#3 milyon tl lik dev amerikan karavanı

40 Türk Filmi 2009 İzle 1:29:09

40 Türk Filmi 2009 İzle

Filmin Konusu: Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız kabul mu oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi? İstanbul’un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanı..

Lavabo açıcı bomba gibi patladı!- 01:20

Lavabo açıcı bomba gibi patladı!-

TIKANAN LAVABOYA, KİMYASAL DÖKTÜ... VE İDDİASINA GÖRE BOMBA GİBİ PATLAYAN MADDE, YÜZÜNÜ YAKTI... REKLAM OYUNCUSU GENÇ KADIN, LAVABO AÇMA FİRMASINA 1 BUÇUK MİLYON LİRALIK TAZMİNAT DAVASI AÇTI.....

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! 02:10

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi!

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! / A Haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelen son dakika açıklamasına göre; ilk aşamada diğer aşı adaylarına oranla daha güvenli olduğu düşünülen Çin menşeili CoronaVac isimli co..

Yunanistan Türkiye'ye Karşı Silahlanıyor 01:08

Yunanistan Türkiye'ye Karşı Silahlanıyor

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan askeri harcamalarını arttırdı. Yunan Başbakan Micokatis 115 milyon avro değerinde denizaltılar için 32 torpido alınacağını açıkladı...

Ünlü youtuber kıyafetlerini satıyor! 01:53

Ünlü youtuber kıyafetlerini satıyor!

2 MİLYON ABONESİ OLAN SOSYAL MEDYA FENOMENİ MERVE ÖZKAYNAK, DOLABINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI... KIYAFETLERİNİ BİR MAĞAZADA SATIŞA ÇIKARAN YOUTUBER, GELİRİN TAMAMINI İZMİR'E GÖNDERECEK...

Çalınan sondaj makinesi bulundu 02:28

Çalınan sondaj makinesi bulundu

TÜRKİYE'DE BİR İLK YAŞANMIŞ, JEOLOJİ MÜHENDİSİ İLKER BALIK'IN SONDAJ MAKİNESİ PAZARLIK YAPILIRKEN ÇALINMIŞTI! BİZ DE BU OLAYI EKRANLARINIZA TAŞIMIŞTIK. NİHAYET İYİ HABER GELDİ. 2 MİLYON DEĞERİNDEKİ SONDAJ MAKİNESİ AYLAR ..

Simpsonlar Sinema Filmi İzle 1:23:12

Simpsonlar Sinema Filmi İzle

Simpsonlar Sinema Filmi - The Simpsons Movie Film İzle Dünyanın en ünlü ailesi beyaz perdeye geliyor. 60 ülkede, 20 farklı dilde yayınlanan, her hafta 60 milyon kişinin seyrettiği, 18 sezon, 400 bölümdür bizlerle birlik..

  • PengoTV tarafından
  • 6.834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi 02:44

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi

KOCA BİR ÇANTAYA DOLDURULMUŞ 300 BİN EURO... YANİ TAM 2 MİLYON 800 BİN LİRA... FİNLANDİYALI BİR TURİST, O SERVETİ İSTANBUL'DA BİNDİĞİ BİR TAKSİDE UNUTTU... GECE YARISI OTEL OTEL DOLAŞAN TAKSİCİ, ONU BULDU... PARASINI GE..

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi- 03:14

Bakan Koca- -Pozitif Çıkan Günlük Vaka 28 Bin 351 Kişi-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk kez günlük toplam vakayı paylaştı. Hasta diye tabir edilenler de dahil semptom göstermediği halde 28 bin 351 kişinin testinin pozitif çıktığını dile getirdi. Koca, aşının ilk 10 milyon d..

Sosyal Medya Devlerine İkinci Ceza 01:37

Sosyal Medya Devlerine İkinci Ceza

Sosyal medya devlerine Türkiye ikinci bir ceza kesti. Bu çerçevede Türkiye'de temsilci bulundurma şartını yerine getirmeyen Facebook, Twitter, Youtube, TikTok ve Instagram şirketlerine 30 milyon lira para cezası uyguland..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

T.C. Milli Savunma Bakanlığı- “Kahraman komandolarımız Bakü'de” 01:07

T.C. Milli Savunma Bakanlığı- “Kahraman komandolarımız Bakü'de”

Kahraman Komandolarımız, canımızdan can bildiğimiz asil #Azerbaycan Türkü kardeşlerimize 83 milyon milletimizin sevgisini, muhabbetini ve selamlarını iletmek üzere Bakü’de..

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Megastar Tarkan Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Üzerine Titriyor 00:25

Megastar Tarkan Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Üzerine Titriyor

Yeni yılı Kıbrıs Girne’de sahnede geçiren Megastar Tarkan, İstanbul’a döndü. Eşi Pınar Tevetoğlu’nun elini bir an olsun bırakmayan sanatçı, eşi için etten kemik oldu. Yılbaşında sahneden en çok kazanan Tarkan oldu. Kıbrı..

  • BETA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Gökyüzü trafiği onlardan soruluyor 03:43

Gökyüzü trafiği onlardan soruluyor

Türkiye’nin 1 milyon kilometrekarelik hava sahasında bulunan 55 havalimanının uçuş trafiği, Esenboğa’da bulunan Hava trafik kontrol merkezinde yönlendiriliyor. Merkezden hava trafiğini sağlayan kontrolörler, pilotların a..

Altın Rezervi Nerede Bulundu- İşte Bilecik Söğüt'te Altın Rezervinin Bulunduğu Yer 02:08

Altın Rezervi Nerede Bulundu- İşte Bilecik Söğüt'te Altın Rezervinin B

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz, Gübretaş'a ait Söğüt altın sahasında 3,5 milyon onsluk altın kaynağının tespit edildiğini açıklamasının ardından gözler..

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak 02:32

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak

Çin'den gelen aşılarla ilgili yol haritası netleşti. Aşıların test süreci başladı. Aşılar testi geçerse, 1.5 milyon kişiye 28 gün arayla iki kez aşı yapılacak. Vatandaşlar sıranın kendilerine ne zaman geldiğini ise e-Nab..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:38

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Lionel Messi biyografisi: İspanyol futbol kulübü FC Barcelona ve kaptanları Arjantin milli takımı için ileri oyuncu olarak oynayan bir Arjantin profesyonel futbolcusu. Genellikle dünyanın en iyi oyuncusu sayılır ve tüm z..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle 04:46

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle Albüm Adı : Resitaller Düzelten : hasantanis Sakin göllerin kuğusuyduk, Salınarak suyun yanağında. Yarılan ekmeğin buğusuyduk. Gözüm yaşarıyor, yüreğim kanıyor. Olmasaydı sonumuz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya ile ortak aşı üretimi 01:43

Almanya ile ortak aşı üretimi

TÜRKİYE'YE GETİRİLEN ÜÇ MİLYON DOZ ÇİN AŞISININ LABORATUVAR İNCELEMELERİ SÜRÜYOR, ANKARA, ORTAK AŞI ÜRETİMİ KONUSUNDA DA DÜĞMEYE BASTI. RUSYA'NIN ARDINDAN ALMANYA'YLA DA GÖRÜŞMELER BAŞLADI...

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı! 01:54

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı!

DARBE HİÇ BEKLEMEDİKLERİ YERDEN GELDİ,, GÜVENLİKÇİ EMANETE HIYANET ETTİ. SİVAS’TA BİR BANKANIN 15 YILLIK GÜVENLİK GÖREVLİSİ SAHTE İMZAYLA MÜŞTERİLERİN PARASINI ZİMMETİNE GEÇİRDİ, KENDİSİNDE OLAN ANAHTARLA KASAYI AÇIP ORA..

Çin Aşısı Sinovac İçin Analizler Yapılıyor 01:50

Çin Aşısı Sinovac İçin Analizler Yapılıyor

Çinli Sinovac aşısı geçtiğimiz hafta içerisinde 3 milyon doz olarak Türkiye'ye getirilmişti. Aşının analiz çalışmaları Sağlık Bakanlığı laboratuvarlarında yapılıyor. İşte detaylar.....

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Yürek 1. Bölüm İzle 1:00:45

Deli Yürek 1. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 2. Bölüm İzle 54:39

Deli Yürek 2. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..