#3 dna testi de senin oğlun dedi

Kılıçdaroğlu'nun Bir Kilo Şeker Üretemeyen Osmanlı Sözüne 'Şeker' Gibi Yanıt 02:28

Kılıçdaroğlu'nun Bir Kilo Şeker Üretemeyen Osmanlı Sözüne 'Şeker' Gibi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz gün Uşak'ta yaptığı konuşmada Koca Osmanlı diyorlar. Bir kilo şeker üretemeyen Osmanlı ile övünüyorlar. dedi. Şekerin Cumhuriyet'in ilanından sonra 1926'da Uşak'ta üretildiğini..

Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş 02:30

Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önemli açıklamalarda bulundu. STV'nin dizisinde Büyükelçi Karlov'a yapılan suikastin birebir senaryosunun yer almasının ardından daha önceki dizilerde de bu tür senaryoları..

Başbakan Yıldırım_ Dünya, Deaş'la Yalandan Mücadele Ediyor 01:51

Başbakan Yıldırım_ Dünya, Deaş'la Yalandan Mücadele Ediyor

Başbakan Yıldırım, Dünya, 'DEAŞ' diyor; DEAŞ yatıyor, DEAŞ kalkıyor... Onlar yalandan mücadele ediyor. Mücadeleyi yapan sadece Türkiye. Amerika'nın da bir halt ettiği yok, diğerlerinin de bir şey yaptığı yok. dedi...

Çavuşoğlu_ ''AB İle Maalesef Bir Güven Bunalımı Var'' 01:19

Çavuşoğlu_ ''AB İle Maalesef Bir Güven Bunalımı Var''

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: ''AB ile maalesef bir güven bunalımı var. Ama şu anda her şey ortada. Bu konuda esasen AB'nin bir karar vermesi lazım. Bize de dürüst davranması lazım. Bizim beklentimiz bu. dedi...

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması 01:16

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Berat Albayrak, A Haber Ankara Temsilci Murat Akgün'ün sorularını yanıtladı. Albayrak, Akgün'ün elektrik birim fiyatlarında artış söz konusu mu? Akaryakıt fiyatlarındaki artış devam edec..

GENÇ KARDEŞİME MAŞALLAH!! 01:35

GENÇ KARDEŞİME MAŞALLAH!!

Allah buyurdu: Ben sana emretmişken seni secde etmekten alıkoyan nedir? (İblis): Ben ondan daha üstünüm. Çünkü beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın, dedi. (A'raf - 12)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

İngiltere'den 15 Temmuz Eleştirisi 01:22

İngiltere'den 15 Temmuz Eleştirisi

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye'ye gereken desteği vermeyen Avrupa Birliği ülkelerine İngiltere'den sert eleştiri geldi. 15 Temmuz'un vahşi bir darbe girişimi olduğunu belirten İngiltere Dışişleri Bakanı Boris J..

Dolar Manipülasyonunda Faiz Lobisi Başrolde 03:14

Dolar Manipülasyonunda Faiz Lobisi Başrolde

Ekonomist Kerem Alkin dolarda son dönemde yaşanan artışı değerlendirdi. Dolar konusunda manipülasyona değinen Alkin Merkez Bankasının dolar karşısında aldığı her kararın ardından yabancı bankalardan karşı hamle geliyor d..

Bakan Fikri Işık_ Deaş Temizliğinden Sonra Konuyu Dostane Şekilde Çözeceğiz 01:31

Bakan Fikri Işık_ Deaş Temizliğinden Sonra Konuyu Dostane Şekilde Çöze

Milli Savunma Bakanı Işık, DEAŞ temizliğinden sonra oturacağız bu konuyu dostane şekilde çözeceğiz. Bu konuda Türkiye'nin de hiçbir ön yargısı yok, Irak'ın da olmaması gerekiyor. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- O kürsü yıkmak için oraya konmadı 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan- O kürsü yıkmak için oraya konmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa değişikliği çalışmalarında yaşanan tabloyu görüyorsunuz değil mi? O kürsü yıkmak için oraya konmadı, sadece söylenecek veya söyleyecek sözü olanlar için oraya konuldu. dedi...

Fetö Sebebiyle Emniyetten İhraç Edilenlerin Askerlik Yapma Zorunluluğu Var 02:22

Fetö Sebebiyle Emniyetten İhraç Edilenlerin Askerlik Yapma Zorunluluğu

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, FETÖ soruşturmaları sebebiyle emniyet teşkilatımızdan ihraç edilenlerin askerlik yapma zorunluluğu var, bu bir mecburiyet. dedi...

Nato Tarafından Gizli Bir Savaş Yürütülüyor 05:20

Nato Tarafından Gizli Bir Savaş Yürütülüyor

Yaz-Boz programında konuşan Daniele Ganser birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Aynı zamanda NATO'nun gizli ordularını deşifre eden yazar olarak bilinen Ganser, NATO'nun gizli ordusunu CIA ve MI6'nın kurduğunu belirtti..

Kurtulmuş_ Erken Seçim Yok Türkiye Referanduma Gidiyor 03:39

Kurtulmuş_ Erken Seçim Yok Türkiye Referanduma Gidiyor

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, erken seçim tartışmalarıyla ilgili, Şu aşamada erken seçimi telaffuz etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Türkiye referanduma gidiyor. dedi. Kurtulmuş, anayasa t..

Reina saldırısının zanlısı İstanbul'daki operasyonda yakalandı 01:38

Reina saldırısının zanlısı İstanbul'daki operasyonda yakalandı

İstanbul Ortaköy'deki Reina gece kulübüne yılbaşı gecesi yapılan saldırının zanlısının kaldığı belirlenen adrese İstanbul Terörle Mücadele ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan 1983 Özbekistan doğumlu A..

80 Darbesinden Önce IMF Tarihi Bir Yardım Yaptı 02:11

80 Darbesinden Önce IMF Tarihi Bir Yardım Yaptı

Söz Teması programında konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut çok çarpıcı bir iddiada bulundu. IMF'nin 1980 darbesinden 3 ay önce Türkiye'ye tarihin en büyük yardımını yaptığını belirtti. Bu yardımdan sonra Kenan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Katil Sürülerinin Gizlenme İmkanı Kalmamıştır 01:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Katil Sürülerinin Gizlenme İmkanı Kalmamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün Afrika'daki faaliyetlerine ilişkin, 15 Temmuz gecesi suçüstü yakalanan bu örgütün, bu katil sürülerinin, artık 'diyalog, hizmet, eğitim, ticaret' diyerek gizlenme imkanı kalmamıştır. ded..

 Erdoğan_ FETÖ, Faaliyet Gösterdiği Tüm Ülkeler İçin Tehdittir 01:25

Erdoğan_ FETÖ, Faaliyet Gösterdiği Tüm Ülkeler İçin Tehdittir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ yalnızca Türkiye için değil, faaliyet gösterdiği tüm ülkeler için tehdittir. Bu sinsi terör örgütünün Tanzanya'da da uzantılarının olduğunu biliyoruz. dedi...

İşte Türkiye'nin Referandum Hafızası 05:56

İşte Türkiye'nin Referandum Hafızası

Memleket Meselesi programında Türkiye'nin referandum hafızası ele alındı. 1961'den 2017'ye kadar tüm referandumlarda alınan sonuçlar ve günümüze kadar ne gibi etkileri olduğu anlatıldı. A&G Araştırma Şirketi Başkanı Adil..

İnsanların Yanına Giderek Üç Buçuk Attıran Samara Şakası 01:46

İnsanların Yanına Giderek Üç Buçuk Attıran Samara Şakası

Samara geliyor!!! Şubatta vizyona girecek Halka'nın yeni filmi için Samara insanlara kısa bir merhaba dedi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fethullah Gülen Öcalan'ı Abd'ye Davet Etmiş 02:14

Fethullah Gülen Öcalan'ı Abd'ye Davet Etmiş

Söz Teması programında konuşan Darbe girişimi Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek FETÖ-PKK ilişkisine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Petek, Almanya'da yayınlanan İmralı Notları kitabında, HDP'nin terör tutu..

Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık 01:40

Malul Sayılmayan Terörle Mücadele Gazileri İçin Düzenleme Yaptık

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: Malul sayılmayan terörle mücadeledeki gazilerimizden kalıcı hasar, organ kaybı ve kalıcı sekeli olanlar için yeniden bir değerlendirme yapılacak ve uygun görülenlere aylık bağlanm..

Amanda Cerny -Yengemiz- Nusret Akımına Uydu Saltbae 00:57

Amanda Cerny -Yengemiz- Nusret Akımına Uydu Saltbae

Amanda Cerny de Nusret dedi. Türkiye paylaşımlarıyla gönülleri fetheden Amanda Cerny de Nusret'in Saltbae akımına uydu. Instagram hesabından Her sabah nasıl makyaj .....

  • PengoTV tarafından
  • 1.757 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli Savunma Bakanı Işık_ Almanya'dan Beklentimiz İltica Başvurularını Kabul Etmemesi 01:12

Milli Savunma Bakanı Işık_ Almanya'dan Beklentimiz İltica Başvuruların

Milli Savunma Bakanı Işık, Almanya'ya iltica başvurusunda bulunan darbeci askerlere ilişkin, Almanya'dan beklentimiz iltica başvurularını kesinlikle kabul etmemesidir. dedi...

Sağlık Bakanı Recep Akdağ_ Türkiye'de Her Üç Kişiden Biri Obez 01:28

Sağlık Bakanı Recep Akdağ_ Türkiye'de Her Üç Kişiden Biri Obez

Sağlık Bakanı Akdağ, Toplumun üçte biri obez, üçte biri kilo fazlası, üçte biri de normal. Bu durumda dünyada 10 ülke ancak var. Biz de o 10 ülke içine girdik. Kötü 10'dayız. dedi...

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura 02:05

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura

1 milyon 189 bin liralık skandal haberleşme faturasına tepkiler artarak devam ediyor. CHP'li meclis başkanlık divanı üyesi Elif Doğan Türkmen'in millete kestiği faturayı kendi cebinden ödemesi isteniyor. AK Partili Şamil..

Bakan Müezzinoğlu_ FETÖ'den 94 Bin 867 Kamu Çalışanı İhraç Edildi 00:40

Bakan Müezzinoğlu_ FETÖ'den 94 Bin 867 Kamu Çalışanı İhraç Edildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, FETÖ'den toplam 125 bin 485 kamu çalışanı işlem görmüş. Bunun 18 bin 331'i göreve iade edilmiş, 94 bin 867'si ihraç edilmiş, 30 bin 618'i de şu anda açıkta. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ İslam ile Terör Bir Araya Gelemez 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ İslam ile Terör Bir Araya Gelemez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel'le yaptığı ortak açıklamada İslamist terör ifadesi biz Müslümanları ciddi manada üzmektedir. Böyle bir ifade kullanılamaz, doğru değildir. Çünkü İslam ile terör bir araya ..

FETÖ Düşündüğümden 10 Kat Daha Derin Bir Örgüt Çıktı 14:43

FETÖ Düşündüğümden 10 Kat Daha Derin Bir Örgüt Çıktı

İstanbul eski Cumhuriyet başsavcısı Turan Çolakkadı A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. FETÖ'nün soruşturmaları hile ve kumpasla yaptığını dile getiren Çolakkadı, 7 Şubat kumpas..

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor 03:11

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor

Uşaklı bir süs tavuğu yetiştiricisinin yurt dışından getirttiği Ayam Ketawa ırkı horoz, öterken çıkardığı kahkaha sesiyle dikkati çekiyor. 8 aylık horozla birlikte 4 dişisine 15 bin lira teklif ettiler ancak satmayı d..