#3 katlı İrmikli tatlı

Ankara’da korkutan yangın 00:20

Ankara’da korkutan yangın

Ankara'da 4 katlı bir binanın en üst katında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangın kısa sürede söndürüldü...

Kadıköy’de kan donduran cinayet 01:37

Kadıköy’de kan donduran cinayet

Kadıköy'de 64 yaşındaki diş hekimi Şeyma Biran, 6 katlı binanın 1'inci katında bulunan ofisinde öldürüldü...

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti 01:19

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybet

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti Olay sabah saat 09:00 sıralarında Şehitkamil İlçesi Güvenevler Mahallesi 51 nolu cadde üzerinde bulunan inşatta meydana geldi. Faaliyette olmayan ..

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı 01:06

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı Adana'da terör örgütü DEAŞ üyelerinin saklandığı eve düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 4 ..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı 04:16

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı

Gaziantep'te 2 komşusunu silahla rehin alan altın tamircisi ikna edilerek rehineler kurtarıldı. Gaziantep'te altın tamirciliği yapan Şahin D. (35), saat 16.30 sıralarında Beyazlar Mahallesi 44 Nolu sokak içerisindeki 4..

Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut) 1:36:55

Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut)

Özel bir operasyon timi, şehir dışındaki mahallelerden birinde aranan bir uyuşturucu tücarrının gizlendiği istihbaratını alır ve adamı yakalamak için oturduğunu binaya baskın düzenlerler. Fakat atladıkları nokta bu apar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.348 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

21. Katta Oturan Türk Aile Yangından Böyle Kurtulmuş 02:14

21. Katta Oturan Türk Aile Yangından Böyle Kurtulmuş

İngiltere'de yanan 24 katlı binada Türk bir aile de vardı. Binada yaşayan Şener Macit yangın sırasında bulundukları 21. kattan nasıl kurtulduklarını anlattı. Macit, itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmemeleri üzerine eşi..

Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti 01:37

Eşi Tarafından Kalbinden Bıçaklanan Koca Hayatını Kaybetti

Eşi tarafından kalbinden bıçaklanan koca hayatını kaybetti Konya'nın Beyşehir ilçesinde, kendisini aldattığını düşündüğü kocasını takip eden kadın, tartıştığı kocasını tartışma sırasında bıçaklayarak ölümüne sebep oldu ..

Demet Şener'in Muhteşem Evi 01:35

Demet Şener'in Muhteşem Evi

Bu ev 2005’te ilk taşındıklarında Demet ve İbrahim Kutluay çiftine belki de büyük geliyordu. Ama şimdilerde durum değişmişe benziyor. Kutluaylar’ın daha çok aile bireylerini ve yakın dostlarını ağırlamaktan keyif aldıkla..

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertap Erener'in Muhteşem Evi 00:53

Sertap Erener'in Muhteşem Evi

Bodrum’dan Ortakent’e doğru ilerlerken telefonda Sertab Erener’in direktifleri doğrultusunda yolumuzu bulmaya ve tarif edilen stratejik noktaları kaçırmamaya çalışıyoruz. Ne mümkün! Çünkü yol bir süre sonra artık ne asfa..

  • ANKA tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şebnem Dinçgörün Muhteşem Evi 00:47

Şebnem Dinçgörün Muhteşem Evi

Şebnem Dinçgör’ün orman manzaralı Çubuklu Vadi’deki evinden içeri giriyoruz. 550 m2’lik üç katlı önü havuzlu, içi asansörlü villanın giriş katında içinde yemek odası olan ve kış bahçesine geçiş sağlayan büyük ve aydınlık..

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar! 04:39

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar!

Manisa’da kendilerini çevreci olarak niteleyen bir grup, ağaç bulunmayan alanda ‘ağaç kesilecek’ iddiası ile Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak otoparkı protesto etmek için Büyükşehir Belediye Meclisi önün..

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü 00:25

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü

Mahalli saatle sabah saat 05.15’de başlayan yangında Darul Kur’an Hafızlık Okulu binası tamamen yandı. Binanın yangın merdiveni olmaması sebebiyle çok sayıda öğrencinin hayatını kaybettiği, öğrencilerin üst üste yığıldığ..

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 04:37

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ümraniye’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dü..

Esat Kabaklı  Yol Yemez 03:25

Esat Kabaklı Yol Yemez

Yol yemez yol yemez Elazizde bir dayı var yol yemez Derdemez derdemez Kendine dayı der nazmi yol yemez Beyaz gömlek yaka açık Azıcık şahkülden kaçık Emniyetle arsı açık Yol yemez yol yemez Geçen gördüm gene yolda Tesbi..

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı 00:37

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı

İngiltere'nin Liverpool kentindeki çok katlı bir otoparkta çıkan yangında tam bin 400 araç zarar gördü. Liverpool'da bulunan bin 600 araç kapasiteli bir kat otoparkında yılbaşı gecesi yangın çıktı. Görgü tanıkları, otopa..

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:01:40

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Küçüklüklüğünden belli dedektif olma arzusu Bahar için bir takıntı haline gelir. Ve sonunda hayallerine kavuşur. Sung-Jin ile evlidir ve bir bebekleri vardır. Kocasıyla birlikte çalışıp 2 katlı bir evde yaşamak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pişirmeden Frambuaz ve Çikolatalı Mozaik Tabanlı Kolay Pasta Tarifi 05:43

Pişirmeden Frambuaz ve Çikolatalı Mozaik Tabanlı Kolay Pasta Tarifi

Frambuazlı çikolatalı mozaik katlı pasta için: Mozaik taban için: 1/3 su bardağı tozşeker 50 gr tereyağ Yarım su bardağına yakın ceviz içi 2 yemek kaşığı kakao 1/2 su bardağı süt (125 ml) Yaklaşık 1 buçuk paket petitbö..

Haydi Ya ALLAH !! Muhteşem Mehter Marşı 04:05

Haydi Ya ALLAH !! Muhteşem Mehter Marşı

Mehter veya mehteran, Osmanlı Yeniçeri Askeri Bandosu. Dünyanın en eski askeri bandolarından birisidir. Farsçadaki mihter kelimesinden türemiştir. İslamiyetten önceki Türk devletlerinde, küçük değişikliklerle yer almış..

  • PengoTV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 6 yıl önce
10.SINIF İKİNCİ DERECEDEN BİR BİLİNMEYENLİ DENKLEMLER 29:35

10.SINIF İKİNCİ DERECEDEN BİR BİLİNMEYENLİ DENKLEMLER

10.SINIF İKİNCİ DERECEDEN BİR BİLİNMEYENLİ DENKLEMLER DENKLEMİN KÖKLERİ ÇÖZÜM KÜMESİ DENKLEM ÇÖZME KATSAYI KARMAŞIK SAYILAR KÜMESİ SANAL BİRİM KÖKLERİ BULMA ÇARPANLARA AYIRMA YÖNTEMİ İLE KÖKLERİ BULMA FORMÜL KULLANARAK D..