#3 dna testi de senin oğlun dedi

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

Adalet Bakanı Gül'den KHK değerlendirmesi 08:10

Adalet Bakanı Gül'den KHK değerlendirmesi

Gaziantep'te partisinin olağan kongresine katılan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, son çıkan ve tartışmalara neden olan KHK ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Bu KHK o gece devletin yanında duran millete bugün de milletin ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Hazinedar açıklaması 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Hazinedar açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Belediye Başkanının görevden uzaklaştırılması için Demek ki bir su kaçağı var. Bize gelen bilgiler çok daha farklı dedi...

Prof. Dr. İlber Ortaylı: 'İran hiçbir şekilde Irak ve Suriye gibi olmaz' 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı: 'İran hiçbir şekilde Irak ve Suriye gibi olma

İran’da geçtiğimiz günlerde başlayan protestolar hakkında konuşan Prof. Dr. İlber Ortaylı, “İran hiçbir şekilde Irak ve Suriye gibi olmaz dedi...

Erdoğan: '2019 Mart yerel seçimleri 2019 Kasım seçimlerinin işaret fişeğidir' 06:40

Erdoğan: '2019 Mart yerel seçimleri 2019 Kasım seçimlerinin işaret fiş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Önümüzde 14 ay var, 14 ay sonra biliyorsunuz Mart 2019 yerel seçimleri var. Biliniz ki Kasım 2019’un işaret fişeğidir” dedi...

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili 00:48

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili

Filistin yerel medyasında yer alan habere göre, İsrail Parlamentosundaki (Knesset) genel kurulda konuşma sırası kendisine gelen Arap asıllı İsrailli Milletvekili Ahmed Tiybi, kürsüde ezan okudu. Kur’an-ı Kerim ve Luka İ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merdivenlerden aracı ile inen sürücü gözaltına alındı 01:05

Merdivenlerden aracı ile inen sürücü gözaltına alındı

Ataşehir’de aracı ile merdivenleri kullanarak inen sürücü, polis tarafından gözaltına alındı. Aracın sürücüsü Sinan Human, “Bilmeyerek girdiğim için merdivenleri kullandım” dedi...

Yasin Börü’nün annesi: 'Suçu ve ihmali olan herkes yargılansın' 01:28

Yasin Börü’nün annesi: 'Suçu ve ihmali olan herkes yargılansın'

Diyarbakır’da Kobani olayları sırasında 3 arkadaşıyla birlikte öldürülen ve faillerinden biri bugün yakalanan Yasin Börü’nün annesi Hatice Börü, “Olayda suçu ve ihmali olan herkesin yargılanmasını istiyorum” dedi...

Ali Koç: Önümüzdeki aylar çok büyük önem taşıyor 01:16

Ali Koç: Önümüzdeki aylar çok büyük önem taşıyor

Fenerbahçe kongre üyelerine ve taraftarlara seslenen Spor Kulübü Başkan Adayı Ali Y. Koç, “Önümüzdeki aylar benim için çok büyük önem ve heyecan taşıyor; desteğiniz benim için çok kıymetli” dedi...

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı 03:14

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı Almanya'da koalisyon hükümetinin ortakları CDU lideri Merkel, SPD lideri Sigmar Gabriel ve CSU lideri Horst Seehofer, Dışişleri Bakanı Steinmeier'in ortak cumhur..

Dilaver Pastanesi'nin sahibi konuştu 07:38

Dilaver Pastanesi'nin sahibi konuştu

Sosyal medyada, bir pastanenin tezgahında bulunan tatlıların üzerinde farenin gezmesi görüntülerinin yayınlanması üzerine, Dilaver Pastanesi'nin sahibi Dilaver Akkoyun, 'Halkımızdan ve müşterilerimizden özür diliyoruz'' ..

Dr. Aydın, “Sanayi ve ekonominin önünü açacak olan eğitimdir” 04:29

Dr. Aydın, “Sanayi ve ekonominin önünü açacak olan eğitimdir”

Cool Reklam Markası olan Reklam Çarşısı ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen İstanbul Ekonomi Zirvesi, 4.0 Sanayi Devrimi Dijital Dünya temasıyla gerçekleştirildi. Türkiye’nin sanayi 4 devrimine ayak u..

İsrail askerlerinin gözaltına aldığı Fevzi’nin babası İHA’ya konuştu 09:48

İsrail askerlerinin gözaltına aldığı Fevzi’nin babası İHA’ya konuştu

Filistin’in El Halil kentinde 7 Aralık’ta İsrail polisi tarafından gözleri bağlı olarak götürülen Fevzi Al-Junaidi hâlâ gözaltında bulunuyor. 16 yaşındaki gencin babası Muhammed Al-Junaidi, “Filistinliler için ev diye bi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hesabı sorulacaktır' 01:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Hesabı sorulacaktır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Zalimin yaptıkları hiçbir zaman yanına kar kalmaz. Hem bu dünyada hem de ahirette, katliamların, zulümlerin, dökülen masum kanların hesabı muhakkak sorulur, sorulacaktır dedi...

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

Sarıyer’de “ölüm boşluğu” cana mal oldu 04:31

Sarıyer’de “ölüm boşluğu” cana mal oldu

Sarıyer’de otomobilden indiği esnada kaldırım ile apartman arasındaki boşluğa yaklaşık 5 metre yükseklikten kafa üstü düşen 69 yaşındaki Ahmet Sefa Erpek, feci şekilde hayatını kaybetti. Olay sonrası Sarıyer Belediyesine..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Yer Alabileceğini Söyledi. 00:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Y

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Şangay 5’lisi İçinde Yer Alabileceğini Söyledi. Pakistan ve Özbekistan ziyaretinden dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan..

Işık: Memur olmak yerine girişimci olmayı teşvik etmemiz lazım 04:22

Işık: Memur olmak yerine girişimci olmayı teşvik etmemiz lazım

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, girişimcilik alanının çok önemli bir alan olduğu belirterek, “Türkiye’de devlet memuru olmak yerine girişimci olmayı özendirmemiz teşvik etmemiz lazım” dedi...

Ümit Özat: 'Pozisyon vermeme anlamında takımımda bir gelişme var' 00:42

Ümit Özat: 'Pozisyon vermeme anlamında takımımda bir gelişme var'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, “3 haftadır pozisyon vermeme anlamında takımımda bir gelişme var” dedi...

Ekonomi Bakanı Zeybekci: 'KDV ile ilgili konu Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nda şeklini aldı' 05:30

Ekonomi Bakanı Zeybekci: 'KDV ile ilgili konu Ekonomi Koordinasyon Kur

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “KDV ile ilgili konu Ekonomi Koordinasyon Kurulu’nda şeklini aldı. Son haline dönüştürerek önümüzdeki günlerde güzel bir karar ve haber halinde duyurulacak” dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'nin Kudüs kararına sert tepki 02:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'nin Kudüs kararına sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İsrail bir işgal devletidir” dedi...

Beyoğlu Kudüs için ayakta 04:02

Beyoğlu Kudüs için ayakta

Cuma namazı için Okmeydanı Konak Camii’nde toplanan binlerce vatandaş, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını protesto ederek Kasımpaşa Meydanı’na kadar sloganlar atarak yürüdü. Yürüyüşe katılan Beyoğlu Belediye Başk..

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?' 09:25

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ile ilgili olarak, Ey Trump, sen ne yapmak istiyorsun? Bu nasıl bir yaklaşımdır? Siyasi liderler karıştırmak için..

Filistin Başkanı Abbas'tan flaş açıklama 00:53

Filistin Başkanı Abbas'tan flaş açıklama

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs kararına ilişkin, “Kudüs, Filistin’in sonsuza kadar başkenti olarak kalacak” dedi...