#3 malzemeli pratik brownie tarifi

Brownie Tadında Kurabiye Nasıl Yapılır 07:17

Brownie Tadında Kurabiye Nasıl Yapılır

350 gram Çikolata 35 gram Un 1/4 çay kaşığı Kabartma Tozu 2 adet Yumurta 150 gram Şeker 40 gram Luna Margarin 1 çay kaşığı Vanilya Özütü..

2 Malzemeli Bonbon  Çikolatalı Tatlı Tarifleri 03:28

2 Malzemeli Bonbon Çikolatalı Tatlı Tarifleri

Malzemeleri: Artan kalan Kek 2 adet Muz Çikolata..

3 Malzemeli 5 Dakika Tatlıs 04:00

3 Malzemeli 5 Dakika Tatlıs

Mascarpone Malzemeleri: 2 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı pudra şekeri 1 kutu mascarpone peyniri Frambuaz ve yaban mersini..

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı 06:29

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı

5 paket ( 50gr olanlardan) Snickers çikolata veya ( Metro Çikoka da kullanabilirsiniz ) 1 yemek kaşığı tereyağ ( 50-70 gr ) 1 yemek kaşığı bal 250 gr sade misir gevregi (7-8 su bardağı kadar ) Kozalak Tatlısı nasıl ..

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif 07:12

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif

Selamlarr! Sivilceler büyüklü küçüklü hepimizin dönemsel dertleri oluyor. Araştırmalarım sonucu sivilceleri yok etmekte etkili üç malzemeyi bir araya getirerek müthiş bi sivilce kurutucu oluşturdum. Bu videoda da bunu si..

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif 07:12

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif

Selamlarr! Sivilceler büyüklü küçüklü hepimizin dönemsel dertleri oluyor. Araştırmalarım sonucu sivilceleri yok etmekte etkili üç malzemeyi bir araya getirerek müthiş bi sivilce kurutucu oluşturdum. Bu videoda da bunu si..

Unsuz Yağsız Şekersiz 3 Malzemeli Kurabiye 02:55

Unsuz Yağsız Şekersiz 3 Malzemeli Kurabiye

Malzemeler: 2 adet muz, 1,5 su bardağı yulaf ezmesi, 6-7 adet kuru kayısı. Hazırlanışı için linke tıklayı..

Sadece İki Malzemeli Nefis Tatlı 05:38

Sadece İki Malzemeli Nefis Tatlı

200g bitter veya sutlu çikolata tercih sizin ben bitter kullandim 6 yumurta sarisi ve beyazi ayirin bi cimdik tuz ilk once çikolatayi benmari usulu yani buharda eritin ( çaydanligin uzerine bir kase çikolatayi koyun ke..

Bisküvili Pratik Tatlı Tarifi Tatlı Tarifi 02:50

Bisküvili Pratik Tatlı Tarifi Tatlı Tarifi

Tatlı tarifi sevenlere çok pratik ve hızlı bir tatlı olan bisküvili pratik tatlı tarifi videosu hazırladık. Aniden bastıran misafirlerinize hızlıca hazırlayabilirsiniz. Tadı da nefis, mutlaka tavsiye ederiz...

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi  Kolay Çizkek Tarifi 03:51

Fırın Gerektirmeyen Çok Pratik Portakallı Yalancı Cheesecake Tarifi K

Oreolu Çizkekin Alt Tabanı için 2 paket oreo 308 gr veya betibör bisküvi 100 gr tereyağı Cheesecake ( Çizkek’in ) Kreması için 4 su bardağı süt veya yarısını krema olarak kullanabilirsiniz, 4 tepeleme yemek kaşığ..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:15

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok pratik ve gerçekten çok lezzetli olan sütsüz mozaik pasta tarifi videosu hazırladık. Tadını tarif etmek gerekirse; yoğun bir kıvamı var ve çok lezzetli. Ancak çok tatlı değil yani şeke..

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi 02:25

Bisküvili Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için çok hızlı yapılabilecek bir bisküvili pratik tavuk göğsü tatlısı tarifi videosu hazırladık. Sütlü tatlılardan en sevilenlerden olan bisküvili tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır ve malzemeleri..

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi 11:34

Pratik Enfes Lahmacun Tarifi

Kolay Lahmacun Tarifi İçin Malzemeler: İç Harcı için: 300gr. kıyma 1 orta boy soğan mevsiminde ise 2 adet olgun domates 2 adet yeşil biber 1 adet kapya biberi 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salça..

Izgara Tadına Evde Pratik Tavuk Şiş Tarifi 01:15

Izgara Tadına Evde Pratik Tavuk Şiş Tarifi

Pratik Çöp Şiş Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 500 gr tavuk bonfile domates biber 2 yemek kaşığı zeytinyağı Sosu için; 2 yemek kaşığı yoğurt 5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 2 diş sarımsak tuz kar..

En Pratik Patates Kroket Tarifi 01:44

En Pratik Patates Kroket Tarifi

Patates Kroket Tarifi İçin Malzemeler 4-5 adet haşlanmış patates 2 adet yumurta sarısı (akını bulamak için kullanacağız) Karabiber (1 çay kaşığı kadar) Pul biber (isteğe bağlı) Kırmızı Toz Biber 1 çay bardağı kaşar peyni..

En Pratik Rulo Börek Tarifi 03:02

En Pratik Rulo Börek Tarifi

Pratik Rulo Börek İçin Malzemeler: 2 adet yufka ıslatmak için: yaklaşık çeyrek su bardağı (60-70ml) zeytinyağı veya sıvıyağ ve aynı ölçüde su börek harcını istediğiniz gibi peynirli kıymalı börek olarak hazırlayabilirsin..

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi 08:14

Efsane Lezzetli İncirli Cevizli Pratik Pasta Tarifi

İncirli Cevizli Pasta İçin Malzemeler: Keki için: 3 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker (250ml lik bardak), 1 çay bardağı süt (125ml) 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 8-9 ade..

Dereotlu Kabak Tarator Tarifi  Pratik Ve Lezzetli Bir Meze 01:05

Dereotlu Kabak Tarator Tarifi Pratik Ve Lezzetli Bir Meze

Dereotlu Kabak Tarator Tarifi İçin Malzemeler 3-4 adet kabak 1 diş sarımsak 3-4 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sıvı yağ 3-4 dal dereotu Tuz..

Pratik Cilt Bakımı Tarifi 02:52

Pratik Cilt Bakımı Tarifi

Şerafettin Saraçoğlu evde yapabileceğiniz cilt bakımı tarifi veriyor...

  • NABIZ tarafından
  • 494 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pratik Tuzlu Bisküvi Tarifi 02:58

Pratik Tuzlu Bisküvi Tarifi

Evde ekmek olmadığını farkettiğinizde yarım saate hazırlayıp pişirebileceğiniz, özellikle çorbalarınıza harika bir eşlikçi olacak lezzetli bir bisküvi tarifi..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi 02:12

Su Böreği Tadında Pratik Dilimli Börek Tarifi

Dilimli Börek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yufka 1 adet büyük boy haşlanmış patates 1 su bardağı ezilmiş beyaz peynir Maydanoz Sosu için; 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta + 1 adet yumurtanın akı..

Çok Hafif Ve Pratik Elmalı Şarlot Tarifi 01:18

Çok Hafif Ve Pratik Elmalı Şarlot Tarifi

Elmalı Şarlot Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 adet elma yarım su bardağı dövülmüş ceviz 1 tatlı kaşığı tarçın Kek hamuru için; 4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağından 1 kaşık fazla un 1 paket vanilya 1 paket kab..

4+4+4 PANDİSPANYA Tarifi Yumurtaları Ayırmadan Pratik ve Garanti Sonuç 00:56

4+4+4 PANDİSPANYA Tarifi Yumurtaları Ayırmadan Pratik ve Garanti Sonuç

4+4+4 Pandispanya Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 4 yumurta 4 kahve fincanı şeker 4 kahve fincanı un 1 kahve fincanı ılık su 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Hazırlanışı; 1. Karıştırma kabına yumurta ve şekeri alar..

Pratik Cezerye Tarifi 02:00

Pratik Cezerye Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm, 3 adet kuru incir, 1/2 su bardağı fındık (ceviz veya badem de kullanabilirsiniz), 3 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi, 3 su bardağı kaynar su. ************************..

Barbekü Soslu Pratik Hindi Tarifi 05:07

Barbekü Soslu Pratik Hindi Tarifi

Malzemeler: 1 adet Hindi But 4 yemek kaşığı Tereyağı 1/2 Soğan 1/2 bardak Sirke 1/2 bardak Esmer Şeker 1/2 bardak Hardal 1 adet Defne Yaprağı Kırmızı Biber Tuz Karabiber..

Limonlu Pratik Pankek Tarifi 04:16

Limonlu Pratik Pankek Tarifi

Limonlu Lorlu Pankek için Malzemeler: 100 gram Lor Peyniri 1 adet Limon 1 adet Yumurta 1 bardak Süt 1 bardaktan bir parmak az Un 1 çay kaşığı bal Tuz Zencefil 1 çay kaşığı Hamur Kabartma Tozu..