#2si ilçe emniyet

Suriye Sınırında Silah Sesleri 01:15

Suriye Sınırında Silah Sesleri

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu olan Suriye'nin Rasulayn ilçesinde akşam saatlerinde duyulan silah sesleri ilçede tedirginliğe neden oldu. Rasulayn'da akşam saatlerinde terör örgütü PYD tarafından uzun ..

3 Kişinin Öldüğü Yolu Trafiğe Kapatıp Lastik Yaktılar 06:09

3 Kişinin Öldüğü Yolu Trafiğe Kapatıp Lastik Yaktılar

Şanlıurfa’da cumartesi günü sera işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin ise yaralandığı kaza sonrası vatandaşlar lastik yakıp yolu trafiğe kapattı. Olay yeri..

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü 01:45

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün amcası Mahmut Gül, 76 yaşında hayatını kaybetti. Merhum Mahmut Gül'ün cenazesi, Cuma namazını müteakip Cami Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Namaz öncesinde ca..

İçişleri Bakanı Soylu Teröristler Bu Kış Ya Açıkta Kalacaklar Ya Donacaklar 00:44

İçişleri Bakanı Soylu Teröristler Bu Kış Ya Açıkta Kalacaklar Ya Donac

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Şalpazarı Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı...

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap 02:35

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kendisi hakkında Seni asmayacağım; rezil edeceğim diyen Kemal Kılıçdaroğlu çok sert cevap verdi. Partisinin Ortahisar ilçe kongresinde konuşan Soylu: “Demiş ki; seni asmayacağım da rezil..

Boykot İçin Iphone Kırmak 01:10

Boykot İçin Iphone Kırmak

Kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail diyen MHP Körfez İlçe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş protesto için iPhone telefonunu parçaladı. Amerikan malı olan telefonunu parçalayan Mehmet Gümüş yerli malı kullanın diyor!..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamyon Polis Uygulama Noktasına Böyle Girdi 00:51

Kamyon Polis Uygulama Noktasına Böyle Girdi

Isparta'nın Eğirdir ilçesi girişinde bulunan polis noktasına direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon girdi. Kazada 2 polis memuru ve kamyon sürücüsü yaralandı.Alınan bilgiye göre, sürücüsü belirlenemeyen 27 N 8809 plakal..

Mehmetçik'ten Şehit Binbaşı Kulaksız'ın Eşine Duygu Dolu Sürpriz 01:05

Mehmetçik'ten Şehit Binbaşı Kulaksız'ın Eşine Duygu Dolu Sürpriz

Balıkesir'de vatani görevini yapan askerler, PKK'lı teröristlerce otomobillerinde uğradıkları silahlı saldırıda yaralanan, eşi Muş Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ı da şehit veren Sibel Kulaksız'..

Afrinli Kadınlar Öso'yu Zılgıtlarla Karşıladı 00:57

Afrinli Kadınlar Öso'yu Zılgıtlarla Karşıladı

Afrin ilçe merkezine bağlı Şavarighat El Caviz köyü sakinleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında köylerini teröristlerden kurtaran Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) savaşçılarını sevinçle karşıladı...

YPG-PKK'nın Sözde Özel Kuvvetleri ÖSO'ya Direnemedi 01:30

YPG-PKK'nın Sözde Özel Kuvvetleri ÖSO'ya Direnemedi

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin ilçe merkezine ilerleyen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), terör örgütü YPG/PKK'nin sözde özel kuvvetlerine ait üssü kısa bir çatışmadan sonra ele geçirdi...

Şok Görüntüler: PKK Afrin'den Çıkmak İsteyen Sivillere Ateş Açtı 02:52

Şok Görüntüler: PKK Afrin'den Çıkmak İsteyen Sivillere Ateş Açtı

Terör örgütü YPG/PKK, Afrin ilçe merkezinde kontrolü kaybediyor. Sivil kalkan olarak kullanılmak istemeyen halk, Afrin merkezinden çıkmak için araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturdu. Teröristler, merkezden uzaklaşmak istey..

Mehmetçik'ten Afrin'de Mayın Temizleme Çalışmaları 00:50

Mehmetçik'ten Afrin'de Mayın Temizleme Çalışmaları

Zeytin Dalı Harekatı ile Afrin ilçe merkezini teröristlerden kurtaran Mehmetçik mayın temizleme çalışmalarına başladı...

Liseliler Afrin Fatihleri'ne Böyle Teşekkür Etti 03:06

Liseliler Afrin Fatihleri'ne Böyle Teşekkür Etti

Karabük'te lise öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin ilçe merkezinin kontrol altına alınması dolayısıyla Mehmetçiğe teşekkür etmek amacıyla koreografi gösterisi yaptı. Cumh..

Sinyal Kesici Jammerlar Afrin'e Gidiyor 00:47

Sinyal Kesici Jammerlar Afrin'e Gidiyor

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Afrin ilçe merkezinde, teröristlerin kaçarken tuzakladığı patlayıcılar imha edilirken, bölgeye Türkiye'den çok sayıda sinyal kesici jammer taşıyan asker..

Suriyeli Sığınmacıların 'Afrin' Sevinci 01:42

Suriyeli Sığınmacıların 'Afrin' Sevinci

Türkiye'deki Suriyeli sığınmacılar, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO), Afrin ilçe merkezinde kontrolü sağlamasının sevincini yaşıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız

Beyoğlu İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki Afrin provokasyonuna 'Şu anda üzerine üzerine gidiyoruz ve bu terörist öğrencileri kamera çekimlerinden bulup çıkarıp, onla..

Afrin'de Ypg Pkk'nın Sözde Özel Kuvvetler Üssü Bulundu 02:01

Afrin'de Ypg Pkk'nın Sözde Özel Kuvvetler Üssü Bulundu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu'nun Afrin ilçe merkezinde yaptığı aramalarda terör örgütü YPG/PKK'nın sözde özel kuvvetleri HAT'ın eğitim, toplanma ve barınma yeri olarak kullandığı bir üssü daha orta..

Afrin'de Teröristlere Ait Yeni Tüneller Bulundu 02:12

Afrin'de Teröristlere Ait Yeni Tüneller Bulundu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında YPG/PKK'lı teröristlerden temizlenen Afrin ilçe merkezinde, PKK'nın Kandil'den gönderdiği teröristlerin kaldığı bir villa ile çevresinde sığınak amacıyla inşa edilen uzun beton tüneller bu..

Afrinli Zeynep Nine'nin Yardımına Mehmetçik Koştu 01:16

Afrinli Zeynep Nine'nin Yardımına Mehmetçik Koştu

TSK ve ÖSO tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Afrin ilçe merkezinde yalnız yaşayan, konuşmakta ve yürümekte güçlük çeken 89 yaşındaki Zeynep Hasalmanu'ya, Mehmetçik s..

CHP'de Muharrem İnce Krizi: İstifa Etti 01:05

CHP'de Muharrem İnce Krizi: İstifa Etti

Yalova CHP'de Muharrem İnce'nin katıldığı programda istifa krizi yaşandı. Merkez İlçe Başkanı Tamer Sönmez, kendisine yer ve söz hakkı verilmeyip İnce'nin konuşturulmasına tepki göstererek istifa ettiğini açıkladı...

Erdoğan ÖSO Komutanı İle Yaptığı Duygu Dolu Sohbeti Anlattı 01:34

Erdoğan ÖSO Komutanı İle Yaptığı Duygu Dolu Sohbeti Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vakıfbank Spor Salonu'nda düzenlenen Üsküdar 6. Olağan İlçe Kongresi'nde halka hitabı sırasında bir ÖSO komutanı ile yaptığı duygu dolu sohbeti anlattı...

Motosikletli Astsubayın Hayatını Kaybettiği Kaza Anı Kamerada 00:29

Motosikletli Astsubayın Hayatını Kaybettiği Kaza Anı Kamerada

Kırşehir'in Kaman İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Astsubay Aziz Özberk'in, hayatını kaybettiği trafik kazası güvenlik kameralarınca görüntülendi...

Akşener'in FETÖ'cüleri 01:00

Akşener'in FETÖ'cüleri

FETÖ bağlantılarıyla gündemden düşmeyen İyi Parti'de iki isim daha ifşa oldu. İyi Parti Bursa yöneticilerinden Levent Özeren'in 15 Temmuz'da darbe propagandası yaptığı skandal paylaşımları ortaya çıkarken, Adana'da FETÖ'..

Muharrem İnce'ye Yalova'da Ekleme Kalabalık 01:12

Muharrem İnce'ye Yalova'da Ekleme Kalabalık

Muharrem İnce, hem milletvekili hem de memleketi olan Yalova'da istediği kalabalığı bulamayacağı öngörülmüş olacak ki, mitingine İstanbul ve Bursa'nın CHP'li ilçe belediyelerinden onlarca resmi ve özel olarak kiralanmış ..

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: HDP'yi Barajı Geçirmek İçin Uğraşıyorlar 01:15

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: HDP'yi Barajı Geçirmek İçin Uğraşıy

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde, partisinin ilçe başkanlığınca düzenlenen mitinge katılarak konuşma yaptı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörle Kıran Kırana Mücadele Veriyoruz 01:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörle Kıran Kırana Mücadele Veriyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beyoğlu ilçe mitinginde vatandaşlara hitap etti...

TSK Ve ÖSO Afrin Dağlarında Teröristlerin Izlerini Siliyor 00:55

TSK Ve ÖSO Afrin Dağlarında Teröristlerin Izlerini Siliyor

TSK ve ÖSO Afrin dağlarında teröristlerin izlerini siliyor Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Suriye'nin Afrin ilçe merkezi ve beldelerinde arama tarama çalışmalarını sürdürüyor...

Sonet İnternet : 00:13

Sonet İnternet : "Mardin İli Kapsama Alanımızda"

Sonet Airfiber İnternet Mardin İli Kapsama Alanımızda : ilçe ve köyler hizmet vermeye başladı. SONET'li Olmak Çok Kolay! www.sonet.com..

  • PengoTV tarafından
  • 1.876 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada 03:13

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada

Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasının patlama anında oluşan ses yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki merkez ilçe Adapazarı'ndan duyuldu. Şehir merkezinde bulunan bir esnaf korku dolu o anları anlatırken, pat..

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde 02:57

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde

Sel afetinin vurduğu 22 Ağustos gecesinden itibaren Giresun'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dereli ilçesinden sonra Güce'de de incelemelerde bulundu. Helikopterle ilçe merkezine gelen Bakan Soylu, ilçeye bağlı..