yaptığı 10 Garip Şey

Bundan uzun uzun yıllar sonra insanların eskiden yaptığı en garip şeyler arasında internetde bu kadar zaman geçirmek olacak her halde...

  • JET TV tarafından
  • 576 görüntüleme
  • 6 yıl önce