#3 dna testi de senin oğlun dedi

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

Umut Timur  - Vermedin Ft. Mrc 04:00

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbimi alıp vermedin geri vermedin geri vermedin Kalbimi alıp gelmedin geri gelmedin geri gelmedin Kafamı kaldı bende saçmaladım yine seni görünce e akıl bıra..

Tarkan - Kedi Gibi 04:43

Tarkan - Kedi Gibi

Tarkan - Kedi Gibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gel, vur tam on ikiden Öyle bir gel ki Bir anda oynasın yer yerinden Gel, sensiz anlamı yok Ne çok özledim ne çok O tatlı telaşı bir bilsen Al, uçur kanatlarında Seyre çık..

Rauf - Hevesim Kaçtı 03:03

Rauf - Hevesim Kaçtı

Rauf - Hevesim Kaçtı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gezdim gezdim durdum, Seninle beraber yoruldum, Ama bir şeyler hep eksik gidiyor, Beni sanki sen hiç anlamıyorsun. Sordum sordum buldum, İhanetin adını sen koydum, Yeni..

Fikri Karayel - Bir Şey Var 04:06

Fikri Karayel - Bir Şey Var

Fikri Karayel - Bir Şey Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan kendinden kaçabilir mi? İçinden geçene karşı koyabilir mi? Açtım kapılarımı sonuna kadar, durdum Rüzgara karşı, senin için sana doğru Bu ne kadar yanlış, ya..

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik ) 02:51

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik )

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu bir yasak aşk öyküsü çok da acıklı Birazdan evleniyor yarim ondan bu acı Birde başımda dönüyorken bizim bu şarkı Mutluluk hediyem şarkımda senin olsun Ey tanr..

Merve Özbey - Helal Ettim  (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik)

Merve Özbey - Helal Ettim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılığın günahı, aşkın sevabı büyük. Senden kalan acılar, sanma ki gönülde yük. Kalma gitme sorgusu bölük bölük, Bendeki bu yürek, senin bile korkundan bü..

Simge - Armağan (Akustik) 05:04

Simge - Armağan (Akustik)

Simge - Armağan (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu yalancı bahar bir gün bitecek Yeni aldığın eskiyecek Yedik içtik sanırım doyduk Hesabı kim ödeyecek Of güzel Allahım Nasıl bir kader yazdın, tadı damağımda kaldı ..

Nahide Babashlı - Faydası Yok 03:49

Nahide Babashlı - Faydası Yok

Nahide Babashlı - Faydası Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri Daha kaç bedel ödemem gerek senin hatalarına Suçum mu var söyle sevmekten başka Şimdi gidiyorum çaresiz çaresiz Zaten kırıldım, küstüm aşka Nakarat Durma! Durana..

Sancak - Gözyaşı 04:30

Sancak - Gözyaşı

Sancak - Gözyaşı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Doldurdum yine yeri göğü seninle, ellerimden yok oldun Kimler rüzgâr oldu sana da böyle savruldun? Bak bana ne dilekler geçer içimden, aklımda sendin Bak bana düşecekken yin..

Sura İskəndərli - Sonumu var 03:16

Sura İskəndərli - Sonumu var

Sura İskəndərli - Sonumu var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Benim aşktan görmüyor gözlerim Sen görüyorsan bak sonumu var sonumu var Ben seni yanımda bile özlerim Yalnışlarını susar gizlerim Söyle başka yolumu var Söyle b..

Seda Sayan - Ah Geceler 04:07

Seda Sayan - Ah Geceler

Seda Sayan - Ah Geceler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ah geceler sensiz geceler Kabus gibi çöker geceler Ayrılıklar vurur beni Sabahları dar geceler Sensizliği yaşarken Nerelere gideyim Herkes gülüp oynarken Ben se..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Altay - Keşke Aramasaydın 03:55

Altay - Keşke Aramasaydın

Altay - Keşke Aramasaydın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Keşke aramasaydın, keşke bende açmasaydım Pişman olmuşsun demek hiç hoşuma gitmedi Keşke aramasaydın Çok özledim yalan değil Dayan dedim giden gelir Bir bilsen ne..

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap 03:48

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap Müzik Dinle Şarkı Sözleri ciddi olmak zorunda değilsin Dürüst olsan yeter Sızlanmayı bırak gelip gelip bana Mızzz mızlanma yeter Dünyada ki tek insan değilsin Sıran hemen geçer Boşuna ko..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Simge - Öpücem ( Klip ) 04:15

Simge - Öpücem ( Klip )

Simge - Öpücem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Peşindeyim alana kadar peşindeyim İşimdeyim gücümdeyim ama düşündeyim Yakıcam buraları o derece yani başındayım Gülünce yazında ağlayınca kışındayım Daha iyisini mi bulucan ..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker 03:48

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker

Ravi İncigöz Feat. Mustafa Ceceli - Şeker Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elin elimdeyken en sihirli kilit Hep mutluluğa açılır Essin dertler nereden eserse Gülüşünle hepsi dağılır Önce kalbime sonra evime, girdin ya nasıl..

Hande Yener - Deli Bile 03:50

Hande Yener - Deli Bile

Hande Yener - Deli Bile Müzik Dinle Şarkı Sözleri ANLAMAM DİNLEMEM BEN DEĞİŞMEM SEN DEĞİŞ BAŞKA LAF BİLMEDİN BÖYLE GİTMEZ Kİ BU İŞ BELLİ Kİ SONDAYIZ TARİH OLMAN ÇOK YAKIN TEK YÖNE BİR BİLET AL VE GİT DÖNME SAKIN SEN ..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam 05:44

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni Üzen Beni Bile Bana Düşman Bilirdim Senin Ruhun Duymadı Kaç Kere Ayna Kırdım Güneş Doğmak Bilmez Artık Diken Olur Yastığım Güya Ben Olacaktım Ayağına Ba..

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum 04:05

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üç yıl olmuş artık ayrıldığımız. Dönüşü olmayan yollardayız. Üç yıl olmuş artık son bakışmamız. Ne ayı kaldı şimdi, ne haftası. Gözlerimden uzaklarda, Benim ..

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden 03:42

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden

Aydilge & Halil Sezai - Aşk Yüzünden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Anlatsam kim anlar ki Yarım kalmış hikâyem var Bu yalnızlık geçer belki Nasıl hain bu akşamlar Yandı canım, biter mi yakanlar? Yandı canım, kim üfler, d..

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor. 00:28

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor.

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor. Aynen böyle hissettiğiniz, sizi bu kadar ürküten / yoran / zorlayan şeyler olmuştur elbet. Bizler de buradan paylaşım yaptığımızda bazen çok güçlü, çok m..

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kim Bu Salavatı Okursa,Bütün Dertler ve Kederler Ondan Kaldırılır 10:52

Kim Bu Salavatı Okursa,Bütün Dertler ve Kederler Ondan Kaldırılır

Kim Bu Salavatı Okursa,Bütün Dertler ve Kederler Ondan Kaldırılır 7 kere Okucak Salavatı Şerife Her Hangi Bir istek İçin Çok Tesirli Dua 7 salavatlı dua Çeşitli Salavatlar Hangi salavat Ne için okunurnnAllah’ım; zât-ı ..

  • izle tv tarafından
  • 133 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mustafa Ceceli - Bedel 03:21

Mustafa Ceceli - Bedel

Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix & Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Gitar: Doğukan Aydın Bağlama: Ali Yılmaz Bedel şarkı sözleri ile Düştüm etmiyorsun yardım da Sanki hep se..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mahsun Kırmızıgül - Yoksun Sen (Mucize 2 Soundtrack) 04:17

Mahsun Kırmızıgül - Yoksun Sen (Mucize 2 Soundtrack)

Mucize 2: Aşk Sinemalarda ! Mahsun Kırmızıgül 14 sene sonra Mucize 2 için mikrofon karşısına geçti. Prag Senfoni orkestrasının eşlik ettiği Yoksun Sen adlı şarkıyla müziğe dönüşünün ilk sinyalini verdi. Yoksun Sen B..

  • PengoTV tarafından
  • 267 görüntüleme
  • 5 yıl önce