#3 malzemeli Şeftali sorbe tarifi

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Lebeniye Çorbası Tarifi 00:18

Lebeniye Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Baklava Tarifi 23:34

Baklava Tarifi

Malzemeler 1 adet Yumurta 1/2 su bardağı Mısırözü Yağı 1 su bardağı Su-Süt karışımı 4,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz 2 su bardağı Ceviz içi 150 gr. Tereyağı 500gr. Buğday veya Mısır Nişastası Şerbet i..

 Çırpılmış Yumurta Tarifi 04:06

Çırpılmış Yumurta Tarifi

Scrambled Eggs Malzemeler 4 adet yumurta ½ su bardağı süt 1 tutam tuz 1 tutam karabiber 1 yemek kaşığı sade yağ 1 dilim ayvalık tost ekmeği Süslemek için; 2-3 dal Frenk soğan Hazırlanışı Bir karıştırma kabında yumurtal..

Katmer Poğaça Tarifi Kat Kat Poğaça Yapımı 03:53

Katmer Poğaça Tarifi Kat Kat Poğaça Yapımı

Bu videomuz da sizler için Katmer Poğaça tarifi hazırladık. İzleyin ve adım adım katmer poğaça nasıl kolaylık ile yapılır öğrenin. :)..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi  Çiğköfte Nasıl Yapılır 02:38

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi Çiğköfte Nasıl Yapılır

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi kanalımızda. :) Etsiz çiğ köfte nasıl yapılır videomuzu izleyerek detaylı olarak öğrenebilirsiniz. İyi seyirler. :)..

Lavaş Tarifi  Lavaş Ekmeği Nasıl Yapılır 02:05

Lavaş Tarifi Lavaş Ekmeği Nasıl Yapılır

Bu kez sizler için lavaş tarifi hazırladık. Çiğ köfte veya kebap yapacağınız zaman dilediğiniz gibi evde kendi lavaşınızı kolaylık ile yapabilirsiniz...

Omlet Tarifi  Kaşarlı Omlet Nasıl Yapılır 01:23

Omlet Tarifi Kaşarlı Omlet Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için Omlet Tarifi hazırladık. İzleyin ve Omlet nasıl yapılır videolu anlatım ile kolaylık ile öğrenin. :)..

Ekmek Brötchen Tarifi 07:54

Ekmek Brötchen Tarifi

Ekmek (Brötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 Paket kuru maya 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Tatlı kaşığı seker 1 Buçuk su bardağı ılık su Hazırlanışı : Yoğurma kabına unu koyun ortasını açın. Maya şeker ve 1 bardak ıl..

Haydari  Yoğurtlu Meze Tarifi 05:30

Haydari Yoğurtlu Meze Tarifi

Haydari Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo süzme yoğurt Küçük bir parça beyaz peynir Bir tutam dereotu 1 Tatlı kaşığı kuru nane 1 Diş sarımsak 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuzunu koymadan tadına bakin ..

Poğaça Tarifi 13:32

Poğaça Tarifi

Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Not : Bu ölçüden 3 tepsi çıkıyor 1 Tane yaş maya 2 Su bardağı süt 1 Su bardağı su 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı sıvıyağ 4 Tane yumurta (2 tanesini tüm hamura kırın diğer iki tanesinin be..

Waffle Nasıl Yapılır  Waffle Hamuru Tarifi 02:13

Waffle Nasıl Yapılır Waffle Hamuru Tarifi

Bu videomuz da sizler için Waffle tarifi hazırladık. Umarız beğenirsiniz videomuzu izleyebilir ve waffle nasıl yapılır detaylı olarak inceleyebilirsiniz. :)..

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:30

Çilekli Prenses Tacı Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için nefis bir çilekli prenses tacı tarifi videosu hazırladık. Porsiyonluk prenses tacı içindeki irmik ile irmik tatlısı ve puding karışımı bir tatlıdır. Tadı da nefistir. Çilekli prenses tacı t..

Bezelye Yemeği Tarifi  Etli Bezelye 02:00

Bezelye Yemeği Tarifi Etli Bezelye

Bezelye Yemeği Tarifi Etli Bezelye Nasıl Yapılır..

Pudingli Islak Kek Tarifi 06:34

Pudingli Islak Kek Tarifi

Pudingli Islak Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane Yumurta 1 Buçuk su bardağı şeker 1 Su bardağı süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 3 Yemek kaşığı kakao 2 Buçuk su bardağı un 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma t..

Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Elmalı Kek Tarifi 07:32

Elmalı Kek Tarifi

Elmalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane yumurta 1 Su bardağı şeker (200 gr.) 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (margarinde olur) 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 1 Tatlı kaşığı tarçın 2 Su bardağı un(250gr) ..

Kuru Fasulye Tarifi Etli Kuru Fasulye Yemeği 01:54

Kuru Fasulye Tarifi Etli Kuru Fasulye Yemeği

Kuru Fasulye Tarifi Etli Kuru Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır..

Tuzlu Kurabiye Tarifi  Tuzlu Pasta Nasıl Yapılır 03:50

Tuzlu Kurabiye Tarifi Tuzlu Pasta Nasıl Yapılır

Tuzlu Kurabiye Tarifi Tuzlu Pasta Nasıl Yapılır Nasıl Yapılır..

Elmalı Turta Tarifi  Elmalı Tart Yapımı 03:26

Elmalı Turta Tarifi Elmalı Tart Yapımı

Bugün sizler için elmalı turta tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve elmalı turta nasıl yapılır kolaylıkla öğrenin :)..

Ezme Tarifi  Acılı Ezme Nasıl Yapılır  Ezme Salata 02:40

Ezme Tarifi Acılı Ezme Nasıl Yapılır Ezme Salata

Ezme Tarifi Acılı Ezme Nasıl Yapılır Ezme Salata..

Fırında Kaşarlı Mantar Tarifi  Fırında Mantar 02:44

Fırında Kaşarlı Mantar Tarifi Fırında Mantar

Bu tarifimizde sizler için fırında mantar tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve fırında kaşarlı mantar nasıl yapılır öğrenin :)..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi 07:26

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi ve Malzemeler : İç Malzemesi İçin : Yarım kilo mantar 1 Tane kırmızı biber 1 Tane kuru soğan 3-4 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber kekik 8 Tane tavuk but (kasabınızdan kemik..

Krep Tarifi  Kolay Krep Yapımı 01:59

Krep Tarifi Kolay Krep Yapımı

Kahvaltılık tariflerinin vazgeçilmezi krep tarifi! Harika tadı ve kolay yapılışı ile krep nasıl yapılır izleyin ve öğrenin. :)..

Künefe Tarifi  Künefe Nasıl Yapılır Künefe Tatlısı 03:14

Künefe Tarifi Künefe Nasıl Yapılır Künefe Tatlısı

Bugün sizler için künefe tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve künefe tatlısı nasıl yapılır kolaylıkla öğrenin :)..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

 Süt Burger Tarifi 01:37

Süt Burger Tarifi

Malzemeler Pankek tarifi 2 adet yumurta 6 yemek kaşığı şeker 2 su bardağı süt 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao Kreması için : 100 gram sıvı krema 1 çay ..