#3 dna testi de senin oğlun dedi

Demet Özdemir'den Sürpriz Seri Katil Rolü Açıklaması 04:11

Demet Özdemir'den Sürpriz Seri Katil Rolü Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Çin'in Koronavirüs Aşısını Aldık- 01:44

Neden Çin'in Koronavirüs Aşısını Aldık-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, neden Çin aşısının tercih edildiğini açıkladı. BioNTech firmasıyla yapılan görüşmenin detaylarını da anlattı. Koca, “Çin aşısı ucuz diye değil, güvenli olduğu için alındı” dedi...

Irak Başbakanı Kazımi Ankara'daydı 03:02

Irak Başbakanı Kazımi Ankara'daydı

Irak Başbakanı Mustafa Kazımi’nin Ankara ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Erdoğan, Türkiye’nin ve Irak’ın geleceğinde bölücü terörün yeri olmadığını söyledi. Er..

Arabasıyla alışverişe çıkan adam- 'Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun affedin' 03:27

Arabasıyla alışverişe çıkan adam- 'Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir ke

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara taviz vermedi. Markete arabasıyla çıktığı için 3 bin 150 lira para cezası kesilen vatandaş, “Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun..

Prof. Dr. Oğuztürk- 'Yumruk yumruğa tokalaşma da tehlikeli' 03:39

Prof. Dr. Oğuztürk- 'Yumruk yumruğa tokalaşma da tehlikeli'

Covid-19 ile mücadele kapsamında temasın her türlüsünün risk oluşturduğunun altını çizen Prof. Dr. Hakan Oğuztürk, “Yumruk yumruğa tokalaştığınız zaman, enfeksiyon etkeni korona virüs o elin sırtında varsa ve partiküller..

Ünlü rapçinin klip çekiminde faciadan dönüldü 05:53

Ünlü rapçinin klip çekiminde faciadan dönüldü

Ünlü rapçi Tepki, klip çekiminde alevler içerisinde kaldı. Yaşanılan kazada başından yaralanan Tepki lakaplı Kerem Gülsoy, “Üstümde kat kat kostüm olmasaydı ya da saçlı bir adam olsaydım o zaman daha büyük sıkıntılar yaş..

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor! 02:23

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor!

Dünyada gençlerde kolorektal kanser sıklığının yılda yaklaşık % 2 oranında arttığını ve her 7 kolon kanserinden birinin 40 yaş altı hastada görüldüğünü belirten Gastroenterolog Doç. Fatih Oğuz Önder, bu durumu “alarm” ol..

Nisan Ayında Kar Yağdı 01:32

Nisan Ayında Kar Yağdı

Nisan ayına girilmesiyle birlikte herkesin bahar gelmesini beklediği bir zamanda Ordu'nun yüksek kesimlerine kar yağdı. Ordu'da yüksek kesimlerine öğleden sonra kar yağışı yaşandı. Kar yağışıyla birlikte Gürgentepe Bele..

Murat Yıldırım Ve İmane Elbani Can Feda Filminin Galasında Röportaj 02:24

Murat Yıldırım Ve İmane Elbani Can Feda Filminin Galasında Röportaj

an Feda filminin galası yapıldı Başrollerini Burak Özçivit ve Kerem Bürsin paylaştığı Can Feda adlı film, 6 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak Yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği, senaryosunu Zafer Külünk’ün k..

  • BETA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır Mı 03:23

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yapılan testte 2,83 promil alkollü çıkan sürücü Hüseyin K. (55), kamyonetini durduran polislere tepki gösterdi. Hüseyin K., İnsan, kız arkadaşının yanında alınır mı? Sizde hiç saygı kalmam..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yasağa Uymayan Kadın Hayatının Cezasını Yedi 02:07

Yasağa Uymayan Kadın Hayatının Cezasını Yedi

Hafta sonunu kapsayan sokağa çıkma yasağının başlamasıyla yasak ihlalleri de peş peşe geldi. Bursa'da durdurulan taksideki kadın yolcu hastaneye gidiyorum dedi ancak belgesi yoktu. Sigara içince maskesi de takılı olmayın..

Pandemi hemşireleri virüsten çok şikayetlerle mücadele ediyor 04:40

Pandemi hemşireleri virüsten çok şikayetlerle mücadele ediyor

Korona virüs vakalarının yoğun görüldüğü iller arasındaki Adana’da korona hastasının yanına girmek için gelen yakınları sağlık çalışanlarına zorluk çıkartıyor. Pandemi Acil Servis Hemşiresi İklime Karatay, “Hastanın yanı..

Diyanet- Kur'an'ı Türkçe Okumak Caiz Değil 01:23

Diyanet- Kur'an'ı Türkçe Okumak Caiz Değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Hazreti Mevlana’yı anma gecesinde Kur’an-ı Kerim’in Türkçe okunması olayı ile ilgili olarak Diyanet İşleri Başkanlığı nihayet sessizliğini bozdu. Diyanet, Kur’an'ı Türkçe okumak caiz ..

Bakan Soylu- -Selahattin Demirtaş Teröristtir- 01:43

Bakan Soylu- -Selahattin Demirtaş Teröristtir-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş hakkındaki serbest bırakılması kararını eleştirdi. Soylu, Demirtaş teröristtir, bu kararın bir anlamı yoktur dedi...

Zeytinyağlı Enginar Tarifi 02:33

Zeytinyağlı Enginar Tarifi

MALZEMELER 4 adet Enginar, 1 adet soğan, 1 adet limonun suyu, 200 g garnitür, 4-5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı un, Süslemek için dereotu. *************..

Davul Zurna ile Boşanma Davası Açan Kadın 01:46

Davul Zurna ile Boşanma Davası Açan Kadın

Bursa'da, evlere ve ofislere temizliğe giden Meryem Karaş A., 5 yıl önce ikinci evliliğini yaptığı kendisinden 24 yaş büyük eşi Mustafa Nezih A.'dan boşanmak için Bursa 1'inci Aile Mahkemesi'ne dava açtı. Eşinin gelmediğ..

  • JET TV tarafından
  • 1.391 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek 02:25

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek

Ordu’nun Kumru ilçesinde aile kabristanlığındaki bir mezara ekilen ‘karalahana’ görenlere tebessüm ettirdi. Karadenizli karalahanayı o kadar seviyor ki, bazen bu sevgisini akıllara durgunluk verecek örneklerle ortaya koy..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Koronaya Karşı Biz de Aşıyı Olacağız 01:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Koronaya Karşı Biz de Aşıyı Olacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs aşısı ve yasaklanan yılbaşı kutlamalarına ilişkin açıklamada bulundu. Erdoğan, Otel ve villalarda partilere izin verilmeyecek dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkçe Kur'an-ı Kerim'e Tepki 03:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkçe Kur'an-ı Kerim'e Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da düzenlenen Şeb-i Arus töreninde Kur'an-ı Kerim'in Türkçe okutulmasına sert sözleriyle tepki gösterdi. Erdoğan, CHP'nin 1940'ların faşizmine dönüş hesapları var dedi...

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir 03:41

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Uşak’ta çıplak arama yapılmasına yönelik iddialar hakkında, “HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir, müptezeldir. Türk Polis Teşkilatı’na bu iftirayı atan ..

İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı 04:44

İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı

Beylikdüzü Belediyesi karla mücadele ekipleri, zorlu kış şartları öncesi kar yağışının sıkıntılara yol açmaması amacıyla ilçenin yol ve kaldırımlarını araç ve yayalar için daha güvenli ve elverişli hale getirmek için haz..

Bakan Akar- -Meşru Hedef Olarak Görülecekler- 01:38

Bakan Akar- -Meşru Hedef Olarak Görülecekler-

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Libya'daydı. Türk unsurlarını hedef gösteren darbeci Hafter'e sert mesaj gönderdi. Akar, “Türk unsurlarına herhangi bir saldırı girişiminde her yerde meşru hedef olarak görüleceklerdir. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiliz Gazeteciye Habercilik Dersi Verdi 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiliz Gazeteciye Habercilik Dersi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İngiltere Başbakanı May ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantının soru cevap kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiliz gazetecinin Türkiye'de basın kartı olup da terör suçundan tu..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş 02:47

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş

Sivas 'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde ulaşım güçlükle sağlandı. Be..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Asgari ücret belli oldu! 01:53

Asgari ücret belli oldu!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “1 Ocak 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücret, brüt 3 bin 577 lira 50 kuruş, net 2 bin 825 lira 90 kuruş olarak belirlenmiştir. Böylece, geçen y..

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka 02:14

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka

Adana’da bir market sahibi, dükkanının yanında sosyal mesafeli oturmayan kişileri ayırmak için aralarında torpil patlatıp şaka yaptı. Bu anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenirken, market sahibi Ferdi Şen, ..

CHP'li Fikri Sağlar'dan Tepki Çeken Sözler 01:34

CHP'li Fikri Sağlar'dan Tepki Çeken Sözler

CHP’li Eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar başörtüsüyle ilgili skandal ifadeler kullandı. “Türbanlı hakim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var. Bununla mücadele edilmeli” dedi. Tüm Türkiye’y..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Reformları Milletin Takdirine Sunacağız 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Reformları Milletin Takdirine Sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mesajı yayınlandı. Erdoğan Önümüzdeki yıl ekonomi ve demokrasi reform programlarımızı milletimizin takdirine sunacağız dedi...

Bakan Akar'dan Yunanistan'a Görüşme Çağrısı 01:32

Bakan Akar'dan Yunanistan'a Görüşme Çağrısı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye’nin Yunanistan ile yaptığı görüşmelerin yeniden başlamasından yana olduklarını belirtti. Bakan Akar Görüşmeler çerçevesinde sorunlarımızın çözülebileceğine inanıyoruz dedi. İşt..