#3 yıllık

Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:20

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Brock Lesnar (1977 doğumlu), Amerikalı bir profesyonel güreşçi ve eski karışık dövüş sanatçısı, amatör güreşçi ve profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu olarak WWW'ye Raw markası ile imzalandı. Dört kez bir WWE Şampiyonu,..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eser Yenenler İle Berfu Yıldız'ın En Mutlu Günü 13:00

Eser Yenenler İle Berfu Yıldız'ın En Mutlu Günü

Oyuncu Eser Yenenler ve Berfu Yıldız, 2 yıllık birlikteliklerini Kilyos'ta gerçekleştirilen kır düğünüyle taçlandırdı. Çok sayıda konuğun katıldığı düğünde sanat, spor ve televizyon dünyasından da birçok isim yer aldı...

  • BETA tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Şener Cenk Küpeli Düğün Tarihi Kesinleşti 07:48

Demet Şener Cenk Küpeli Düğün Tarihi Kesinleşti

Demet Şener 2.5 aylık sevgilisiyle yarın nikah masasına oturuyor. Demet Şener düğünde Eda Güngör tasarımı bir gelinlik giyecek. Demet Şener 2.5 yıl süren çekişmeli davanın ardından 4 Mart 2019’da 11 yıllık eşi İbrahim Ku..

  • BETA tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bu İddia Çok Konuşulur - Serenay Sarıkaya Hamile Mi 10:14

Bu İddia Çok Konuşulur - Serenay Sarıkaya Hamile Mi

Kerem Bürsin ile olan 3,5 yıllık ilişkisini bitirmesinin ardından Serenay Sarıkaya hakkında çıkan iddialara bir yenisi eklendi. Serenay Sarıkaya'nın evli bir futbol yöneticisiyle birlikte olduğu ve hamile kaldığı iddia e..

  • BETA tarafından
  • 2.298 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yapımcılar Kıvanç Tatlıtuğ'un Peşine Düştü 08:44

Yapımcılar Kıvanç Tatlıtuğ'un Peşine Düştü

Ay Yapım’dan ayrılacağı konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ’un peşine yapımcılar düştü. Oyuncuya 4 yıllık sözleşme ve 100 bin dolar imza parası teklifinde bulunuldu...

  • BETA tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

Demet Şener Hamile Mi 01:56

Demet Şener Hamile Mi

İbrahim Kutluay ile 11 yıllık evliliği olaylı şekilde biten Demet Şener eski basketbolcu ve iş adamı Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Demet Şener ve Cenk Küpeli'nin özel bir hastanenin doğum kliniğinde görüntülen..

  • BETA tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sibel Tüzün’ün Eşinden Skandal Paylaşım 10:13

Sibel Tüzün’ün Eşinden Skandal Paylaşım

Sibel Tüzün, eski eşi Ender Balcı'nın skandal paylaşımıyla gündeme geldi. 4 yıllık evlilikleri olan çiftin 6 yaşında bir oğlu bulunuyor. Daha önce de tehdit davasından uzaklaştırma olan Ender Balcı'ya adalet ne ceza verd..

  • BETA tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sibel Tüzün’ün Eşinden Skandal Paylaşım 10:13

Sibel Tüzün’ün Eşinden Skandal Paylaşım

Sibel Tüzün, eski eşi Ender Balcı'nın skandal paylaşımıyla gündeme geldi. 4 yıllık evlilikleri olan çiftin 6 yaşında bir oğlu bulunuyor. Daha önce de tehdit davasından uzaklaştırma olan Ender Balcı'ya adalet ne ceza verd..

  • BETA tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 5 yıl önce
En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı 04:28

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı

Olimpiyat Oyunları[1] veya kısaca Olimpiyatlar,[2] Yaz ve Kış Olimpiyatları olmak üzere iki ayrı kategoride, dört yılda bir düzenlenen uluslararası çok sporlu etkinlik. 200'ün üzerinde ülkeyi temsil eden sporcuların katı..

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı 02:08

Her Şey Daha Yeni Başlıyor Demet Şener Gardını Aldı

11 yıllık evliliklerini geçtiğimiz Cuma günü sonlandıran Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasında atışmalar devam ediyor. Mahkemenin boşanma kararını vermesinin ardından Demet Şener’in ilk sözleri “Çok şükür bitti!” olmuş..

  • BETA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar 01:45

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar

Bir insana kanser teşhisi konulduğunda tümör hücrelerini yok etmek için iyonlaştırılmış radyasyon tedavisi sıklıkla kullanılır. Ama hastaya doğru miktarda radyasyon tedavisi uygulandığında hastalığı tedavi edecek temel y..

Kubilay Aka'nın Foyası Nasıl Ortaya Çıktı - Miray Daner İhaneti Biliyor Muydu 10:35

Kubilay Aka'nın Foyası Nasıl Ortaya Çıktı - Miray Daner İhaneti Biliyo

2,5 yıllık ilişkilerine sürpriz bir şekilde son veren Miray Daner ve Kubilay Aka ayrılığında direkt mesaj iddiası ortalık karıştırdı. İddiaya göre Daner, Aka'nın Hilal Altınbilek'e olan aşkını DM'den (direkt mesaj) gelen..

  • BETA tarafından
  • 242 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Simit Katmer by HAllaç Usta 01:34

Simit Katmer by HAllaç Usta

O Has Gaziantepli, Sıcacık Çayımızla,Kahvemizle 60 Yıllık Hatıralarımızla 1958 Simit Katmer. 1958'den Beri Simit Katmer Bayilikler için Bizi Arayın +90.342.221.01.03 +90.342.221.01.04 www.simitkatmer.com..

  • PengoTV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD,  Taliban ile Barış Anlaşması Sağlandı 02:43

ABD, Taliban ile Barış Anlaşması Sağlandı

ABD ile bir zamanlar yeminli düşmanı Taliban arasındaki barış anlaşması, ABD'nin tüm birliklerini Afganistan'dan çekmeyi kabul ettiği ikiz törenlerde imzalandı. ABD dışişleri bakanı Mike Pompeo tarihi bir an boyunca 31 k..

Zeytinliklerin arasında unutulmuş Osmanlı’nın ilk hamamı gün yüzüne çıkmayı bekliyor 03:10

Zeytinliklerin arasında unutulmuş Osmanlı’nın ilk hamamı gün yüzüne çı

Bursa'nın İznik ilçesinde 600 yıllık Orhan Gazi Hamamı, zeytinliklerin arasından gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. Tarihî hamam madde bağımlıları ve alkol kullananların mekânı oldu...

Elektrik Üretiminde Rekor Yerli Oran 01:41

Elektrik Üretiminde Rekor Yerli Oran

Koronavirüs salgını nedeniyle bir anda sınırlar kapatıldı. Uluslararası ticaret durdu. Ülkeler kendi kendine yetmenin önemini hatırladı. Türkiye tam da bu dönemde yerli ve yenilenebilir enerji üretiminde atağa geçti. 20 ..

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü 03:30

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü

Bursa'da 150 yıllık tarihe sahip dönence düğün salonu ve kafe olarak bilinen tarihi yapı alevlere teslim oldu. O anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıkarken, tarihi yapı ile birlikte bir çok kişinin anıları da küle dö..

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:00

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Fragmanı

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmekte..

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kullanıyor 01:28

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kulla

Avrupa Birliği'nin diplomatları tarafından kaleme alınan yıllık raporda, İsrail’in Filistin'de arkeolojik ve turistik sit alanları inşa ederek yasadışı yerleşim alanlarını meşrulaştırmaya çalıştığı belirtildi. Basına sız..

Sen Anlat Karadeniz 4. Bölüm Hd İzle 2:29:47

Sen Anlat Karadeniz 4. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 4. Bölüm özeti: Nefes, Tahir’in canı için özgürlüğünden vazgeçip hapse girmeye razıdır ama Vedat, Tahir sayesinde ölümden kurtulur. Ancak, kahramanının Tahir Kaleli olması fikri onu delirtir. Nefes be..

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Teaser

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmekte..

Vali Yerlikaya, Ayasofya'daki Cuma Namazı Önlemlerini Açıkladı 01:45

Vali Yerlikaya, Ayasofya'daki Cuma Namazı Önlemlerini Açıkladı

Ayasofya Camii'de 86 yıllık hasretin ardından ilk Cuma namazı yarın kılınacak. Tarihi gün için bir dizi önlem alındı. O önlemleri İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı...

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Gören Dönüp Bir Daha Bakıyor 01:01

Gören Dönüp Bir Daha Bakıyor

Osmaniye'de bir manav tezgahındaki 6 kilo 380 gramlık dev turp görenleri şaşırttı. Türkiye'nin turp ihtiyacının yüzde 70'ini karşılayan Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde üretilen ve 25 yıllık manav Mehmet Erdoğan'ın tezgahı..

  • JET TV tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü 01:46

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü

Günlük 11 bin uçak ile yaklaşık 2 milyon insanın kullandığı havayollarında üst üste meydana gelen uçak kazaları güvenilirlik tartışmalarını yeniden başlattı. Son yapılan araştırmalar ise dünya genelinde yolcu uçağı sayıs..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler'i Eleştirdi 01:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler'i Eleştirdi

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, koronavirüs salgını nedeniyle 75 yıllık tarihinde ilk kez sanal ortamda toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da BM’nin 75. kuruluş yıl dönümü toplantısına video mesaj gönderdi. Erdoğan mesajı..

300 bin lira böyle gitti! 02:18

300 bin lira böyle gitti!

SAHTE POLİSİN, 'ANNENİZİN, BABANIZIN BAŞI DERTTE' YALANINA KANAN BİR GENÇ KIZ... PARA, ALTIN, TAKI, EVDEKİ HER ŞEYİ ONA VERDİ... AİLENİN 30 YILLIK BİRİKİMİ BİRKAÇ DAKİKADA GİTTİ.....

300 bin lira böyle gitti! 02:18

300 bin lira böyle gitti!

SAHTE POLİSİN, 'ANNENİZİN, BABANIZIN BAŞI DERTTE' YALANINA KANAN BİR GENÇ KIZ... PARA, ALTIN, TAKI, EVDEKİ HER ŞEYİ ONA VERDİ... AİLENİN 30 YILLIK BİRİKİMİ BİRKAÇ DAKİKADA GİTTİ.....