#3 2 sezon orijinal fragmanı

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Slenderman Orijinal Fragmanı 02:28

Slenderman Orijinal Fragmanı

İnsanları takip eden, kaçıran ve travmatize eden doğaüstü karakter Slender Man'e odaklanan aynı adlı filmin yönetmen koltuğunda “Stomp the Yard”ın yönetmeni Sylvain White oturuyor. Filmin senaryosunda ise David Birke imz..

Altered Carbon Türkçe Altyazılı Orijinal 2. Fragmanı 02:12

Altered Carbon Türkçe Altyazılı Orijinal 2. Fragmanı

Uzak bir gelecekte, insan zihni sayısallaştırılarak farklı bedenlere indirilebilmektedir. Dünyanın en zengin adamı Laurens Bancroft (James Purefoy) tarafından 250 yıl aradan sonra hayata döndürülen eski Elçi askeri Takes..

Ralph Breaks the Internet (Wreck-It Ralph 2) Orijinal Fragmanı 02:06

Ralph Breaks the Internet (Wreck-It Ralph 2) Orijinal Fragmanı

Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasında altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak içi..

The Doll Orijinal Fragmanı 01:12

The Doll Orijinal Fragmanı

The Doll Original Fragmanı Yayınlandı. Başrollerini Valeria Lukyanova, Human Barbie Oynadığı Korku Filmi Çok Yakında Sinemalarda...

MindGamers Orijinal Fragmanı 02:21

MindGamers Orijinal Fragmanı

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı 02:28

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı

Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir ..

Traffik Orijinal Fragmanı 02:26

Traffik Orijinal Fragmanı

Araştırmacı gazeteci Brea Stephans, erkek arkadaşı John Wilson ile birlikte geçirecekleri güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Romantik bir tatil yapmak isteyen çift, küçük ahşap kulübelerde kalacakları ormana doğru yo..

Terminal Orijinal Fragmanı 02:02

Terminal Orijinal Fragmanı

Büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçen “Terminal”, şeytani bir görev yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hayat süren..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 01:56

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor. Başrollerini Oscarlı oyuncular Sandra Bullock (The Bli..

Mary Shelley Orijinal Fragmanı 02:20

Mary Shelley Orijinal Fragmanı

Film Şair Percy Shelley ve 18 yaşındaki Mary Wollstonecraft Godwin arasındaki aşkı temel alıyor. Bu aşkın sonucu olarak Mary Frankenstein romanını yazıyor. Filmin başrollerini Elle Fanning, Maisie Williams, Douglas Booth..

211 Orijinal Fragmanı 02:07

211 Orijinal Fragmanı

İsmini Kaliforniya eyaletinin hırsızlık ihbarı için kullandığı polis kodu 211'den alan aksiyon filmi, polis teşkilatı tarihindeki en uzun ve en kanlı gerçek hikayelerden birini esin kaynağı olarak alıyor. Memur Mike Chan..

Kin Orijinal Fragmanı 02:39

Kin Orijinal Fragmanı

Kısa bir süre önce serbest bırakılan bir mahkum ve onun üvey kardeşi Eli, ailesi ile birlikte suç oranı yüksek bir bölgede yaşar. Eli’nin ağabeyinin suç lorduna borcu yüzünden eski karanlık hayatına geri döner. İntikam p..

Mile 22 Orijinal Fragmanı 02:50

Mile 22 Orijinal Fragmanı

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Down a Dark Hall Orijinal Fragmanı 02:19

Down a Dark Hall Orijinal Fragmanı

Katherine 'Kit' Gordy problemli davranışları olan genç bir kızdır. Bu sebeple de özel bir yatılı okul olan Blackwood Okulu'na gönderilir. Bu gizemli okul eksantrik müdüre Madam Duret tarafından yönetilmektedir. Okulun la..

Killing Eve Orijinal Fragmanı 06:09

Killing Eve Orijinal Fragmanı

Eve'yi iki kadına öldürmek; Eve (Sandra Oh) masa başı işi işi casusluk fantezilerini yerine getirmeyen sıkılmış, kırbaçlı, ücretli bir MI5 güvenlik görevlisidir. Villanelle (Jodie Comer), her şiddet işinin lükslerine yap..

Somali Korsanları Orijinal Fragmanı 01:40

Somali Korsanları Orijinal Fragmanı

Film : Somali Korsanları Oyuncular : Al Pacino, Evan Peters, Melanie Griffith, Barkhad Abdi, Edward Gelbinovich..

I, Tonya Orijinal Fragmanı 02:23

I, Tonya Orijinal Fragmanı

Film, İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan buz pateni sporcusu Tonya Harding'in kariyerini ve 1994 yılında ceza aldığı komplo skandalını anlatıyor. Tonya Harding 1991 yılında Dünya Buz..

Wormwood Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 02:34

Wormwood Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Bu komplo ne kadar derine uzanıyor? CIA'in, LSD deneylerinin, zihin kontrolünün ve bir aile babasının ölümünün ardındaki gerçekleri keşfedin. #Wormwood. 15 Aralık. Yalnızca Netflix'te...

Nightmare Return To Elm Street (2018) Orijinal Fragmanı 03:23

Nightmare Return To Elm Street (2018) Orijinal Fragmanı

Drew'ın kızı kâbuslardan acı çekmeye başlayınca, kızını kurtarması ve çocukluğunun işkencecisine iyilik için son vermesi için korkunç anıları eski sınıf arkadaşı ve Elm Sokağı Hayalperest'i'nden hayatta kalanlarla yüzleş..

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmin geçtiği dönem insanların, orkların, elflerin ve perilerin, yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı bir zaman dilimini anlatıyor. İnsan ırkına mensup Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde partner ola..

Özgürlüğün Elli Tonu Orijinal Fragmanı 02:00

Özgürlüğün Elli Tonu Orijinal Fragmanı

Anastasia ve Christian, yaşadıkları zorlu ayrılıkların ve iniş çıkışların ardından nihayet mutlu sona ulaşmışlardır. Tutkulu aşkları, nikah yüzükleri ve görkemli bir evlilik töreni ile mutlu sona ulaşmıştır. Ancak Anasta..

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı 02:32

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

Borg vs. McEnroe Orijinal Fragmanı 02:28

Borg vs. McEnroe Orijinal Fragmanı

Başrollerini Sverrir Gudnason ve Shia LaBeouf'ın üstlendiği film gerçek hikayeden uyarlama bir spor dramı. İkonik tenisçiler Björn Borg ve en büyük rakibi John McEnroe arasındaki mücadeleyi konu alan film, ikilinin 1980 ..

Yalnız Hayaller Kaldı Orijinal Fragmanı 01:55

Yalnız Hayaller Kaldı Orijinal Fragmanı

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

The Defiant Ones Orijinal Fragmanı 01:40

The Defiant Ones Orijinal Fragmanı

The Defiant Ones, Jimmy Iovine ve Dre'nin hikayelerini anlatıyor - biri Compton'tan çıkan bir Brooklyn longshoreman'ın oğlu - ve inanılmaz ortaklığı ve çağdaş kültürdeki bir dizi dönüştürücü olayda şaşırtıcı liderlik rol..

Can Feda Orijinal Fragmanı 02:18

Can Feda Orijinal Fragmanı

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, TAFF Pictures ve BRK'S Productions ortak yapımı olan Can Feda'da bir araya geliyor. Film Türk ordusunun sınır ötesindeki mücadelesini görkemli bir yapımla gözler önüne seriyor. M. Çağatay T..

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı 02:18

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı

Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha..

Grinç Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı 02:12

Grinç Türkçe Dublajlı Orijinal Fragmanı

Noel coşkusu, Whoville kasabasının her sokağında müthiş bir şekilde yaşanmaktadır. Noel heyecanı artık çok yakındır. Kasaba halkının tek derdi, diğer insanlara çok güzel hediyler almaktır. Bu kasabaya Crumpit Dağı'nın te..

Dude Orijinal Fragmanı 02:31

Dude Orijinal Fragmanı

Liseli 4 kızın Uyuşturucu İle İmtihanını Anlatan Komedi Filmi 20 Nisanda Netflix'de..