#3 milyon tl lik dev amerikan karavanı

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı 01:25

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı Japon Ajinomoto firması, Yıldız Holding bünyesinde bulunan Örgen Gıda'yı 220 milyon TL'ye satın aldı Japon gıda ve gıda malzemeleri üreticisi Ajinomoto, Örgen Gıda Sanayi v..

Gaziantep'te Yeni Stadyum Heyecanı 00:47

Gaziantep'te Yeni Stadyum Heyecanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, so..

Milyonluk Lüks Otomobiller Gümrüğe Takıldı 00:44

Milyonluk Lüks Otomobiller Gümrüğe Takıldı

Gümrük muhafaza ekipleri, geçen yıl düzenlenen operasyonlarda, aralarında Porsche, Mercedes ve BMW gibi lüks otomobillerin de yer aldığı, toplam piyasa değeri yaklaşık 240 milyon liralık 11 bin kaçak araca el koydu...

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Lüks yatlar Dubai’de buluştu 01:05

Lüks yatlar Dubai’de buluştu

Gösterişli ve lüks yaşantısıyla anılan Dubai 25. kez Uluslararası Yat Fuarı’na ev sahipliği yapıyor. Fuarın gözdesi 80 milyon euroluk fiyatıyla süper yat Silver Fast...

  • Umut Tv tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

İstanbul'a 725 Adet Otobüs 03:20

İstanbul'a 725 Adet Otobüs

İstanbul'a 725 Adet Otobüs İstanbul'un temel sorunlarından biri olan ulaşımın en önemli ayağı olan İETT'nin 2017 bütçesi açıklandı. İETT'nin 2017 bütçesi 2 milyar 900 milyon. Bütçenin 1 milyar 110 milyon liralık kısmı i..

Avustralya′nın Gerçek ″Jurassic Park′ı″ 00:41

Avustralya′nın Gerçek ″Jurassic Park′ı″

Bilim insanları Avustralya'da bir yarımadada dünyanın en büyük dinozor ayak izi de dahil 21 farklı dinozor izi buldu. Sauropod türü dinozora ait en büyük ayak izi 127-144 milyon yıl kadar eski kayalıklarda tespit edildi...

  • Umut Tv tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Büyük Pembe Elması Rekor Kırdı 01:03

Dünyanın En Büyük Pembe Elması Rekor Kırdı

“Pembe Yıldız” olarak bilinen 59.60 karatlık nadir elmas, Hong Kong’da düzenlenen açık artırmada 71 milyon dolara satılarak, bir müzayedede satılan en değerli taş oldu...

  • Umut Tv tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oy Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli 01:28

Oy Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli

55 milyon seçmen, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Anayasa referandumunda sandık başına gidecek. Peki seçmen oyunu nasıl kullanacak? İşte dikkat edilmesi gereken ayrıntılar.....

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Erdoğan  Zulme Rıza Zulümdür 01:58

Erdoğan Zulme Rıza Zulümdür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atlantik Konseyi Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 25 milyar dolar harcanarak 3 milyon Suriyeli sığınmacının Türkiye'de barındırıldığını ifade etti. AB'nin ve BM'nin verilen sözleri yerine..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

İhracat Rakamları Açıklandı 02:07

İhracat Rakamları Açıklandı

Türkiye'nin ihracatı, mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,5 artarak 13 milyar 616 milyon dolar, ithalatı yüzde 21,7 artarak 20 milyar 923 milyon dolar olarak gerçekleşti...

Despacito Bağımlısı Kız 01:14

Despacito Bağımlısı Kız

11 yaşındaki Filipinli Youtuber Niana Guerrero’nun, hit rekortmeni “Despacito” şarkısını her duyduğunda dans etmeye başlaması günün olayı oldu. Küçük dansçı, bazen markette, bazen okula gitmek üzereyken, bazen de yolda y..

  • JET TV tarafından
  • 1.504 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Sinan Gümüş'e Teklif Yağıyor 00:18

Sinan Gümüş'e Teklif Yağıyor

Galatasaray'da uzun süredir transferi için teklifler aldığı gündeme getirilen Sinan Gümüş'e Fiorentina da kanca taktı. İtalyan kulübünün 23 yaşındaki kanat oyuncusu için 4,5 milyon Euro'luk teklif yaptığı belirtiliyor. S..

  • OFSAYT tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Gary Medel'in Geliş Saati! 01:15

İşte Gary Medel'in Geliş Saati!

Beşiktaş, Inter'in Şilili savunmacısı Gary Medel'le her konuda anlaştı. Yıldız oyuncu bugün saat 13.15'te İstanbul'a geliyor. Medel'le yıllık 2.3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme için el sıkışan siyah beyazlılar, Inter'..

  • OFSAYT tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Para Düşürme Şakası 04:53

Para Düşürme Şakası

BigDawsTv tarafından yapılan kamera şakasında çantada taşınan 1 milyon dolar sahte paralar insanların yanında düşürülerek tepkileri ölçülmüş...

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..