#3 dna testi de senin oğlun dedi

Hülya Avşar'dan Olay İtiraflar! Öpüşme Sahnelerine Koşarak Giderdim 01:25

Hülya Avşar'dan Olay İtiraflar! Öpüşme Sahnelerine Koşarak Giderdim

Hülya Avşar’dan kafa karıştıran sözler. Serpil Çakmaklı'nın geçen hafta verdiği röportajda 'Biz sevişme sahnelerinde araya yastık koymazdık' sözlerinin ardından bir iddialı çıkış da Hülya Avşar'dan geldi. Hülya Avşar yen..

  • ANKA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Irak'a Uçuşlar İptal 00:52

Kuzey Irak'a Uçuşlar İptal

Başbakan Binali Yıldırım, Bugün saat 18.00 itibarıyla Türkiye'den Süleymaniye'ye ve Erbil'e yapılan bütün uçuşlar iptal edilmiştir, süresiz olarak iptal edilmiştir. Irak Merkezi Hükümeti'nin Sivil Havacılık İdaresinin a..

Bakan Çavuşoğlu;Meksika’ya İlk Kızılay Ulaştı 04:42

Bakan Çavuşoğlu;Meksika’ya İlk Kızılay Ulaştı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Türkiye emin adımlarla hedefine ulaşıyor. Ülke ekonomisi yüzde 6'dan fazla büyüdü. Türkiye zorlukların üstesinden geliyor. Türkiye mazlumun yanındadır. Meksika'da yaşanan depremin ardı..

İttifak Edeceğimiz En Önemli Şey Ehlibeyt Sevgisidir 01:34

İttifak Edeceğimiz En Önemli Şey Ehlibeyt Sevgisidir

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İttifak edeceğimiz en önemli şey Ehlibeyt sevgisi, Hazreti Peygamber sevgisidir. Şiiler, Aleviler Ehlibeyt'i ne kadar seviyorlarsa Sünniler de Ehlibeyti o kadar seviyorlar ..

Kuzey Irak Yerel Yönetimi Bedelini Ödeyecektir 02:04

Kuzey Irak Yerel Yönetimi Bedelini Ödeyecektir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak Bölgesel Yönetimine en büyük desteği Türkiye'nin verdiğini ifade ederek, Madem şartlar değişmiştir Kuzey Irak yerel yönetimi ülkemize rağmen bir adım atmıştır bunun da bede..

Polis ve Katalonlar Arasında Arbede Çıktı, Polis Acımadı 01:19

Polis ve Katalonlar Arasında Arbede Çıktı, Polis Acımadı

Polis ile Katalonlar arasında arbede çıktı. Katalan lider Puigdemont, İspanya polisinin jop ve kauçuk kurşun kullanması korkunç bir İspanya imajı oluşturuyor. dedi...

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog 01:53

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog

TBMM'deki yasama yılı açılış resepsiynunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanına gelerek, bir süre sohbet etti. Bahçeli'nin yakasındaki Türk bayrağı rozetine işaret eden Erdoğan,..

21 Suçtan Aranan Kadın; İnsanlar Keriz Olduğu İçin Yaptım 00:35

21 Suçtan Aranan Kadın; İnsanlar Keriz Olduğu İçin Yaptım

Kayseri'de 21 ayrı suçtan kesinleşmiş 16 yıl hapis cezası bulunan ve cezaevi firarisi olan kadın yakalanırken, gazetecilerin 'Bu kadar suçu nasıl işlediniz' sorusuna 'İnsanlar keriz olduğu için işledim' dedi...

Bozdağ'dan MTV Açıklaması 00:55

Bozdağ'dan MTV Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bekir Bodağ yüzde 40'lık Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) zammıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ 'Bakanlar Kurulumuz MTV'nin kanun tasarısında ön görülen rakamdan aşağı bir rakama, makul b..

Katliamdan Az Farkla Kurtulan Demet Akalın Yaşadıklarını Anlattı 02:26

Katliamdan Az Farkla Kurtulan Demet Akalın Yaşadıklarını Anlattı

ABD'nin Las Vegas kentinde yapılan silahlı saldırıdan birkaç saat farkla kurtulan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Türkiye’ye döndü. Akalın, Birkaç saat önce orada o insanlarla belki karşılaştım. Hep açık alanlarda gezdik ora..

  • ANKA tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mecnun Otyakmaz;Vasatı Geçemeyen Oyunculara Yüksek Ücret Ödüyorduk 02:54

Mecnun Otyakmaz;Vasatı Geçemeyen Oyunculara Yüksek Ücret Ödüyorduk

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor’un son durumu ve yabancı sayısına dek özel açıklamalarda bulundu. Otyakmaz, yerli oyuncuların özeleştiri yaparak kendilerini geliştirmesi gerektiğini söyleyerek, Vasat..

Ünlü Oyuncu Mert Fırat, UNDP’nin Iyi Niyet Elçisi Seçildi 04:28

Ünlü Oyuncu Mert Fırat, UNDP’nin Iyi Niyet Elçisi Seçildi

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programının (UNDP) Türkiye’deki temsilcisi ve iyi niyet elçisi olarak sevilen oyuncu Mert Fırat seçildi. Programda konuşan Türkiye’nin iyi niyet elçisi Mert Fırat, “İlk olmanın verdiği bu gur..

Külliye’nin Masrafı CHP’li Vekilin Telefon Faturası Kadar Değil 01:17

Külliye’nin Masrafı CHP’li Vekilin Telefon Faturası Kadar Değil

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan'dan muhalefetin saray söylemlerine sert yanıt verdi. Turan,'Sizin baştan beri dediğiniz sarayın ekonomisi, bu milletin on beş yıldan beri her katmanıyla beraber büyüdüğünün fotoğr..

Dev Kaplumbağanın Kepçeyle Taşınması 00:24

Dev Kaplumbağanın Kepçeyle Taşınması

İspanya'daki Calella sahilinde kumda görülen 700 kilo dev bir kaplumbağa bulundu. Bilim adamları, ''bu tür genellikle Güney Amerika'nın tropik sularını tercih eder Akdeniz'e doğru bir kaplumbağa görmek şaşırttı'' dedi . ..

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putinden Karadeniz Fıkrası - Asın Bayrakları 00:51

Putinden Karadeniz Fıkrası - Asın Bayrakları

Gecen gun Moskova'da düzenlenen panelde oturum başkanının sürekli soruları Putin’e yöneltmesi üzerine Rus lider, moderatörün sorusunu yarıda kesip İsrail Ordusu’yla ilgili bir fıkra anlatti. Bunun uzerine esprili bir şek..

  • JET TV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milyoner'de Herkesi Ters Köşeye Yatıran Soru 02:56

Milyoner'de Herkesi Ters Köşeye Yatıran Soru

ATV'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına Türkçede kelimeler en çok hangi harfle başlar? sorusu damga vurdu. Uzun süre cevap verip vermemekte zorlanan yarışmacı, kazandığı 30 bin TL'yi riske etmedi ve Ç..

Ali Ağaoğlu’ndan Kadir Topbaş Yorumu  Gömün Gitsin 02:53

Ali Ağaoğlu’ndan Kadir Topbaş Yorumu Gömün Gitsin

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Çekmeköy’de hayata geçirdikleri Çekmeköy Park projesinin basın lansmanında Kadir Topbaş’ın istifası ile ilgili, “Topbaş’ın gitmesi iyi oldu. Bizim oralarda bir laf vardır, gid..

Halit Ergenç Ateş Püskürdü 07:05

Halit Ergenç Ateş Püskürdü

Oyuncu eşi Bergüzar Korel ve oğlu Ali ile Etiler’deki bir restorandan çıkarken görüntülenen Halit Ergenç, dizi oyuncularının bölüm başına aldığı ücretlerin eleştirilmesine isyan etti. 47 yaşındaki oyuncu, “Deli gibi çalı..

  • ANKA tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı İdlib'de Ciddi Bir Harekat Var ve Bu Devam Edecek 01:24

Cumhurbaşkanı İdlib'de Ciddi Bir Harekat Var ve Bu Devam Edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'in güvenliğini sağlamaya yönelik yeni bir adımla daha ileriye taşımanın gayreti içindeyiz. İşte bugün örneğin İdlib'de ciddi bir harekat var ve bu devam edecek. dedi...

Devlet Bahçeli Erdoğan'ın Yanındayız 04:29

Devlet Bahçeli Erdoğan'ın Yanındayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib operasyonuyla ilgili, MHP olarak bu tutarlı politikalar devam ettiği sürece ve terörle mücadelede herhangi bir yılgınlığa düşmemek kaydıyla MHP Cumhurbaşkanının yanındadır dedi...

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır 01:53

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İdlib operasyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Türkiye kendi güvenliği ve oaradaki vatandaşların güvenliği açısından her türlü tedbiri almış ve bunun devam edeceği inan..

ADB Vize Krizinin Şifreleri 02:04

ADB Vize Krizinin Şifreleri

ABD'nin şok bir kararla Türkiye'den vize başvurularını dondurması Ankara için beklenmedik bir gelişme oldu. Karar tam da ABD’de 3 günlük tatil olan Kolomb Günü’ne denk geldi. Hürriyet’e konuşan Türk kaynaklar, “Rahatsızl..

Rektör Günsel;Size Kıbrıs Türkleri Olarak Minnettarız 03:47

Rektör Günsel;Size Kıbrıs Türkleri Olarak Minnettarız

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel, Tokat'ta Kıbrıs Barış Harekatı gazilerini ziyaret ederek, “Size Kıbrıs Türkleri olarak minnettarız. Candan can vererek bir devlet bir Cumhuriyet kurdurdunuz” dedi...

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri 01:39

Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri

Vize yasağı dolayısıyla ABD'yi sert biçimde eleştiren eleştiren MHP lideri Bahçeli, ABD'nin 241 yıllık bir mazisi vardır, Türkiye'nin ise binlerce yıllık dedi. Bahçeli, ABD'ye bir Kızılderili sözü olan Dur, dinle! Hep..

Bahçeli;84'ü Söylemeyeyim, Çünkü 85'in Heyecanı Kalmayacaktır 01:00

Bahçeli;84'ü Söylemeyeyim, Çünkü 85'in Heyecanı Kalmayacaktır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Bugünden 84'ü söylemeyeyim, çünkü 85'in heyecanı kalmayacaktır. Misak-ı Milli'den vazgeçmek gelecekten vazgeçmektir dedi...

Tuvaletten Çıkan Yaratık Şoke Etti! 00:36

Tuvaletten Çıkan Yaratık Şoke Etti!

Malezya'da bir evin tuvaletinden çıkan bataklıkta bulunduğu tahmin edilen yaratık büyük korku oluşturdu. Mirror'da yer alan habere göre ev sahibi fotoğrafçı 25 yaşındaki Zul Hanif Anip evlerinin pirinç tarlasına yakın ol..

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir 01:40

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Vize buhranını sağduyu, sorumlu devlet ve siyaset aklıyla sonlandırmak, insanlarımıza ve ABD vatandaşlarına engel çıka..

Beyefendilerden İzin Mi Alacağız 02:49

Beyefendilerden İzin Mi Alacağız

ABD'yi eleştiren Başbakan Binali Yıldırım, Neymiş efendim FETÖ soruşturması kapsamında Amerikan misyonlarında çalışan bazı kişiler hakkında hukuki süreç başlatmışız. Türkiye, bir hukuk devleti. Beyefendilerden izin mi a..

Bu Ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna Nasıl Sızdı 01:48

Bu Ajanlar Amerikan Başkonsolosluğuna Nasıl Sızdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gözaltına alınan Amerikan Başkonsolosluğu çalışanlarının FETÖ'yle irtibatlı olduğunun ortaya çıktığını belirterek, Hiçbir devlet kendisini içeriden tehdit edecek bu tür ajanlara müsaade etmez” ded..

Çocuk Şarkıları Sayılar Şarkısı ve Fazlası 24:18

Çocuk Şarkıları Sayılar Şarkısı ve Fazlası

Birinci şarkımız: Sayılar ve arkasından diğer çocuk şarkıları... 00:00 Sayılar 03:31 Renkler 06:43 Şekiller 10:35 Kedi Miyav Dedi 12:30 Canım Annem 14:59 Tertemiz Dünya 16:34 Hopla Topla 18:09 Güçlen Geride Kalma 20:10 Y..

  • ÇocukTV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce