#3 yıllık

Bu nasıl restorasyon 02:09

Bu nasıl restorasyon

ÜSKÜDAR’DA BULUNAN KISIKLI ABDULLAHAĞA CAMİİ'NİN MİNARESİNDEKİ 250 YILLIK GÜNEŞ SAATİNE ÖYLE BİR ŞEY YAPILDI Kİ GÖRENİN İÇİ ACIDI. YILLARA MEYDAN OKUYAN TARİHİ ESERİN ÜSTÜNE BADANA YAPILDI. UZMANLAR BU RESTORASYON REZALE..

Borudaki kasa! 02:53

Borudaki kasa!

SIRADA ÖYLE BİR HABER VAR Kİ FİLM GİBİ. KANDEMİR ÇİFTİ 17 YILLIK BİRİKİMLERİNİ''GÜVENLİ'' DİYEREK MUTFAKTAKİ HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNDA SAKLAMIŞTI. KÜÇÜK BİR TADİLAT YÜZÜNDEN ADETA GÜVENDİKLERİ DAĞLARA KAR YAĞDI. YAKLAŞIK ..

Yine istinat duvarı çöktü! 01:45

Yine istinat duvarı çöktü!

25 YILLIK İSTİNAT DUVARI, SON 34 YILIN EN SERT KIŞINA DAYANAMADI... İSTANBUL KAĞITHANE'DE GECE YARISI ÇÖKEN DUVAR, DÖRT ARACIN ÜZERİNE DEVRİLDİ... MAHALLEDE BÜYÜK PANİK YAŞANDI.....

Bir ömrü 48 saniyeye sığdırabilir misiniz? 00:47

Bir ömrü 48 saniyeye sığdırabilir misiniz?

Bir ömrü 48 saniyeye sığdırabilir misiniz? Filmi biraz hızlandırarak, evet... Tıpkı bu kısacık videoda olduğu gibi. ... Aslında insan ömrü, kozmik takvimle kıyaslandığı zaman, bu videoda olduğundan bile çok çok daha kısa..

  • PengoTV tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri 10:09

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri

Prof. Dr. Arık, 21. yüzyılın madeni olarak gösterilen toryum ile ilgili önemli araştırmalar yapıyordu. Arık’a göre, sadece Isparta’daki toryum rezervi Türkiye’nin yüz yıllık enerjisi ihtiyacını karşılayabilecek kapasitey..

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Dikkat Çeken Belge 21:56

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Dikkat Çeken Belge

Üç yıllık sevgilisi Murat Akıncı ile geçen pazar günü nikah masasına oturan Zerrin Özer'in, mutluluğu yarım kaldı. Eşi hakkında çıkan iddiaları duyunca fenalaşan Zerrin Özer, hastanelik oldu. ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI YOLLA..

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Akalın Okan Kurt'u Aldattı Mı - Sert Tepki 10:43

Demet Akalın Okan Kurt'u Aldattı Mı - Sert Tepki

Geride bıraktığımız eylül ayında Demet Akalın ile Okan Kurt, 10 dakika süren duruşmanın sonunda evliliklerine son vermişlerdi. Nafaka ve tazminat talep etmeden 6 yıllık evliliklerini sonlandıran çiftin kızları Hira'nın s..

  • BETA tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adriana Lima'yı Ne Kadar Tanıyoruz - İşte Adriana Limanın Az Bilinen Hayat Hikayesi 08:31

Adriana Lima'yı Ne Kadar Tanıyoruz - İşte Adriana Limanın Az Bilinen H

Moda dünyasının gözde isimlerinden Adriana Lima son dönemde ülkemizde de oldukça fazla ilgi görüyor. Bunun sebebi ise Adriana Lima'nın son iki birlikteliğini yaşadığı erkeklerin Türk olması... 38 yaşındaki güzel model A..

  • BETA tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstinaf Mahkemesi, Fatma Şengül’ün katiline verilen haksız tahrik indirimini bozdu 05:11

İstinaf Mahkemesi, Fatma Şengül’ün katiline verilen haksız tahrik indi

İstinaf Mahkemesi, Maltepe’de Fatma Şengül’ü silahla vurarak öldüren sanık hakkında ‘haksız tahrik indirimi’ ile verilen 18 yıllık hapis cezasını bozarak, “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezası verdi. Karar sonra..

Gök taşı zengin etti! 02:00

Gök taşı zengin etti!

ÇORUM'DA BİR ÇİFTÇİNİN TARLASINA TALİH KUŞU KONDU MU DEMELİ GÖKTEN PARA YAĞDI MI DEMELİ..ARTIK KARARI SİZ VERİN, 2 YIL ÖNCE TESADÜFEN BULDUĞU GÖK TAŞI 4 BİN YILLIK ÇIKTI, ÇİFTÇİ MUTLU YILMAZ, AMERİKA'DAKİ ALICIYLA 180 B..

Zam şampiyonu dolmalık biber 02:05

Zam şampiyonu dolmalık biber

TAŞINMAMIZA GEREK KALMADAN, ARTIK HEPİMİZ DAHA PAHALI BİR MUHİTTE OTURUYORUZ. ÇÜNKÜ ŞUBATTA ENFLASYON 1,5 YILIN ZİRVESİNİ GÖRDÜ..EVET TÜİK ENFLASYON RAKAMLARINI AÇIKLADI. ENFLASYON ŞUBAT AYINDA BEKLENTİLERİN BİR HAYLİ ÜZ..

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği 03:59

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği

Afyonkarahisar’da hafta içi zihinsel engelli öğrencilerini hayata bağlamak için mücadele eden 25 yaşındaki kadın öğretmen, hafta sonları ise çocukluğundan bu yana en sevdiği hobisi olan oto tamirciliğini sürdürüyor. Ojel..

Genç Aşıklar Miray Daner Ve Kubilay Aka'dan Kötü Haber 03:11

Genç Aşıklar Miray Daner Ve Kubilay Aka'dan Kötü Haber

Vatanım Sensin'in dizi setinde başlayan Kubilay Aka ile Miray Daner aşkı bitti. Kısa bir süre önce Kubilay Aka'nın Miray Daner'e aşk dolu mesajları ile gündem olan çift şimdi ayrılık haberleri ile hayranlarını üzdü. Kubi..

  • BETA tarafından
  • 190 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm 1:50:55

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm

Hataları, sevapları, tutkuları, umutları ve hayal kırıklıklarıyla bir dönemin gençlerinin hikayesi, Türkiye’nin yaşanmış ancak anlatılamamış ve belki de yeterince anlaşılamamış öyküsü ... Başrollerini Murat Ünalmış, Den..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muz Salyangozu 03:07

Muz Salyangozu

Muz salyangozlar Kuzey Amerika karasal olan salyangozlar cins içeren Ariolimax . Onlar da, yeşilimsi kahverengi, ten rengi veya beyaz olabilir rağmen Genellikle (muz terminoloji gitmesine sebebiyet verir) sarı parlaktır...

  • PengoTV tarafından
  • 275 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bursa'da vahşet! Boynuna ip dolayıp surlarda ölüme terk ettiler 01:35

Bursa'da vahşet! Boynuna ip dolayıp surlarda ölüme terk ettiler

Bursa'da boynundan çamaşır ipiyle binlerce yıllık surlara bağlanan yavru köpek, ölümden kurtarıldı. Sürekli havlaması ile dikkat çeken köpeği, zabıta ekipleri barınağa götürdü...

Halıdan su damlıyor diye komşusunu vurdu 02:22

Halıdan su damlıyor diye komşusunu vurdu

BİRKAÇ DAMLA SUDAN KOPAN BİR FIRTINANIN HABERİ VAR SIRADA... EVDEKİ HALIYI YIKAYIP BALKONA ASAN KOMŞUSUNA SİNİRLENEN ADAM,,, 'AŞAĞI SU DAMLIYOR' DİYE ÖFKELENDİ... SİLAHINI ÇEKİP 11 YILLIK KOMŞUSUNU VURDU.....

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor 03:30

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor

İzmit’te, Mimar Sinan’ın eseri olan halk arasında Yeni Cuma Camii olarak bilinen 441 yıllık Pertev Mehmet Paşa Camii’nde, yaklaşık 3 yıldır devam eden restorasyon çalışmasında sona yaklaşıldı. İzmit şehir merkezinde II..

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

780 bin liralık vurgun! 02:14

780 bin liralık vurgun!

İSTANBUL'DA YAŞANAN AKILALMAZ BİR HIRSIZLIĞIN HABERİ VAR SIRADA... TÜRLÜ NUMARALARLA 30 YILLIK KUYUMCUYU KANDIRAN ADAM, KAŞLA GÖZ ARASINDA 780 BİN LİRA ÇALDI... ÜSTELİK KUYUMCUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE... BAKIN BUNU NASIL YAPTI.....

Makarna tüketimi patladı! 02:05

Makarna tüketimi patladı!

İTALYAN MUTFAĞINDAN TRANSFER ETTİĞİMİZ MAKARNANIN, YILLIK TÜKETİMİ 1 KİLO ARTTI. DOMATES SOSLU, KIYMALI, SALÇALI... HAZIRLAMASI KOLAY, YEMESİ LEZZETLİ, KESEYE DE UYGUN.....

Kumburgaz'da yıkım isyanı! 02:56

Kumburgaz'da yıkım isyanı!

İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE'YE GİDİYORUZ ŞİMDİ... KUMBURGAZ SAHİLİNDEKİ 50 YILLIK BİNALAR İÇİN YIKIM KARARI ÇIKINCA ORTALIK KARIŞTI... BELEDİYE 6 KATLI BİNALAR İÇİN 3 KAT İZİN VERİYOR, 'ORTADA KALACAĞIZ' DİYEN DAİRE SAKİNLERİ ..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Örümcek adam gibi tırmanıp girdi! 01:44

Örümcek adam gibi tırmanıp girdi!

İSTANBUL'DA BİR HIRSIZ, BİNAYA ÖRÜMCEK ADAM GİBİ TIRMANDI. 100 YILLIK ŞAMDANI ÇALIP HURDA FİYATINA SATTI. NEYSE Kİ POLİSTEN KAÇAMADI...

Aboneler Taahhütü Bitmeden Cayabilir mi- İşte Detaylar 01:51

Aboneler Taahhütü Bitmeden Cayabilir mi- İşte Detaylar

YILLIK TAAHHÜTÜ BOZMAYA GEREKÇE ŞART..

Siparişe çıktı, cinayete gitti! 01:51

Siparişe çıktı, cinayete gitti!

MOTOKURYE 7 YILLIK EŞİNİ ÖLDÜRDÜ..

Son kurban 19 yaşındaki Özlem… 01:54

Son kurban 19 yaşındaki Özlem…

Düzce’de 2 yıllık karısı ile boşanma aşamasında olan adam eşi ve annesine saldırdı. Olayda eşi ölürken, kaynanası ise yaralandı...

Ziya Erzurum'a tezgah açtı! 02:15

Ziya Erzurum'a tezgah açtı!

22 YILLIK LAF CAMBAZI..