#3 dna testi de senin oğlun dedi

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Başbakan Yıldırım Beklentimiz ABD'nin YPG İle Ortaklığını Bir An Önce Sona Erdirmesi 01:08

Başbakan Yıldırım Beklentimiz ABD'nin YPG İle Ortaklığını Bir An Önce

Başbakan Yıldırım, Trump'ın YPG'ye silah verilmeyeceği sözü ile ilgili, Beklentimiz bir an önce bu ortaklığı sona erdirmeleri ve gerçek ortaklarına, müttefiklerine geri dönmeleri. dedi...

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu İhanetin İçine Girmiş Herkes Cezasını Çekmeli 03:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu İhanetin İçine Girmiş Herkes Cezasını Çekmeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadına yönelik şiddet asla kabul edilemez. Kadına şiddeti insanlığa ihanet olarak ilan etmiş bir Cumhurbaşkanı sıfatıyla diyorum ki, bu ihanetin içine girmiş herkes cezasını çekmelidir. dedi...

Kuveytli Gazeteci İsrail'e Kalkan Oldu 02:13

Kuveytli Gazeteci İsrail'e Kalkan Oldu

Kuveytli gazeteci Abdullah Hadleg, katıldığı bir programda skandal açıklamalar yaptı. Hedleg, İsrail'in Birleşmiş Milletler'de yeri olduğunu, barış ve kardeşliğinin de çoğu ülke tarafından tanındığını söyleyerek, Allah ..

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap 01:16

Soylu'dan Demirtaş'a Tokat Gibi Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tutuklu Selahattin Demirtaş'ın hapishanede geliri eğitim gören çocuklara bağışlanması amacıyla kitap yazması ile ilgili olarak “6-7 Ekim'de bu ülkenin çocuklarının katledilmesi talimatını ..

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada 02:44

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada Tokat’ta kaldırım üzerindeki fareyi fark ederek saldıran kargaların mücadelesini vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Bir karganın fareyi gagası ile kuyruğundan çekerek bulunduğu yerde..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Başbakan Yıldırım İngiliz Yatırımcılarla Bir Araya Geldi 02:23

Başbakan Yıldırım İngiliz Yatırımcılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Yıldırım, felaket senaryolarına rağmen Türk ekonomisinin yılın ilk yarısında yüzde 5'in üzerinde büyüdüğünü belirterek, Bu sene sonunda büyüme oranımız yüzde 6-7 arasında gerçekleşecek dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hayatımızı Kolaylaştırması Gereken Teknoloji Bizi Hayattan Koparıyor 02:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hayatımızı Kolaylaştırması Gereken Teknoloji Biz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dost meclislerindeki gönül sohbetlerinin yerini artık sosyal medya tartışmaları aldı. Hayatımızı kolaylaştırması gereken teknoloji maalesef giderek bizi hayattan koparıyor. dedi...

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

İBB Başkanı Uysal Suçluların Hak Ettikleri Cezayı Almaları Tek Hedefimiz 01:42

İBB Başkanı Uysal Suçluların Hak Ettikleri Cezayı Almaları Tek Hedefim

FETÖ'nün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni işgali davasını takip etmek için 150 avukatla beraber Silivri'ye gelen İBB Başkanı Uysal, Suçluların hak ettikleri cezayı almaları tek hedefimiz. dedi...

On Beş Dakika Arayla İki Kez Dolandırılan Esnaf İsyan Etti 08:14

On Beş Dakika Arayla İki Kez Dolandırılan Esnaf İsyan Etti

Esenyurt’ta on beş dakika arayla ‘tırnakcılık’ yöntemiyle bir esnafı dolandıran hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı. İlçede sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıkan esnaf emniyete tepki göstererek, ’’Kendi imkanl..

Tuğba Ekinci’den Nur Yerlitaş’ın Suç Duyurusu 05:30

Tuğba Ekinci’den Nur Yerlitaş’ın Suç Duyurusu

Şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında “Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter” diyen Nur Yerlitaş hakkında suç duyurusunda bulundu. Ekinci, basın mensuplarına..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Cumhurbaşkanı  Dövizdeki Suni Şişkinlik Kısa Sürede Ortadan Kalkacak 01:27

Cumhurbaşkanı Dövizdeki Suni Şişkinlik Kısa Sürede Ortadan Kalkacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Döviz kurlarında son günlerde görülen suni şişkinliğin kısa sürede ortadan kalkacağına inanıyorum. Faizler, benim ekonomide en çok muzdarip olduğum alanı oluşturuyor. dedi...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: 06:56

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: "Eğitim Arttıkça Şiddetin Kalitesi Artıyor

Kadına şiddet konusunda farkındalık oluşturmak için konusunda uzman birçok kişiyi bir araya getiren Kadına Şiddetle Mücadele Çalıştayı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Özlem Zengin “Eğitim arttıkça şiddetin kal..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı: 03:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı: "İddialar Yalan, Belgeler Sahte"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından müvekkillerim hakkında ileri sürülen iddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir. Kılıçdaroğlu, söz konusu kağı..

Başbakan Yıldırım Siber Güvenlik Eşittir Ulusal Güvenlik 04:29

Başbakan Yıldırım Siber Güvenlik Eşittir Ulusal Güvenlik

Başbakan Yıldırım, Siber güvenlik, artık ulusal güvenliğimizin değişmez ve önemli bir unsuru haline geliyor. Siber güvenlik eşittir ulusal güvenlik. dedi...

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

İki̇ Ünlü Oyuncu Aşk Mı Yaşıyor Afra Saraçoğlu Sonunda Konuştu 03:22

İki̇ Ünlü Oyuncu Aşk Mı Yaşıyor Afra Saraçoğlu Sonunda Konuştu

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin başrol oyuncuları Çağlar Ertuğrul ve Afra Saraçoğlu'nun gerçekte aşk yaşadığı iddia edildi. Bir markanın lansman gecesine katılan Afra Saraçoğlu aşk dedikoduları hakkında ilk kez konuşt..

  • BETA tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazar Nedir 01:48

Nazar Nedir

O gün çok şıksınız, Ayten Çantanızı çok beğendi, çat çantanın sapı koptu. İş yerinde kantinde yürürken Ayşegül'ü gördünüz, “IYIKKIBILIRIN ÇIK GİZELMİŞ TITLIM” dedi, iki saniye sonra pat yere kapaklandınız. İŞTE BUNLARIN ..

Demet Akalın En Azından Bi̇r Merhabamız Kalsaydı 01:23

Demet Akalın En Azından Bi̇r Merhabamız Kalsaydı

Bir Avm çıkışı kameralara takılan Demet Akalın son günlerde yaşanan tartışmalarla ilgili konuştu. Demet Akalın “Ebru Yaşar’la sahne mevzusu hakkında söyleyeceğimi söyledim. Sizden editörlerinizden biri gayet güzel cevap ..

  • BETA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Volkan Demi̇rel Zeynep Demi̇rel’e Lüks Hedi̇ye Mi̇ Aldı 01:28

Volkan Demi̇rel Zeynep Demi̇rel’e Lüks Hedi̇ye Mi̇ Aldı

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel dün akşam Zorlu’da düzenlenen bir etkinlikte görüntülendi. Yeni anne olan Zeynep Demirel bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Aldığı doğum kilolarını yavaş yavaş verdiğ..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..