#3 dna testi de senin oğlun dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Darbe Defterini Bir Daha Açılmamak Üzere Kapattık 01:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan - Darbe Defterini Bir Daha Açılmamak Üzere Kapat

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbe defterini bir daha açılmamak üzere kapattık Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz ile demokrasimizin rüşdünü tüm dünyada ispat ettik. İnşallah ülkemizde artık darbe defterini bir daha açılmamak ü..

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık 01:34

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık

Bakan Soylu: Biz o gece kanı bozuklarla çatıştık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen şehitleri anma programına katıldı. Bakan Soylu..

Nusret'in Et Şovunda Yere Kapaklanan Müşteri 00:19

Nusret'in Et Şovunda Yere Kapaklanan Müşteri

Sosyete kasabı Nusret Gökçe'nin et şovu sırasında o anları kaydetmek isteyen müşterisinin yere kapaklanması kameraya böyle yansıdı. Sosyete Kasabı Nusret Durma parçala dedi notuyla paylaştığı videoda, müşterisi yere dü..

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 6 yıl önce
4 Boynuzlu Koyun Görenleri Şaşırtıyor 02:13

4 Boynuzlu Koyun Görenleri Şaşırtıyor

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Cerit Yeni Yapan kırsal Mahallesi'nde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan Abdullah Çiloğlu’nun dört boynuzlu koyunu görenleri şaşırtıyor. Çiloğlu kendisine yüksek miktarda para teklif ..

Trump  K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil 01:00

Trump K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil

Kuzey Kore krizinde yoğun diplomasi trafiği yaşanıyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump , Kuzey Kore’nin hidrojen bombası denemesinin ardından İngiltere, Avustralya ve Çin liderleriyle telefon görüşmesi ..

Erdoğan'dan,  Zafer Çağlayan' Yanıtı 05:50

Erdoğan'dan, Zafer Çağlayan' Yanıtı

Erdoğan'dan ' Zafer Çağlayan' yanıtı: Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Çağlayan'ın adının ABD'deki iddianamede yer almasına ilişkin, Bizim eski Ekonomi Bakanımıza yönelik atıla..

İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı 00:36

İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı

Ülkesinden kaçarak umudu Avrupa ülkelerinde arayan mültecilerin dramına bir yenisi daha ekleniyor. Sığınmacılar kendileri, çocukları ve aileleri için Avrupa ülkelerine sığınmak isterken, Türkiye’ye ders vermeye kalkan ül..

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı 03:17

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı

Olay, Ataşehir İçerenköy Alanaldı Caddesi Ertaş Sokakta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı bir binanın çatı katında izolasyon çalışması yapan işçiler çalışmalarını bitirip binadan ayrıld..

Doğa Rutkay'dan Samimi İtiraf Paldır Küldür Doğurdum 02:58

Doğa Rutkay'dan Samimi İtiraf Paldır Küldür Doğurdum

Geçtiğimiz gün ikiz bebeklerini kucağına alan oyuncu Doğa Rutkay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Paldır küldür doğurdum dedi. Üç gün önce ikizlerini kucağına alan oyuncu Doğa Rutkay Kamal, hamileliği sür..

  • BETA tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nejat İşler İle Kavga Eden İş Adamı Olaylı Geceyi Anlattı 05:17

Nejat İşler İle Kavga Eden İş Adamı Olaylı Geceyi Anlattı

BODRUM’da ünlü oyuncu Nejat İşler’le kavga eden işadamı H. E. E. ’ye, DHA ulaştı. Balayı için Bodrum’a geldiğini söyleyen H. E. E, Olmasa çok iyiydi. O ünlü bir oyuncu, ben bir iş adamı. Kimseye yakışmadı bu davranış. B..

  • BETA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletimizin Askerlikle Bağının Kopmasını Doğru Bulmuyoruz 04:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletimizin Askerlikle Bağının Kopmasını Doğru

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin askerlikle bağının kopmasını doğru bulmuyoruz Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milletimizin askerlikle bağının tümden kopmasını doğru bulmuyoruz. Bu millet asker bir millettir ve onun r..

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

Antik Dönemin İcadıyla ''Çevreci Enerji'' Ürettiler 01:00

Antik Dönemin İcadıyla ''Çevreci Enerji'' Ürettiler

Kocaeli Üniversitesi Teknoparkı'nda geliştirilen mikrohes projesiyle genellikle düşük seviyedeki suyu yükseğe taşımak amacıyla kullanılan Arşimet burgusu , üretim amacının tersine konumlandırılarak geliştirilen sistem..

 Anne Marie  Cizreli Mehmet İle Birlikte Aynı Sahnede 02:41

Anne Marie Cizreli Mehmet İle Birlikte Aynı Sahnede

Sosyal medyada Anne Marie ile yaptığı düetle gündeme gelen Cizreli Mehmet Ali Şulan, İngiliz şarkıcının İstanbul’daki konserinde sahneye çıktı. Konserde Anne Marie’yle aynı sahneyi paylaşma fırsatını yakalayan Cizreli Şu..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayakta Kalıp Kazandık 01:22

Ayakta Kalıp Kazandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bütün olumsuzluklara rağmen ayakta kalıp maçı kazanmanın, oyuncuların kazanma hırsının ön planda olduğunu gösterdiğini söyledi. Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karab..

Demet Akalın Bodrum'da Ölümden Döndü 02:01

Demet Akalın Bodrum'da Ölümden Döndü

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek önceki gece Bodrum Türkbükü'nde yer alan Sahne İstanbul’da konser verdi. Ürek’i dinlemeye giden Demet Akalın, trafik kazası geçirdi. Yaşadığı korkuyu anlatan ünlü şarkıcı; ‘Bacaklarım hala titr..

  • BETA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acun Ilıcalı Hadise'nin Annesi Haberini Duyuran Nur Yerlitaş'a Sert Çıktı 02:36

Acun Ilıcalı Hadise'nin Annesi Haberini Duyuran Nur Yerlitaş'a Sert Çı

Şarkıcı Hadise dün bir televizyon programında annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiğini söyleyen Nur Yerlitaş'a sosyal medya hesabı üzerinden adeta ateş püskürmüştü. Bugün TV8'deki Gel Konuşalım adlı magazin progra..

  • BETA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eski Halinden Eser Kalmadı 32 Kilo Verdi Nur Yerlitaş'ın Son Haline Bakın 01:45

Eski Halinden Eser Kalmadı 32 Kilo Verdi Nur Yerlitaş'ın Son Haline Ba

Uzun zamandır ekranlarda boy göstermeyen ünlü modacı Nur Yerlitaş, sonunda ortaya çıktı. Son dönemde hem hayli kilo veren hem de tarz değişikliğine giden Nur Yerlitaş, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Mide ameliyatı olduğ..

  • BETA tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bahçeli'den 'Gaf' Açıklaması 02:41

Bahçeli'den 'Gaf' Açıklaması

Bahçeli'den 'gaf' açıklaması MHP Genel Başkanı Bahçeli, Koray Aydın'ın 'Liderimiz Devlet Bahçeli' gafı ile ilgili, Orada bir siyasi partinin genel başkanını yuhalattırabilecek bir tarzda gaf olmaz. Eğer bu yuhalama başla..

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..

Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor 06:56

Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor

40 günlük bebekken öz annesi tarafından terk edilen, ardından koruyucu bir aile tarafından büyütülen 22 yaşındaki Tuğçe Ö.'nün hayatı duyanların yüreklerini burkuyor. 14 yaşında lisede okurken tecavüze uğrayan, ardından ..

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi 04:08

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi

Antalya’da kafası ile bacakları kesilmiş halde bulunan yavru kedi olayı sonrası emniyet harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, kediyi vahşice katleden kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. Mah..

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor 05:04

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor

‘Dünya İntiharı önleme günü’ vesilesiyle Sakarya'da yapılan toplantıda konuşan Psikiyatrist Barış Işıloğlu, Diyanet İşleri Başkanlığının intiharları önleme konusunda vereceği fetvalarla dini yönden olumsuzlularını anlatm..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan idam açıklaması Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, idam cezasına İlişkin, Bütün mesele, parlamentoya geldiği zaman parlamentodan geçtiği anda benim için onaylamamak diye bir şey yoktur, onaylarım. ..

İki Canımız Vardı İkisini De Vatan İçin Feda Ettik 01:21

İki Canımız Vardı İkisini De Vatan İçin Feda Ettik

'İki canımız vardı ikisini de vatan için feda ettik' Hakkari'deki terör saldırısında eşini ve 11 aylık oğlunu kaybeden Astsubay Çavuş Karakaya, İki canımız vardı, ikisini de vatan için feda etttik. Allah milletimize, de..

Yavuz Bingöl Ben Manav Mehmet Efendi Değilim Bilinçli Bir Seçmenim 05:37

Yavuz Bingöl Ben Manav Mehmet Efendi Değilim Bilinçli Bir Seçmenim

Halk müziğinin en sevilen isimlerinden biriyken yaptığı siyasi açıklamalarla gündeme gelen Yavuz Bingöl, Posta'dan Oya Çınar'a konuştu. Bingöl, Beni bu kadar yıpratmaya, uzaylı bir yaratıkmışım gibi davranmaya değer ..

  • BETA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doktorların 'İyileşemez' Dediği Ozan Artık Futbol Oynuyor 04:38

Doktorların 'İyileşemez' Dediği Ozan Artık Futbol Oynuyor

Ağrı’da Dandy Walker Sendromu ile doğan ve doktorların ameliyata alınması halinde kurtarılamayacağını söylediği 5 yaşındaki Ozan Çetin'in, İstanbul’da bir hekimin gönderdiği ilaçlar sayesinde hayata tutunduğu iddia edild..

  • ANKA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

  Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği 00:24

Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği

Rusya'nın başkenti Moskova'da bomba alarmı verildi. Bölgede, birden fazla bomba konmuş olma ihtimaline karşı 20 binden fazla kişi tahliye edildi. Alışveriş merkezleri, tren istasyonları, üniversiteler ve otellere yönelik..

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..