#3 dna testi de senin oğlun dedi

Hırsızlara İş Yeri Sahibinden İlginç Teklif 00:59

Hırsızlara İş Yeri Sahibinden İlginç Teklif

Sivas'ta dükkanından kablo çalan hırsızlara seslenen esnaf, “Gelin size iş verelim” dedi. Sürekli dükkan önlerinden malzemeleri çalınan esnaf çare olarak siteye güvenlik kamerası kurdu. Geçtiğimiz gün 4 dükkandan 150 kil..

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 6 yıl önce
01:58

"Yaralı Olması" İsrail'in Onu Doğrudan Hedef Almasına Engel Olmadı

'Yaralı olması İsrail'in onu doğrudan hedef almasına engel olmadı' İsrail askerlerinin başından vurarak şehit ettiği Filistinli Gazi Ebu Mustafa'nın eşi Lemya, Eşimin sol bacağından yaralı olması ve yürüyememesi İsraill..

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor 02:15

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor

Rize’nin Fındıklı ilçesi Ihlamurlu köyünde yaşayan çay müstahsili Hayrettin Civelek, geliştirdiği makine sayesinde günde 1 ton çay topluyor. Doğu Karadeniz’de yaklaşık 200 bin ailenin geçim kaynağı olan çay tarımında ku..

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı 04:33

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı

Orman yangınları ülkenin akciğerlerini küle döndürürken, yarım asırdır ağaç kesme işiyle uğraşan Ağırman ailesine de ekmek kapısı oluyor. Ülkenin dört bir yanında yanarak yok olan ormanlar yürekleri burkarken, bu olay b..

BBP Genel Başkanı Destici İdam Cezası Teklifimizi Ekim Ayında Meclise Sunacağız 01:12

BBP Genel Başkanı Destici İdam Cezası Teklifimizi Ekim Ayında Meclise

BBP Genel Başkanı Destici: İdam cezası teklifimizi ekim ayında Meclise sunacağız BBP Genel Başkanı Destici, idam cezasının geri getirilmesini istediklerini belirterek, BBP olarak inşallah ekim ayında teklifimizi Meclise..

İki Erkek Arasındaki Dansına 01:04

İki Erkek Arasındaki Dansına "Tost" Diyen Didem Soydan, Eleştirilere A

İki erkek arasındaki dansı sonrası çok konuşulan model Didem Soydan, hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü. Soydan, Magazin seviyor oluşunuz sizi bu kadar salak yapmak zorunda değil dedi...

Çağla Cilt Lekelerimle Nasıl Savaşıyorum 06:34

Çağla Cilt Lekelerimle Nasıl Savaşıyorum

Zeytinyağı, limon, karbonat.. Ya bütün sırrı bozdum di mi? İşte bu kadar doğal, cilt lekelerimle savaş bakım kürüm. Dermotoloğum Ömür Tekeli'ye danıştım, yapabilirsin dedi ama siz de neye alerjiniz var, cildiniz neye re..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Ağaçlara Yapılan Aşılamayla Antep Fıstığı Üretiliyor 01:15

Ağaçlara Yapılan Aşılamayla Antep Fıstığı Üretiliyor

Karabük merkeze bağlı Çerçiler Mahalle Muhtarı Halim Kaya, mahallerinde 7 bin 500 adet sakızağacı ve çitlembik ağaçları olduğunu ve bunların aşılanması durumunda Antep fıstığı üretiminin daha artacağından yetkililerden d..

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı 04:13

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası başladı. Bu sene 4.’sü düzenlenen turnuva uluslararası kulvarda bu sene ilk defa düzenleniyor. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi'nin ..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı 06:24

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı

Dünyanın 10 farklı ülkesinden Sivas'a gelen yabancı turistler 'Anadolu Aslanı' diye tabir edilen dünyaca ünlü meşhur Kangal köpeğine hayran kaldı. Tur operatörleriyle Amerika, Tayland, Hindistan, Malezya, Pakistan, Roman..

Bin Liralık Yumurta 04:14

Bin Liralık Yumurta

İzmir'in Foça İlçesi’nde, pazarda damgasız yumurta sattığı için 65 yaşındaki Mümin Ihlamur’a 15 bin TL cezası kesildi. İHA muhabirine özel açıklama yapan Ihlamur, Foça İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün 2 yıl,..

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Onların Dolarları Varsa Dizim de Allah'ımız Var 01:01

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Onların Dolarları Varsa Dizim de Allah'ı

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız var Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de hal..

Erdoğan Gümüşhane'de Vatandaşlara Hitap Etti 01:52

Erdoğan Gümüşhane'de Vatandaşlara Hitap Etti

Erdoğan, Gümüşhane'de vatandaşlara hitap etti Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koyunlarında büyüttükleri, malikanelerde ağırladıkları FETÖ'cü alçaklarla ilgili hiçbir adım atmayanlar, bize hukuk dersi veremez. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tüm Olumsuz İhtimallere Karşı Hazırlıklarımız Var 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tüm Olumsuz İhtimallere Karşı Hazırlıklarımız Va

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm olumsuz ihtimallere karşı hazırlıklarımız var Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm olumsuz ihtimallere karşı hazırlıklarımız var. Döviz kuruna, faizlere, tehditlere bakıp el ovuşturanlar hiç boşuna heve..

Sahildeki Kızlara Yılanla Korkutma Şakası 04:31

Sahildeki Kızlara Yılanla Korkutma Şakası

Muğla,Fethiye'de bulunan Ankaralı youtuber burdan ayrılmadan bir şaka yapmadan gitmeyim dedi ve sahilde kızlara yılanlara korkutma şakası yaptı..

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TBMM Başkanı Yıldırım Türkiye Ekonomik Dayatmalara Kapalıdır 01:31

TBMM Başkanı Yıldırım Türkiye Ekonomik Dayatmalara Kapalıdır

TBMM Başkanı Yıldırım: Türkiye ekonomik dayatmalara kapalıdır TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Türkiye siyasi hesaplarla yapılan ekonomik dayatmalara kapalıdır. Dost, hasım herkes bunu böyle bilmelidir. dedi...

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak'' 01:45

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak''

Irak Türkmen Cephesi Başkanı Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) referandum konusunda Barzani'nin ısrarından geri adım atacağını savunarak, Evet' oyu diye bir şey yok, çünkü z..

Erdoğan  Çocukluk Hikayesiymiş  Böyle Şey Olur Mu Ya 04:18

Erdoğan Çocukluk Hikayesiymiş Böyle Şey Olur Mu Ya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'nin ısrarlı referandum (Irak'ın bölünmesi) girişimine ilişkin ABD ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Çocukluk hikayesiymiş, böyle şey olur mu ya? ifadelerini kullan..

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi 00:48

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi

Afganistan'a 3.000'den fazla yeni ABD askeri gönderildi - Pentagon ABD Savunma Bakanı James Mattis, Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın yaklaşık 16 yıldır süren savaşı kazanmak için başlattığı yeni stratejinin bir parçası olar..

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

MHP Genel Başkanı Bahçeli Pensilvanya'daki Hain İade Edilirse Papazın Teslimi Gündeme Gelecektir 01:37

MHP Genel Başkanı Bahçeli Pensilvanya'daki Hain İade Edilirse Papazın

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Pensilvanya'daki hain iade edilirse papazın teslimi gündeme gelecektir MHP Genel Başkanı Bahçeli, Eğer Pensilvanya'daki hain ülkemize iade edilirse, papazın teslimi gündeme gelebilecek, iki ül..

Barbaros Hayrettin - Ben Sizin Babanızım II 04:16

Barbaros Hayrettin - Ben Sizin Babanızım II

Gerçek adı Barbaros Özşenol olan Barbaros Hayrettin, yıllar önce Ben Sizin Babanızım dedi ve bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Barbaros Hayrettin şimdide Ben Sizin Babanızım şarkısının 2. versiyonu ile karşımızda...

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seren Serengil Gülben Ergen'i Resmen Bombaladı 01:51

Seren Serengil Gülben Ergen'i Resmen Bombaladı

Erhan Çelik'i aldattığı haberlerini yalanlayan Gülben Ergen'e zehir zemberek sözler söyleyen Seren Serengil, Yazdığın mektupları da inkar mı edeceksin? dedi. Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'i e..

  • ANKA tarafından
  • 1.405 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman 03:19

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman

Ordu’da kısa boylarına rağmen çobanlık yaparak 3 çocuk büyüten Asım ve Gülçin Uzunçakmak çifti, bütün zorluklara rağmen çocuklarını üniversitede okutarak herkese örnek oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yaşayan 53 yaşında ..

İşsiz Gence Çekilişle 500 Bin TL’lik Otomobil Çıktı 01:20

İşsiz Gence Çekilişle 500 Bin TL’lik Otomobil Çıktı

Bir dondurma firmasının çekilişle Türkiye genelinde iki kişiye verdiği lüks arabaların biri Ordu’nun Ünye ilçesindeki işsiz gence çıktı. Değeri 500 bin TL’den fazla olan Porsche Cayman çekilişini kazanan üniversite mezun..

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek' 02:59

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Reuters'a konuştu. Barzani'nin referandum ısrarıyla ilgili de konuşan Erdoğan ' Rakka'da DEAŞ'a karşı sizinle bu mücadeleyi veririz ama yarın terör örgütü ile anılmayın. Bu yanlış bir s..