#3 dna testi de senin oğlun dedi

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı 04:16

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı

Muş’tan büyükşehirlere göç eden vatandaşlar, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle köylerine geri dönerek çiftçiliğin yeniden canlanmasını sağlıyor. Muş’ta geçimini çiftçilikle sağlayan vatandaşlar, g..

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi 02:33

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi

Elazığ’da depremin ardından inşa edilmeye başlayan 18 bin 868 konuttan 2 bin 521’i teslim aşmasına geldi. Yıl sonuna kadar 8 bin konutun tamamlanması hedeflenen kentte, diğer konutlarında bitirilmesi için başlatılan çalı..

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor - YouTube 10:00

Hayıt ve Kargı Dallarından Yapılan Sepetler Plastik Kovalara Direniyor

Kaybolmaya yüz tutmuş sepetçilik mesleğinin son temsilcilerinden 53 yaşındaki Ali Dönmez, 45 yıldır yaptığı mesleğini yaşatmaya çalışıyor.Plastik kovalar çıktıktan sonra mesleğe ilginin azaldığını anlatan Dönmez, kargı v..

Asırlık Bağlarda Ayva Hasadı 04:39

Asırlık Bağlarda Ayva Hasadı

Muş’taki asırlık bağlarda deneme amaçlı ekimi yapılan ayva fidanları ilk meyvelerini vermeye başladı. Muş’taki bağlarda ayva hasadına başlandı. 7 yıl önce İzmir’in Ödemiş ilçesinden getirilen ayva fidanlarından ilk meyve..

Kızılırmak'ta Kuraklık Tehlikesi! Sular Çekildi, Kara Parçaları Ortaya Çıktı 05:03

Kızılırmak'ta Kuraklık Tehlikesi! Sular Çekildi, Kara Parçaları Ortaya

Türkiye'nin en uzun nehri olarak bilinen bin 355 kilometrelik Kızılırmak'ta kuraklık tehlikesi yaşanırken, suların çekilmesiyle kara parçaları ortaya çıktı. Sivas'tan doğup İç Anadolu topraklarını sulayan Türkiye'nin en ..

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır 01:30

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insa

Geçtiğimiz haftalarda karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle Sancaktepe'deki yurda yerleştiğine ilişkin haberlerle gündeme gelen Enes Batur, dün Etiler'de trafik kazası geçirdi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batu..

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Reddeder- 02:51

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Re

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte şehir merkezi ve 17 ilçede polis ekipleri alarma geçti. Ekipler saat 23.00 sıralarında sokakta dolaşan iki genci durdurdu. Üzerlerinde kimlik de olmayan gençlerden birisi 3 b..

Gurur Aydoğan'dan Hilal Altınbilek açıklaması- Şehir dışından geldiğinde görüşüyoruz 03:41

Gurur Aydoğan'dan Hilal Altınbilek açıklaması- Şehir dışından geldiğin

Annesi Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Oya Aydoğan’ın izinden giden ve oyunculuğu seçen Gurur Aydoğan Bebek’te kameralara takıldı. Karantina konusunda artık tecrübe sahibi olduğumuzu anlatan Aydoğan “İnşallah bu son..

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı 01:44

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı

Erzincan’da tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL'lik altın çıktı. Gördüğü manzara karşısında şaşıran esnaf, koltukları bırakan müşterisine ulaşarak aynı gün içerisinde altınları teslim etti. Erzincan Merkez Çarşısınd..

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video) 03:38

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video)

Söz - Müzik: Emre Aydın Düzenleme: Fatma Turgut, Barış Ertunç, Hüseyin Deniz, Ozan İnam Lyrics: Kaybettim diyelim, bilmediğim bir şeyi Unuttum sende Unutmak kullanışlı Yoruldum ya da ayakta kalmaktan Büyüdüm diyelim, ..

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar 02:14

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar

Samsun'da bir pastane yılbaşında satılmayan yüzlerce yaş pastayı sokağa çıkma kısıtlamasında ücretsiz olarak vatandaşa dağıttı. Pastalar kapış kapış gitti. Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasında bir pastane yılbaşında sat..

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde 04:50

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan 132 köy yolu için 112 personel ve 54 iş makinesinden oluşan karla mücadele ekipleri sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalara başladı. Meteorolojinin uyardığı ka..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Otobüste ''65 yaş'' krizi! 02:26

Otobüste ''65 yaş'' krizi!

ŞİMDİ 65 YAŞ ÜSTÜ İÇİN UYGULANAN KISITLAMALAR HEM SIKINTI DOĞURUYOR HEM İSTENMEYEN KIRICI GÖRÜNTÜLERE SEBEBİYET VERİYOR.. 65 YAŞ VE ÜSTÜ YURTTAŞLARA UYGULANAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ KALDIRILMASI İÇİN İDARE MAHKEMESİNDE A..

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

Siirt’te Köylüler, 250 Yıllık Hamamın Koruma Altına Alınmasını İstiyor 03:26

Siirt’te Köylüler, 250 Yıllık Hamamın Koruma Altına Alınmasını İstiyor

Siirt’tin Pervari ilçesine bağlı Tosuntarla köyünde vatandaşlar, 11 köyün banyo ihtiyacını karşılayan ve 250 yıllık olduğu belirtilen hamamın koruma altına alınmasını istiyor. Pervari ilçesine bağlı Tosuntarla köyünde bu..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi 03:41

Mardin’de Halep Gar Sabununa Yoğun İlgi

Mardin’de yerli ve yabancı turistler, 11’inci yüzyılda Ortadoğu’da üretilen ve Haçlılar tarafından Avrupa’ya götürülen Halep gar sabununa yoğun ilgi gösteriyor. Mardin’in Artuklu ilçesinde çarşıda bulunan sabuncu dükkanı..

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor 04:22

Muşlu Baba-Oğul 29 Yıldır Keçecilik Mesleğini Sürdürüyor

Muş'ta 29 yıldır çobanlar için kepenek üreten baba-oğul, unutulmaya yüz tutmuş keçecilik mesleğini yaşatmaya çalışıyor. Kentte çobanların özellikle yağışlı ve soğuk havalarda vazgeçilmezi olan kepenekler, Fethi Kızılsoy ..

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor 05:02

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bolatlı köyünde şimdiye kadar hiç korona virüs vakası ortaya çıkmazken, Muhtar İdris Yağcı, köye giren her aracı durdurarak Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulamasını titizlikle sürdürdü..

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı 03:36

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çukurova’nın ilk kavun hasadı yapıldı. Serada yetişen ve kilosu 15 liradan alıcı bulan kavunu Ruslar tercihi ediyor. Kavun, talebe göre Türkiye'nin değişik illerine de gönderiliyor. Üretici Ahm..

Ağrı’da, Yaylalar Koyun Sürüleriyle Renklendi 02:00

Ağrı’da, Yaylalar Koyun Sürüleriyle Renklendi

Ağrı’da ilkbaharın gelmesiyle birlikte yeşillenen yaylalar, ağıllarından çıkarılan koyun sürüleriyle renklendi. Hayvancılığın önemli merkezlerinden olan Ağrı’da , yüzlerce koyun sürüsü uzun ve sert geçen kış mevsiminin a..