#3 dna testi de senin oğlun dedi

Hande Doğandemi̇r Ve Mert Fırat Ayrıldı Mı 04:12

Hande Doğandemi̇r Ve Mert Fırat Ayrıldı Mı

Hande Doğandemir Mert Fırat ile olan ilişkisi hakkında sorulara cevap verdi. Nişantaşı’nda bir davette görüntülenen oyuncu Hande Doğandemir Ersan Üner’in yeni klibinde oynadığı ve olumlu geri dönüşler aldığını söyledi. Y..

  • BETA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Bu Millet Oynanan Oyunu Biliyor 01:12

Bu Millet Oynanan Oyunu Biliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bizi senaryolara boyun eğmedik diye cezalandırmaya, yargılamaya, itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar, Amerika. Bunu ülkemizdeki işbirlikçileri aracılığıyla yapıyorlar, FETÖ ile birlikte yapıyorlar. B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 02:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu Vatanın Tek Bir Karışına Kimseye El Uzattır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 vilayetiyle 780 bin kilometrekare toprağıyla bu vatanın tek bir karışına, kimseye el uzattırmayız. dedi...

Erdoğan: Taşeron İşçi Bu Hafta Tamam 00:22

Erdoğan: Taşeron İşçi Bu Hafta Tamam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından düzenlenen toplu açılış töreninde bir vatandaşın sorusu üzerine, Taşeron işi inşallah bu hafta içinde bitiyor dedi...

İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye Ters Kelepçe Vurulacak Bir Ülke Değil 01:12

İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye Ters Kelepçe Vurulacak Bir Ülke Değil

İçişleri Bakanı Soylu, Çok net bir şekilde ifade ediyorum, Türkiye ters kelepçe vurulacak bir ülke değildir, bunu yaptırmayız, bunu gerçekleştirtmeyiz, bunun bilinmesini istiyoruz. dedi...

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Başbakan Yıldırım’dan 'Taşeron' Açıklaması 08:24

Başbakan Yıldırım’dan 'Taşeron' Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, taşeron düzenlemesine ilişkin olarak, “Bununla ilgili detaylar 12 maddeden oluşuyor, detayları Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız bu hafta içerisinde ilgili taraflarla paylaşmış olacak. Muhtemele..

Bozdağ: Kılıçdaroğlu'nun Son Kullanma Tarihinin Dolduğuna Karar Verilmiş 03:29

Bozdağ: Kılıçdaroğlu'nun Son Kullanma Tarihinin Dolduğuna Karar Verilm

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Kaset operasyonunu yapan FETÖ ve onlarla işbirliği içerisinde olan baronlar ve karanlık güçler, Kılıçdaroğlu'nun son kullanma tarihinin dolduğuna karar vermiş durumdalar. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yatırım İçin Yurt Dışına Kaynak Götürene Sözümüz Yok' 02:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yatırım İçin Yurt Dışına Kaynak Götürene Sözüm

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yatırım için yurt dışına kaynak götürene, ihracat arayışı içinde olana, ticaret yapana asla sözümüz yoktur, olamaz. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail İle Diplomatik İlişkileri Koparabiliriz 04:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail İle Diplomatik İlişkileri Koparabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddiasına ilişkin, Eğer böyle bir adım atılırsa bu diplomatik ilişkilerimizi İsrail ile koparmaya kadar gidebilir. dedi...

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taşeron İşçiler Çalıştıkları Yerlerde İstihdam Edilecekler 01:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taşeron İşçiler Çalıştıkları Yerlerde İstihdam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kamudaki 450 bin ile belediyeler ve il özel idarelerindeki 400 bin işçimiz, çalıştıkları yerlerdeki, belediye iktisadi teşekküllerinde istihdam edilecekler. dedi...

Ezgi̇ Mola’dan Talep Olursa Fi̇lmi̇n 2.si̇ Çıkabi̇li̇r 05:58

Ezgi̇ Mola’dan Talep Olursa Fi̇lmi̇n 2.si̇ Çıkabi̇li̇r

Ezgi Mola “Maide’nin Altın Günü” filmi için basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu Ezgi Mola 8 Aralık’ta vizyona girecek “Maide’nin Altın Günü” filminin Recep İvedik tiplemesine benzetilmesi ile ilgili sor..

  • BETA tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selami̇ Şahi̇n Basın Emekçi̇leri̇ni̇ Allah Başımızdan Eksi̇k Etmesi̇n 09:26

Selami̇ Şahi̇n Basın Emekçi̇leri̇ni̇ Allah Başımızdan Eksi̇k Etmesi̇n

Selami Şahin dün akşam Jolly Joker’de konser verdi. Selami Şahin basın çalışanlarına övgüler yağdırdı. Usta sanatçı Selami Şahin hayranlarına müzik ziyafeti yaşatmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Basın..

  • BETA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Ece Erken Tabi̇i̇ Ki̇ Şi̇ddet Gördüm 01:09

Ece Erken Tabi̇i̇ Ki̇ Şi̇ddet Gördüm

Oğlu Eymen ve annesiyle alışverişe çıkan Ece Erken, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününde kadına şiddet ve hayvana şiddeti kınadı. Daha önce küçük oğlu Eymen’e hamileyken kendisine boşanma davası açan Serkan Uçar tarafınd..

  • BETA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 01:32

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde, oy kullanan 891 delegenin 871'inin oyunu alan Temel Karamollaoğlu yeni genel başkan seçildi. ÇOK ÇALIŞACAĞI..

Flaş Ünlü Oyuncu Meryem Üzerli̇ Evleni̇yor Mu 00:25

Flaş Ünlü Oyuncu Meryem Üzerli̇ Evleni̇yor Mu

Güzel oyuncu Meryem Uzerli önceki gece Ulus’da bir mekan çıkışı görüntülendi. Uzerli çıkan evlilik haberlerine açıklık getirdi. Meryem Uzerli “Öteki Taraf” filminin galasında Özcan Deniz’in babasının rahatsızlandığı ve g..

  • BETA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan AA'nın Simge Fotoğrafını Gösterdi 02:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan AA'nın Simge Fotoğrafını Gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AA'nın foto muhabiri tarafından çekilen ve direnişin simgesi haline gelen Filistinli çocuğun fotoğrafını göstererek, 14 yaşındaki çocuğu gözleri bağlı olarak bu teröristler bakın ne halde sürüklüy..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zalim Öz Kardeşimiz Olsa Da Karşısına Dikilmekten Çekinmeyiz 01:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zalim Öz Kardeşimiz Olsa Da Karşısına Dikilmekt

Erdoğan, ‘Tavrımızı muhataplarımızın kimliğine, diline, dinine, gücüne göre değil, haklı mı haksız mı olduğuna bakarak belirleriz. Zalim öz kardeşimiz de olsa, karşısına dikilmekten çekinmeyiz.’ dedi...

Kudüs'ü Çocuk Katili Bir Ülkenin İnsafına Terk Etmeyeceğiz 01:00

Kudüs'ü Çocuk Katili Bir Ülkenin İnsafına Terk Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail askerlerinin 14 yaşındaki Filistinli çocuğu gözleri bağllı gözaltına alırken çekilen ve İntifadanın sembolü haline gelen o fotoğrafı göstererek, İsrail bir terör devletidir. Kudüs'ü çocuk k..

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması 07:47

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Battal İlgezdi ile ilgili olarak, “Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından..