#3 dna testi de senin oğlun dedi

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Köpek Eğitim Merkezi Açıldı 05:52

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Köpek Eğitim Merkezi Açıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Silah, mühimmat ve patlayıcı dedektör köpeklerimizin de katkısıyla son 3 yılda toplam 116 tabanca, bin 900 uzun namlulu silah, 3 milyon 700 bin fişek ve mermi yakalaması gerçekl..

Kılıçdaroğlu’nun Avukatının Gözaltına Alınması Soruldu 02:16

Kılıçdaroğlu’nun Avukatının Gözaltına Alınması Soruldu

Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatının gözaltına alınmasıyla ilgili, Bu, yargının bir işidir. Ümit ederim, gerekli yasal işlemler sonucu isabetli karar verilmiş olur dedi...

Erdoğan'dan Beşiktaş'a Övgü 01:18

Erdoğan'dan Beşiktaş'a Övgü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu güzel bir oyunla mağlup eden Beşiktaş'a övgüler yağdırdı. Beşiktaş'ın gayet güzel bir oyunla galip geldiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Gayet güzel gollerle ve..

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak 00:56

Kuzey Suriye Terör Koridoru Olamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Afrin'le ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Afrin'den taviz verilemeyeceğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kuzey Suriye terör koridoru olamayacaktır. Burayı bir terör koridoru ol..

Barzani Hassasiyetimizi 22'sinden Sonra Görecek 02:00

Barzani Hassasiyetimizi 22'sinden Sonra Görecek

ATV, A Haber ortak yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaykanı Erdoğan Barzani'nin referandumla ilgili yaptığı açıklamalarına ' Bizim kanaatimiz belli ama şimdi artık bizim bu konudaki hassasiyeti..

Bu Da Cep Mangal 00:55

Bu Da Cep Mangal

Adana'da kebapçı Reşit Cebe, müşterilerine 'cep mangal' hediye ediyor. 14 santimetre uzunluğunda, 7 santimetre yüksekliğinde, 6 santimetre genişliğindeki 'cep mangal' yoğun ilgi görüyor. Reşit Cebe, “3 yıl önce müşterile..

Okul Alışverişinde Merdiven Altı Çantalara Dikkat 03:47

Okul Alışverişinde Merdiven Altı Çantalara Dikkat

Hakan Çanta İcra Kurulu Başkanı Hakan Hacısoyu, merdiven altı diye tabir edilen çantalara dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, “Mümkün olduğunca markalara göz atarak hareket etmeleri konusunda tavsiyede bulunuyoruz” d..

Cumhurbaşkanı  Teog'un Kaldırılması İçin Bir Mani Yok 01:14

Cumhurbaşkanı Teog'un Kaldırılması İçin Bir Mani Yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEOG'un kaldırılması ile ilgili, Sayın Başbakan ile bu konuyu etraflıca görüştük ve uygulamaya girmesi konusunda herhangi bir mani yok. Çok basit bir konu. dedi...

Öğrenciler Hava Aydınlanmadan Okul Yoluna Düştü 02:10

Öğrenciler Hava Aydınlanmadan Okul Yoluna Düştü

2018 eğitim öğretim yılının ilk gününde İstanbul’da bazı öğrenciler valiliğin uyarılarına ve alınan önlemlere hava aydınlanmadan yollara düştü. Hava aydınlanmadan yola çıkan ilkokul öğrencisi Çetin Erbiç, Karanlıkta yol..

İzdivaç Damadı  Adliyeye Sevk Edildi 00:51

İzdivaç Damadı Adliyeye Sevk Edildi

Adana merkezli 14 ilde internet üzerinden site kurup 700 kadına fuhuş yaptırdığı ileri sürülerek gözaltına alınan 20 zanlı adliyeye sevk edildi. Zuhal Topal'ın izdivaç programında damat adayı olarak ekrana çıkan Birkan K..

Çalınan Köpeğinin Yerini Söyleyene Bin TL Ödül Veriyor 05:24

Çalınan Köpeğinin Yerini Söyleyene Bin TL Ödül Veriyor

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaşayan Cihat Öziş’in 70 kiloluk Saint Bernard türü köpeği henüz belirlenemeyen kişi tarafından çalındı. Henüz yavruyken aldığı köpeğinin çalınmasından dolayı büyük üzüntü yaşayan Öziş, S..

Bu Mısırları Görenler Gözlerine İnanamıyor 01:42

Bu Mısırları Görenler Gözlerine İnanamıyor

Aksaray'da bir çiftçinin izlediği belgeselden etkilenerek, ABD'den getirttiği tohumlarla tarlasında ürettiği rengarenk mısırlar görenleri şaşırtıyor. Çiftçi Katman, Renkli mısırlar üreteceğim dediğimde birçok arkadaşım ..

Filistin Sorunu İçin Çözüm Yolunu Açıkladı 00:53

Filistin Sorunu İçin Çözüm Yolunu Açıkladı

BM Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Filistin sorununa da değinerek 'Filistin'de barış sürecinin devamının ancak İsrail'in yasadışı yerleşim faaliyetlerini derhal durdurması, ve iki devletli çöz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG’dan Sonra Bir Açıklama Daha Yaptı 06:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG’dan Sonra Bir Açıklama Daha Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEOG ile ilgili yaptığı açıklamada “Hazırlıklarımız var, bu hazırlıkların hepsini hükümetimiz, Milli Eğitim Bakanlığı vasıtasıyla zaten açıklayacaktır ama artık aileler, çocuklar rahat etsin, sadece..

Erdoğan’ın Konuşmasını Provoke Etme Girişimi 02:25

Erdoğan’ın Konuşmasını Provoke Etme Girişimi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikalı Müslüman Toplumun temsilcilerine hitap etti. Bir grup Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını provoke etmeye çalıştı. Erdoğan, salonda bulunanlara, Üç beş salon teröristine bu ..

İslam Dünyasının Sessizliği İçimizi Acıtıyor 03:29

İslam Dünyasının Sessizliği İçimizi Acıtıyor

Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman toplumuna hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arakan'da uygulanan zulme de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının bu konudaki duyarsızlığından duyduğu rahatsızlığı di..

Kadir Topbaş İstifa Etti 01:23

Kadir Topbaş İstifa Etti

İBB Başkanı Kadir Topbaş, hakkında çıkan istifa iddiaları üzerine açıklama yaptı. Belediye başkanlığı görevini bıraktığını söyleyen Topbaş 'Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor. Buna müsaade etmem. Ben bugün itibari..

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı 00:42

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığı söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. Last..

Anneannesinden İlham Aldı Dünya 2’incisi Oldu 03:27

Anneannesinden İlham Aldı Dünya 2’incisi Oldu

Koç Lisesinden Nil Selen Aydın’ın, ‘Holografik İnterferometri Yardımıyla Yazılım ve Algoritma Analizi’ isimli çalışması, dünyanın en büyük database’i sayılan IEEE’de yayınlanırken, Üsküdar Amerikan Lisesinden Alara Güler..

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi! 00:38

Fanatik Yahudiler Uçakta Televizyonu Sansürledi!

Bir grup fanatik Yahudi, uçak yolcuğu sırasında televizyon ekranını örtüyle kapatarak sansürledi. Sosyal medyada yayınlayan görüntülerin ABD-İsrail arasında yapılan bir uçuş sırasında çekildiği tahmin ediliyor. Uçakta ek..

Çocuklara Zorla Yemek Yedirmek Obeziteye Sebep Oluyor 05:01

Çocuklara Zorla Yemek Yedirmek Obeziteye Sebep Oluyor

Canbebe’nin “Anneler ile Geleceğe” isimli projesiyle Trabzonlu anneler ile buluşan Çocuk Gelişim Uzmanı Özge Selçuk Bozkurt, “Katı gıdaya geçildikten sonra çocuklara zorla fazladan yedirilen yemekler ileride obeziteye se..

2018-2020 Orta Vadeli Program Açıklandı 04:53

2018-2020 Orta Vadeli Program Açıklandı

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “2017 yılına ilişkin göstergeler yıl genelinde yüzde 5.5 seviyesinde büyüme oranının yakalanabileceğine işaret etmektedir. Program döneminde de uygulayacağımız reformlar sayesinde yüzde..

2'nci Tuzla İstihdam Fuarı Başladı 04:06

2'nci Tuzla İstihdam Fuarı Başladı

100 firmanın 2 bin açık iş pozisyonuna personel temin edeceği Tuzla 2. İstihdam Fuarı, Tuzla Marina’da başladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İşsizi iş sahibi yapıyor, işletmelerin çalışan açığını kapatıyoruz”..

Come to Beşiktaş Çılgınlığına Ronaldo da Katıldı 00:30

Come to Beşiktaş Çılgınlığına Ronaldo da Katıldı

'Come to Beşiktaş' çılgınlığına Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'da dahil oldu. Portekizli süper star 309 bin kişinin izlediği canlı yayında Come to Beşiktaş! dedi...

Come to Beşiktaş Çılgınlığına Ronaldo Da Katıldı 00:30

Come to Beşiktaş Çılgınlığına Ronaldo Da Katıldı

Come to Beşiktaş çılgınlığına Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'da dahil oldu. Portekizli süper star 309 bin kişinin izlediği canlı yayında Come to Beşiktaş! dedi...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Bakan Albayrak'tan Yaz Saati Uygulaması Açıklaması 01:33

Bakan Albayrak'tan Yaz Saati Uygulaması Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulunun yaz saati uygulamasını sürekli hale getiren Bakanlar Kurulu kararının yürütmesini durdurmasına ilişkin, Usul ile ilgili düzenlemey..

İçişleri Bakanı  Terör Örgütü Pkk'ya Katılımda 30 Yılın En Düşük Seviyesindeyiz 02:11

İçişleri Bakanı Terör Örgütü Pkk'ya Katılımda 30 Yılın En Düşük Seviy

İçişleri Bakanı Soylu, AA Editör Masası'na konuk oldu. Soylu, Bölücü terör örgütü PKK'ya katılımda son 30 yılın en düşük seviyesindeyiz. Bu, terör örgütünü ciddi bir şekilde demoralize ediyor. dedi...

Suriye: Rusya, Deyr ez Zor'da üs kurmayı planlamıyor 03:56

Suriye: Rusya, Deyr ez Zor'da üs kurmayı planlamıyor

Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Rusya'nın Deyr ez Zor'da askeri üs kurmayı planlandığına dair iddiaları reddetti. Russia Today (RT) televizyonuna konuşan Muallim, Rusya'nın Deyr ez Zor'da üs kuracağına dair iddial..

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar 09:08

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen basın açıklamasında, “Kısa vadeli çıkarlar uğruna kimsenin bölgemizi ateşe atmaya gerilimi tırmandırmaya hakkı yok..