#3 dna testi de senin oğlun dedi

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Türk Halkı 49:48

Türk Halkı

???? O firmalar öyle dolarlar teklif ettiler ki‼️ Türk Halkı Canan Karatay dedi, o bana YETER‼️ ???? İngiltere gitme burada kal dedi‼️ Hocama sözüm var ülkeme döneceğim dedim‼️ ????Firmalar benden randevu alamazlardı, ha..

  • STUDIO AS tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz 00:34

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz

ABD, İran’ın balistik füze denemesi yaptığını ileri sürerek BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'nin yeni atadığı BM Daimi Temsilcisi Haley de Savaş başlığı taşıyan balistik füze testi yapmamaları gerekti..

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz- Virüsün öldürücü etkisinde azalma yok 01:48

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz- Virüsün öldürücü etkisinde azalma yok

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, koronavirüsün hastalık yapıcı etkisinde ve öldürücü etkisinde herhangi bir azalma görmediklerini söyledi. Ankara Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği Eğitim ..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Selçuk Balcı & Fikret Dedeoğlu - Uzaktan da severdum 03:45

Selçuk Balcı & Fikret Dedeoğlu - Uzaktan da severdum

Sevdaluk çekmeyen da bilur mu sancısını Ancak yaşayan bilir yârinun acısını Gitmeseydu de kalsaydı uzaktanda severdum Yarimum bir gülüşüne bu canimu verirdum Kavuşmak zor midur oy yarium senin içun Her günah benim m..

Kutsi Feat.Meral Kendir - Söz Konusu Aşk 03:16

Kutsi Feat.Meral Kendir - Söz Konusu Aşk

Aslında Her Şey Senindir Bu Kalp Bile… Şu Son Birkaç Gün Ağır Geçti Sadece Belki Tesadüf Değildir Bu Aşk Bile… Ben Biraz Çekingenim Ulu Orta Anlatamam Yaklaştın, Canıma Kastetme Bari… Hani Nefesindim Senin? Ahh Ahhh ..

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap 03:31

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap Beşinci Uyum - Tümü Başımda (Flex) ft Fetty Wap Flex, time to impress Come and climb in my bed Don't be shy, do your thing It's all in my head [Fetty Wap:] I wanna fl..

  • Candy tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM 04:05

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM

Sevemedim kara ğözlüm Seni duyuncaaa Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Ba..

İşte Benim Stilim 78. Bölüm Haftanın Finali Tanıtımı 05:05

İşte Benim Stilim 78. Bölüm Haftanın Finali Tanıtımı

İşte Benim Stlim yarışmasının bu haftaki konusu sahne senin.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayhan  Hayal Edemiyorum 04:40

Bayhan Hayal Edemiyorum

Hayal Edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Yiprandim düzen kuramiyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Senin o yillanan hasretin Benim bit..

Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Nilüfer Nostalji  Sensizlik Bir Ölüm Sanki 03:30

Nilüfer Nostalji Sensizlik Bir Ölüm Sanki

Taa uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına, İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına. Sensizlik bir ölüm sanki. Haykırsam göklere, Artık yanımda beni benden çok seven. Dünyalar benim olsa y..

Murat Belet - Senle Mekke Medine 04:42

Murat Belet - Senle Mekke Medine

Sen sultаsın ben gedа Cаnım kurbаn yа Resul Bu cаn yolunа fedа Ashаb gibi yа Resul Senle Mekke Medie döndü gül bаhçesine Senin güzel emrine buyurduk biz yа Resul Yürekler pаrepаre hicrаnındа yа Resul Bаğlаnmış sinelerin..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakup Ekin - Senden Sonra 03:52

Yakup Ekin - Senden Sonra

Hiç sevmedim senden sonra Yookk sevmedim Varsa günahım sorsun Allah'ım Hiç sevmedim senden sonra Hiç sevmedim senden sonra. Yookk sevmedim. Varsa günahım sorsun Allah'ım. Hiç sevmedim senden sonra. Hep senin yüzünden se..

  • Candy tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gokhan Ozen - Sonlardayim 04:24

Gokhan Ozen - Sonlardayim

Gokhan Ozen - Sonlardayim dinle Yollardayım yine hüznün içimde Sonlardayım yollarım sensizliğe Bekleye bekleye bir gün döneceğini Beklenen kimbilir şimdi kiminle Bak aylarım sene oldu Bak gözlerim yaşla doldu Ziyan olur..

  • Candy tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazlı Öksüz - Açma Zülüflerin 04:53

Nazlı Öksüz - Açma Zülüflerin

AÇMA ZÜLÜFLERİN Açma zülüflerin yar yellere karşı, Senin zülfün benim telim değil mi, Bülbül figan eder güllere karşı, O yar benim gülüm değil mi, Sallama saçların yar sende bulunsun, Azrail misali yar canım alırsın, Et..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.800 görüntüleme
  • 7 yıl önce