#3 dna testi de senin oğlun dedi

Hülya Polat - Ben Kaymaklı Pastayım 05:18

Hülya Polat - Ben Kaymaklı Pastayım

Yürudum değirmene, eridim sevdaluktan Suyu verdim çarkına da suyu verdim çarkına Eridim sevdaluktan, eridim sevdaluktan Yeni vardım farkına da yeni vardım farkına Yar ye beni ye beni, yar senin gözlerune Ben kaymaklı pas..

  • PengoTV tarafından
  • 2.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur Gönül Oyunu 04:10

Ferdi Tayfur Gönül Oyunu

neden beni buldu beni aglatti beni sizlatti karardi benim dunyam feryadimi duysana kayboldum bir mechul de ellerimden tutsana senin ki sevgi degil senin ki ask degil senin ki gonul oyunu su halime baksana sen degil misi..

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle 03:22

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle Müzik Dinle Şarkı Sözleri İstanbul müsaadenle benim bir gitmem lazım Bunca yıl suretine baktığım yeter Canım müsaadenle beni bir göndermen lazım Bunca yıl sensiz olmaz sandığım ..

ADELE - Make You Feel My Love 04:06

ADELE - Make You Feel My Love

When the rain is blowing in your face Rüzgâr yüzüne vururken And the whole world is on your case Ve tüm dünya senin durumundayken I could offer you a warm embrace Sana sıcak bir kucaklaşma teklif edebilirim To make..

  • PengoTV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - Mother 04:46

Sami Yusuf - Mother

Sami Yusuf - Mother mother - die einzig wahre liebe... the best video-song Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler verm..

  • Dini Mubin tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım 03:53

Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım

Salih Yılmaz - Elini Alayım Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ver Elini Alayım Avucumun İçine Utanma Bak Sevduğum Gözlerimin İçine Al Gönlüm Senin Olsun İster Sakla İster At İstersen Gir İçine Ömür B..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
J Balvin - Tranquila 03:21

J Balvin - Tranquila

Tranquila Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah ha ha ha yeah yeah yeah yeah the business Hey hey hey hey hey ven acá y no pierdas el tiempo aprovecha el momento y tranquila. Déjate, llevar echate pa acá dale vamo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 8 yıl önce
J Balvin - Bobo 05:04

J Balvin - Bobo

Bobo No llores por un bobo Si el te deja sola yo te robo Te llevo a un lugar escondido Donde podremos estar solos, solos, solos (x2) La la la la La la la (ieeh) la No llores muñeca Y vamos pa la discoteca mami La la l..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevdim Seni Mabuduma  Mustafa Ceceli 05:28

Sevdim Seni Mabuduma Mustafa Ceceli

*** SEVDİM SENİ MABUDUMA Sevdim seni mabuduma, canan diye sevdim Bir ben değil âlem sana, hayran diye sevdim Evladu iyalden geçerek, ben ravzana geldim Ahlâkını meth etmeden Kur’an diye sevdim Kurbanın olam Şah-u Rasûl..

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları 04:38

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları

Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim Bodrum bana ben Bodrum'a özelim Senin ile cehenneme giderim Hayat güzel devam ediyor Bodrum'un akşamları bir başkadır Çılgınca geceler bize yaşatır Her gece rotamız yeni aşkadır Hayat güz..

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım 04:30

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

SELAMİ ŞAHİN - GİTME SANA MUHTACIM 03:51

SELAMİ ŞAHİN - GİTME SANA MUHTACIM

Gitme sana muhtacim gözümde nursun basimda tacim muhtacim beni öldür öyle git yasamam icin senin sevgine muhtacim muhtacim gözlerine muhtacim sözlerine ruhumu isitacak simsicak nefesine gitme simdi bombos e..

İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

Bir Tek Seni Sevdim Gerisi Yalan 03:10

Bir Tek Seni Sevdim Gerisi Yalan

Ben hep onyedi yaşındayım. Her ayak sesinde ürperirim. Demirkapının her açılışında, Göğsümün kafesine sığmaz yüreğim. Her türlüsünü tattım, acılarin ayrılıkların. Herşeye biraz alıştım. Bir seni beklerken kendimi yenemed..

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım  Orjinal Plak Kayıt 04:30

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım Orjinal Plak Kayıt

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

Ferhat Göçer - Yanına Kalmaz (Yeni Versiyon) 03:04

Ferhat Göçer - Yanına Kalmaz (Yeni Versiyon)

Şarkı Sözleri: Yalnız Bir Şehir Hasret Bir Kahır Yanarsın Sende Birgün Gelir Yüreğin Acır Kanarsın Sende Tuttuğun Eller Yakar Senide Gittiğin Yerler Yutar Senide Kendine Kalır Birgün Benide Anlarsın Sende Yanına Kalmaz ..

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Barış Manço - Bal Böceği 03:45

Barış Manço - Bal Böceği

Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı, kitapsızı, zalimi, bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum, aşkından sarardım soldum Bakmadı..

Grup Hepsi - Kalpsizsin 03:25

Grup Hepsi - Kalpsizsin

eren: senin iyi bir kalbin olduğuna inandım bekledim sabırla ama kabul yanıldım sen yalandın e kadar uğraştıysam olmadı aşk sana bir türlü yakışmadı kimsin,kimsin kalpsizsin,kalpsizsin hepsi: sözüne hiç(ha haaa..

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi 04:08

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi

Rafet El Roman - Yaşa Çiftçi dinle Gün doğmadan uyanırlar Girişirler kaşık kaşık çorbaya Toplanırlar yol boyunda Çoluk çocuk genç ihtiyar tarlaya Sıra sıra motorlarda Ellerinde çapa kürek kolay gele Kaz toprağı at gübr..

  • Candy tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Sana Dönemem 03:45

Rafet El Roman - Sana Dönemem

Rafet El Roman - Sana Dönemem dinle seni sevemem canım balım cicegim petegim bocegim senin olamam kuzum kusum cilegim kirazım salatam melegim bebegim sirinim fidanım filizim baharım ısıgım gunesim denizim sekerim biber..

  • Candy tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Aziz - İçim Rahat 04:02

Burak Aziz - İçim Rahat

Burak Aziz - İçim Rahat Şarkı Sözleri Gidişinden belli ki dönmeyeceksin İki yüzlülük etmişsin sadece Ateşinle kor olup sönmeyecektin Yazık ellerin olmuşsun öylece Şimdi çatlarım hasetimden Bana yoldan geçen biriymişim g..

Asuman Krause - Kukla 04:08

Asuman Krause - Kukla

sen hep böyleydin tam bir baş belası başkaları sürdü bana kaldı cefası senin yaşadığın koca bir hayal dünyası gidiyorsan git şimdi tam tam sırası ben çoktan sinirlerimi aldırdım şimdi su gibi tertemiz oh be sen..

Osman Öztunç  Birader 05:10

Osman Öztunç Birader

Ey güzel insan, benim canım kardeşim, Tek tabancasın bu aralar. Dostların vardı senin,sevdiğin bir kız, Nerdeler şimdi, neredeler. Bir sen ağlarsın birde martılar, Yalnızlığına senin. Fişlenmişsin,seni de bitirir..

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce