#3 dna testi de senin oğlun dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Biz ABD'ye Muhtaç Değiliz 01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Biz ABD'ye Muhtaç Değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de valilere hitap etti. ABD ile yaşanan vize krizine değinen Erdoğan: Onların aldığı karar metni neyse kelimesi kelimesine aynını onlara iade edeceksiniz dedim. Aynı şekilde uygulamayı biz ..

Kahramankazan Şehidini Uğurladı 07:53

Kahramankazan Şehidini Uğurladı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yaşanan silahlı çatışmada şehit olan polis memuru Muhammet Uz için İlçe Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cehaletle mücadelemiz süre..

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı 01:12

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada Bülent Ecevit'in ABD başkanı karşısındaki duruşunu eleştirmişti. Bu sözlerini yanıtlayan Kılıçdaroğlu'na cevap veren Erdoğan: Elbette biz ülkemizde kendini sosyal d..

Kaliforniya'nın Başı Dertte 00:45

Kaliforniya'nın Başı Dertte

Geçen hafta pazar gününden beri ilk olarak Kaliforniya'nın karşısından yayılmaya başlayan ve söndürülemeyen yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Kalifornia valisi yaptığı açıklamada ; geçmişte de büyük yangınlar geçirdik..

Artık Yerli Üretim Silahta Fark Yaratan Bir Türkiye Var 01:57

Artık Yerli Üretim Silahta Fark Yaratan Bir Türkiye Var

GİRSAN Silah Sanayi Fabrika Müdürü Yusuf Nesil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli üretim silahla ilgili açıklamalarının kendilerini son derece cesaretlendirdiğini belirterek, Türk üreticilerin son 10-15 yılda ..

Ahmet Çakar - Adriana Lima Metin Hara Aşkı Tamamen Reklam 04:34

Ahmet Çakar - Adriana Lima Metin Hara Aşkı Tamamen Reklam

Ahmet Çakar, Adriana Lima, Metin Hara'yı Bahçıvanı Bile Yapmaz dedi ve Metin Hara'yı yerden yere vurdu...

  • ANKA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Mezhep ve Meşrep Farklılıklarını Kaşımak İsteyenlere Dur Diyeceğiz 00:47

'Mezhep ve Meşrep Farklılıklarını Kaşımak İsteyenlere Dur Diyeceğiz

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Mezhep ve meşrep farklılıklarını kaşımak isteyenlere dur diyeceğiz. dedi. Kurtulmuş, Nevşehir'de 54'üncü Ulusal, 28'inci Uluslararası Hacı Bektaş Veli'yi Anma töreninde konuştu...

Avusturya Seçimleri: Kurz Zafer Yolunda 00:48

Avusturya Seçimleri: Kurz Zafer Yolunda

Avusturya yeni parlamentoyu belirlemek üzere yapılan erken seçimlerin anket sonuçlarına göre İslam karşıtı ve sağcı söylemiyle ön plana çıkan Sebastian Kurz'un lideri olduğu halk partisi birinci oldu.31 yaşındaki Kurz Tü..

Türk Hava Sahası IKYB'ye Kapatıldı 00:35

Türk Hava Sahası IKYB'ye Kapatıldı

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ Türk hava sahasının IKYB'nin bulunduğu yerlere uçuşa kapatılması konusunda Milli Güvenlik Kurulu'nda alınan tavsiye kararı doğrultusunda, Bakanlar Kurulu..

 Bahçeli Beka Mücadelesinde Sonuna Kadar Omuz Omuzayız 01:25

Bahçeli Beka Mücadelesinde Sonuna Kadar Omuz Omuzayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hükümete çağrıda bulunuyorum: Beka mücadelesinde sonuna kadar omuz omuzayız; zalimlere karşı aynı noktadayız. dedi...

Öldürülen Helin Palantöken'in Babası Acıya Dayanamadı 11:11

Öldürülen Helin Palantöken'in Babası Acıya Dayanamadı

Pendik’te okul çıkışı öldürülen lise öğrencisi Helin Palantöken'nin babası Nihat Palantöken yaşadığı acıya daha fazla dayanamayarak bayıldı. Daha önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan acılı baba, Benin içim yanı..

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’dan AB’ye:Almayacaksanız Açıklayın 01:20

Erdoğan’dan AB’ye:Almayacaksanız Açıklayın

Türkiye'nin Avrupa Birliği kapısında 54 yıldır bekletildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Almayacaksınız açıklayın. Ne siz bizi meşgul edin ne de biz sizi dedi...

Gora 5  Bildiğin Işınlanma 04:55

Gora 5 Bildiğin Işınlanma

Işınlanmasın Yalnızca Silsin Orayı Dedi..

Adalet Bakanı Gül Vize Konusunda Olumlu Gelişmeler Bekliyorum 02:46

Adalet Bakanı Gül Vize Konusunda Olumlu Gelişmeler Bekliyorum

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Daha başka bir, farklı bir suiniyet yoksa, normal hukuk çerçevesinde, diplomasi çerçevesinde vizelerle ilgili daha olumlu anlamda bir gelişmenin olmasını bekliyorum. dedi...

Cumhurbaşkanı  Üç Belediye Başkanımız İstifa Hazırlığı İçinde 01:19

Cumhurbaşkanı Üç Belediye Başkanımız İstifa Hazırlığı İçinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üç belediye başkanımız istifalarını verdiler. Şimdi üç belediye başkanımız daha var. Şu anda da zannediyorum bu istifayı vermenin onlar da hazırlığı içerisindeler. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkanlara İstifa Uyarısı 01:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başkanlara İstifa Uyarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Nijerya Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari ile ortak basın açıklaması yaptı. Ankara, Bursa ve Balıkesir'in büyükşehir belediye başkanlarına istifalarını verme talebi..

Domatesin Fiyatı Yüzde 50 Arttı 03:45

Domatesin Fiyatı Yüzde 50 Arttı

Mersin'in Erdemli ilçesinde geçtiğimiz hafta 80 kuruştan alıcı bulan kırmızı domates 1,5 liraya, çakır diye tabir edilen ihracatlık domates ise 1 lira 80 kuruşa yükseldi. Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, Soğuk ..

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz! 01:35

Erdoğan: İnanmıyoruz Yanımızda Değilsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan D-8 Zirvesi sonrası basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Rakka'da açılan teröristbaşı Öcalan posteri için ABD'ye yüklendi, ABD bunu nasıl izah edecek? Lafa geldiği zaman PKK terör örgütüdür diyorsu..

Edirne’nin İlk Kadın Ambulans Şoförü Direksiyona Geçti 03:38

Edirne’nin İlk Kadın Ambulans Şoförü Direksiyona Geçti

Edirne Fırıncılar Odası tarafından Edirne Belediyesi’ne hibe edilen ambulansın direksiyonuna kadın şoför geçti. Edirne’de ilk kadın ambulans şoförü olma özelliğini taşıyan sürücü Çiçek Yalçın, Uzun süredir hayalini kurd..

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi 00:48

Bursa Belediye Başkanı İstifa Etmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanlarını açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek’ten döndü. Bosna dönüşünde kendisini..

Ata Binemeyen Kıza Attan İbretlik Ayar 00:34

Ata Binemeyen Kıza Attan İbretlik Ayar

Ata Binemeyen Kız At Artık yeter dedi ve eğildi..

  • JET TV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Galatasaraylı Gencin Güldüren Diyaloğu 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Galatasaraylı Gencin Güldüren Diyaloğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2023 Gençlik Şurası'na katıldı. Erdoğan buradan çıkışta evinin balkonunda bulunan bir kadının kendisine seslenerek davet ettiğini fark..

Erdoğan:Birileri İzin Verir Mi: Artık Yok Geçti O İşler! 00:42

Erdoğan:Birileri İzin Verir Mi: Artık Yok Geçti O İşler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye yönelik hiçbir tacizin karşılıksız kalmayacağını belirterek, Nerede bize yönelik taciz varsa, evet bir gece ansızın vurabiliriz dedi...

Ece Erken İsyan Etti 10:15

Ece Erken İsyan Etti

Ece Erken canlı yayına telefonla bağlanarak; Nazım Torbaoğlu ile çıkan aşk haberlerine ve tüm iddialara cevap verdi. Nazım Bey ile tanıştığımda bana evli olduğunu söylemedi benim bir tane bile yalanım yok dedi..

  • ANKA tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan, Erken Seçim İddialarıyla İlgili Konuştu 00:24

Erdoğan, Erken Seçim İddialarıyla İlgili Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Toplantı sonunda gazetecilerin erken seçim sorularına karşılık veren Erdoğan, “Şu anda serken seçim gündemimizde yok. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Tercüman Arasında Güldüren Diyalog 01:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Tercüman Arasında Güldüren Diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Özbekistan'ın milli şairi Abdulla Aripov'a ait bir şiir okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şiiri okumadan..

Gülben Ergen'den Acı İtiraf! Daha Önce Böyle Bir Dönem Yaşamadım 01:03

Gülben Ergen'den Acı İtiraf! Daha Önce Böyle Bir Dönem Yaşamadım

Aldatma tartışmaları nedeniyle zor günler geçiren Gülben Ergen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Daha önce böyle bir dönem yaşamamıştım. dedi...

  • ANKA tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir 02:48

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Bu Büyük Bir Terbiyesizliktir

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Bülent Tezcan'ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan Beyefendi hakkında söylediği sözleri kabul etmek mümkün değildir. Bu büyük bir terbi..

  • PengoTV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlker Başbuğ : Beşşar Esad Suriye Için Olabilecek En Kötü Lider 05:19

İlker Başbuğ : Beşşar Esad Suriye Için Olabilecek En Kötü Lider

Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Ortadoğu'da en büyük facianın Suriye'de yaşandığını belirterek, Beşşar Esad Suriye için olabilecek en kötü lider. Binlerce, milyonlarca insanın ölümüne neden oldu...

Suni Terör Devletçiği Kurulmaya Çalışılıyor 05:37

Suni Terör Devletçiği Kurulmaya Çalışılıyor

Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) Terör Uzmanı Dr. Eray Güçlüer, Türkiye’nin Rusya ve İran’la kurduğu çoklu asimetrik ilişkiler ve Ortadoğu'nun geleceği hakkında değerle..