#3 dna testi de senin oğlun dedi

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Boşandı- Acun Ilıcalı'dan İlk Açıklama! 01:43

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Boşandı- Acun Ilıcalı'dan İlk Açıklama!

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evliliği sona erdi. Boşanmak için Silivri Adliyesi'ne çift tek celsede anlaşmalı olarak tam sekiz dakikada boşandı. Adliye çıkışında kısa bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, İddialar çirkin ve ..

Bakan Çavuşoğlu- 'PKK'nın 13 masum insanı öldürmesine dünya yine sessiz kaldı' 07:35

Bakan Çavuşoğlu- 'PKK'nın 13 masum insanı öldürmesine dünya yine sessi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kısa süre önce PKK terör örgütü Kuzey Irak'ta 13 masum insanı öldürdü ve dünya yine sessiz kaldı. Uluslararası dayanışma olmadan ve mevcut çifte standartlarla bu tehdidi ortadan kaldır..

Bakan Karaismailoğlu- “Ömrümüzü halkımıza vakfettik, hedeflerimize ulaşana kadar uykuyu kendimize haram ettik” 03:37

Bakan Karaismailoğlu- “Ömrümüzü halkımıza vakfettik, hedeflerimize ula

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını artık yepyeni bir Türkiye’nin var olduğunu belirterek, “Ömrümüzü halkımıza vakfettik. Hedeflerimize ulaşana kadar uykuyu kendimize hara..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan binalarda güçlendirme yerine yenileme çağrısı 06:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan binalarda güçlendirme yerine yenileme çağrıs

İzmir’de deprem konutlarının temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Buradan imkanı olan vatandaşlarıma afet riski altındaki binalarını hızla güçlendirmeleri veya gerekiyorsa yenilemeleri çağrıs..

İstinaf Mahkemesi, Fatma Şengül’ün katiline verilen haksız tahrik indirimini bozdu 05:11

İstinaf Mahkemesi, Fatma Şengül’ün katiline verilen haksız tahrik indi

İstinaf Mahkemesi, Maltepe’de Fatma Şengül’ü silahla vurarak öldüren sanık hakkında ‘haksız tahrik indirimi’ ile verilen 18 yıllık hapis cezasını bozarak, “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezası verdi. Karar sonra..

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti 07:17

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında gülen Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Karşılaşmın tek golü Ljajic'in penaltısıyla geldi. Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş, derbi mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'n..

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı 02:03

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı

Komedyen Sefa Doğanay, türkücü İbrahim Tatlıses'in taklidini yapamadığını ve içinde ukde kaldığını açıkladı. Doğanay, Taklit edilemeyecek kusursuzlukta bir yeteneği var. Diğer sanatçılar beni yanlış anlamasın. Hepsinin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüzde 90 engelli adamı öldüresiye darp ettiler 05:43

Yüzde 90 engelli adamı öldüresiye darp ettiler

Antalya’da park meselesi sebebiyle çıkan kavgada, hastalıkları sebebiyle yüzde 90 engelli raporu bulunan 57 yaşındaki vatandaş öldüresiye darp edildi. Kavgada kendisinin de darp edildiğini belirten engelli vatandaşın oğl..

AK Parti İstanbul'da Kan Değişikliği 02:56

AK Parti İstanbul'da Kan Değişikliği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Kongresi'nde konuştu. Gündeminde Kanal İstanbul'dan Ayasofya'nın açılışına kadar birçok konu vardı. Muhalefete yüklendi. 2023'te sandıkta hesaplaşacağız dedi...

HDP'lilerin Fezlekeleri Meclis'te 02:26

HDP'lilerin Fezlekeleri Meclis'te

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, 33 fezlekenin meclise ulaştığını açıkladı. Şentop, meclise ulaşan fezlekelerin içinde HDP'li milletvekillerinin de olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da fezlekelerle ilgili Meclis'e ..

Kamapp Messenger Yerli ve Milli , Durum ile Hikayeni Paylaş 00:15

Kamapp Messenger Yerli ve Milli , Durum ile Hikayeni Paylaş

Gaziantep Doğumlu, O Bir Milli Formalı Gazi. Ne Bip Ne de Dit, Ne İlet Ne de Dedi, Ne Laf Ne de Daf, Ne Teşvik, Ne de Destek, Duası Ümit, Zaferi Takdir Olan Sizden Biri Kamapp, Halkın Uygulaması. Yeni Durum (Status) Hika..

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Ortaya Çıktı 15:40

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Orta

Bir mekanda futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşine sarkıntılık yapması üzerine yaşanan olaylar sonucu bugün ikincisi düzenlenen duruşma, bu sefer 11 Eylül'e ertelendi. 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ..

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zerrin Özer'in Kayınvalidesi Sevilay Ünal, Seren Serengil'e Konuştu 28:05

Zerrin Özer'in Kayınvalidesi Sevilay Ünal, Seren Serengil'e Konuştu

Seren Serengil, Zerrin Özer'in kayınvalidesi Sevilay Ünal ile röportaj yaptı. Ünal, bilinmeyenleri ilk Duymadık Demeyin'e anlattı. Zerrin Murat iftiralara dayanamadı. Kalp spazmı geçirdi. Doktor raporu var. Herkes yaşa..

  • BETA tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sinan Akçıl'dan Kafa Karıştıran Bebek Yanıtı 05:04

Sinan Akçıl'dan Kafa Karıştıran Bebek Yanıtı

Şarkıcı Sinan Akçıl ve eşi Burcu Kıratlı, geçtiğimiz gün Yeniköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. El ele merdivenleri inen çiftin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Sinan Akçıl, muhabirlerin, Burcu Hanım ge..

  • BETA tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Akar- S-400 İçin Mektubumuza Yanıt Verilmedi 01:46

Bakan Akar- S-400 İçin Mektubumuza Yanıt Verilmedi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD ile S-400 gerilimine ilişkin açıklama yaptı. Akar Çözüm için yazdığımız mektuba yanıt verilmedi dedi...

Sarıyer'de market bahanesiyle kısıtlamayı delenlere polis, 'Ekmek almaya 2 kişi mi gidiyorsunuz' 07:13

Sarıyer'de market bahanesiyle kısıtlamayı delenlere polis, 'Ekmek alma

Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ve Çayırbaşı Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi Amirliği ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek market alışverişini bahane eden 40 kişiye toplamda 138 bin 760 lira idari para cezas..

Bakan Varank- “Ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz” 08:50

Bakan Varank- “Ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüne atıf yaparak, “Biz ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz. Bununla birlikte Avrupa’nın geleceğinin de Türkiye’ye bağlı olduğuna in..

Marmara Depremi Afet Yönetiminde Milattır 00:57

Marmara Depremi Afet Yönetiminde Milattır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AFAD'da düzenlenen Afet Risk Azaltma Konferansı'nda konuştu. Soylu, Marmara depremi bizler için afet yönetiminde bir milat olmuştur dedi...

Biden- Putin Bir Katil 01:31

Biden- Putin Bir Katil

ABD Başkanı Biden, Rusya Lideri Putin’in bir katil olduğunu düşündüğünü açıkladı. Rusya'nın 2020 seçimlerine müdahale ettiğine dair rapor sonrası, tehdit etti. Bedelini ödeyecek dedi. Rusya'dan tepki gecikmedi. Washing..

Yağmur Aşık'ın Çocukları Elinden Alındı Şok Görüntüler - Cengiz Semercioğlu İle Sabah Sohbeti 01:19

Yağmur Aşık'ın Çocukları Elinden Alındı Şok Görüntüler - Cengiz Semerc

Yağmur Aşık ağladı, Cengiz Semercioğlu'nu da ağlattı. Yağmur Aşık, Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti'ne konuk oldu. Çocukları elinden alınan Yağmur Aşık, tv100 canlı yayınında gözyaşlarını tutamadı. Cengiz Semercioğ..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dj Akman - Değişik Duygular 03:39

Dj Akman - Değişik Duygular

SÖZLER: Ay ay ay ay ay ay ay dün gibi gözlerimin önünde olanlar oldu suç kimde hatiran var her yerde Ey ey ey ey ey ey ey kabimin orta yerinde bir an aşkın vurdu her yandan vazgecemem bu inadimdan Oy oy oy oy oy oy..

Eypio - Naim 03:15

Eypio - Naim

Naim şarkı sözleri ile Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı terime Demişti anam bana buz da olsan erime, kaldırdım dünyayı dertlerimin yerine Bıraktım geldim evimi geride, adımı aldılar kan karıştı ..

Kerem Alışık'tan Çolpan İlhan'a -  Öyle Bir Sarılırdı Ki İçimiz Yuva Kokardı 01:34

Kerem Alışık'tan Çolpan İlhan'a - Öyle Bir Sarılırdı Ki İçimiz Yuva K

Aramızdan ayrılalı 5 yıl olan Türk sineması ve tiyatrosunun unutulmaz isimlerinden Çolpan İlhan mezarı başında sevenleri tarafından anıldı. Oğlu Kerem Alışık ve ailesi mezarı başında dualar okudu. Kerem Alışık, Diğer b..

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hadid kardeşlerin babası İstanbul'da 01:31

Hadid kardeşlerin babası İstanbul'da

İSTANBUL DÜNYADAKİ FAVORİ ŞEHRİM ... DÜNYACA ÜNLÜ MODEL KARDEŞLER GİGİ VE BELLA HADİD'İN BABASI MOHAMMED HADİD, İSTANBUL'U GEZDİ... BİR KEZ DAHA HAYRAN KALDIM DEDİ.....

Korana virüsüne karşı kritik çözüm- 41 saatte etkisiz hale getiriyor 06:02

Korana virüsüne karşı kritik çözüm- 41 saatte etkisiz hale getiriyor

Prof. Dr. Erdem Yeşilada korona virüs ile mücadele kapsamında bitkiler aleminden gelen olağanüstü bilgileri aktardı. Doğru bitkisel karışımlarla korona virüsün boğazdan akciğere inmeden 41 saat içerisinde etkisiz hale ge..

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor' 06:47

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor'

Bursa'da tarihi tophane surları ve hisarının bulunduğu mahallede toprak kayması meydana geldi. Kayma meydana gelen yerde açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binaların yorgun olduğunu ve son gün..

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz 01:10

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Asya'nın Kalbi İstanbul Süreci 9. Bakanlar Konferansı için Tacikistan’a gitti. Mevkidaşı Sirojiddin Muhriddin ile ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu konuşmasında Tacikistan'da..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos 00:45

Şehri Havadan Kutsal Su ile Yıkayan Rus Piskopos

Rusya'da yaşayan bir piskopos görev yaptığı şehri 'aşırı alkol tüketimi ve şehvetten' korumak için havadan kutsal suyla yıkadı. Başkent Moskova'nın 180 kilometre kuzey batısında yer alan Tver şehrini uçakla gezen piskop..

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..