#3 yıllık

En Berbat Atıcıya Bile Her Atışında 12'den Vurduracak Akıllı Dart 06:36

En Berbat Atıcıya Bile Her Atışında 12'den Vurduracak Akıllı Dart

3 yıllık bir hayalin ürünü olan otomatik dart, en kötü atıcının dahi bullseye yapmasını sağlıyor. Ortama yerleştirilen kameralar sayesinde dart okunun yolunu gözlemleyen sistem dart okunun nereye düşeceğini belirleyerek ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7 10:07

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7

Uyuyan Güzel (Fransızca: La Belle au bois dormant, Almanca: Dornröschen) yüz yıllık uykuya dalan güzel bir prensesin bir öyküsünü anlatan klasik bir Avrupa masalıdır. 1697’de Fransız yazar Charles Perrault’un ve 1812’de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor 00:49

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor

Optik alanında Avrupa’nın en büyük iki şirketi, Ray- Ban gözlüklerinin üreticisi İtalyan Luxottica ile Fransız lens üreticisi Essilor birleşme kararı aldılar. 46 milyar euro tutarındaki Avrupa’nın sektördeki bu en büyük..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

 Dünyanın En Pahalı Okulu İsviçre'de 00:59

Dünyanın En Pahalı Okulu İsviçre'de

Dünyanın en pahalı lisesi İsviçre'deki Institut Le Rosey adlı okul. 1880 yılından beri eğitim veren lisede bir yıllık eğitim 113 bin dolar (yaklaşık 400 bin lira). İsviçre'nin Rolle kasabasındaki bulunan Institut Le Ro..

  • ANKA tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Gary Medel'in Geliş Saati! 01:15

İşte Gary Medel'in Geliş Saati!

Beşiktaş, Inter'in Şilili savunmacısı Gary Medel'le her konuda anlaştı. Yıldız oyuncu bugün saat 13.15'te İstanbul'a geliyor. Medel'le yıllık 2.3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme için el sıkışan siyah beyazlılar, Inter'..

  • OFSAYT tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti 00:31

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti

Galatasaray'dan ayrılan Semih Kaya, Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'dan transfer edilen 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi 01:38

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi

Beykoz'da tarihi bir çınar ağacı içerisinde yatsı namazını kılınan bir caminin üzerine devrildi. Ağacın devrilme nedeni henüz bilinmezken, faciadan dönülen olayda 1 kişi hafif yaralandı. Olay saat 20.30 sıralarında Beyko..

Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri 01:39

Bahçeli’den ABD’ye Sert Eleştiri

Vize yasağı dolayısıyla ABD'yi sert biçimde eleştiren eleştiren MHP lideri Bahçeli, ABD'nin 241 yıllık bir mazisi vardır, Türkiye'nin ise binlerce yıllık dedi. Bahçeli, ABD'ye bir Kızılderili sözü olan Dur, dinle! Hep..

Einstein'i Gelin Evi Programında Öğrenmek 00:20

Einstein'i Gelin Evi Programında Öğrenmek

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi programında sosyal medyaya konu olmuş efsane bir diyalog yaşandı. Konuk olarak geldiği evde duvardaki Einstein saatini gören gelin Kim bu diye sordu. ONCA YILLIK HAYATINDA EİNS..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

İzmir'de Asırlık Bina Küle Döndü 01:01

İzmir'de Asırlık Bina Küle Döndü

İzmir'in Konak ilçesinde çıkan yangında 100 yıllık tarihi ahşap bina kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgiye göre, Basmane semtindeki bir evden duman yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu polise ve itfaiyeye bildirdi.İtf..

Parkinson'un Orta Evre Belirtileri Nelerdir 00:51

Parkinson'un Orta Evre Belirtileri Nelerdir

Parkinson hastalığının ilk evresine balayı evresi denir, bu beş yıllık süreçte hasta ilaç tedavisine çok iyi yanıt verir. İlk beş yılın ardından başlayan orta evrede ilaçların etkisi daha kısa sürmeye başlar ve hastanın ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti 02:55

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ABD'ye Gitti

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, 11-15 Ekim'de ABD'de düzenlenecek Uluslararası Para Fonu/Dünya Bankası Yıllık Toplantıları'nda, Türkiye'yi temsil etmek üzere Washington'a hareket etti. Hazine Müste..

Filistinli Emel Artık Özgür 01:39

Filistinli Emel Artık Özgür

İsrail'in hapse attığı 17 yaşındaki Filistinli Emel'in 1,5 yıllık hapis cezasının ardından özgürlüğe ve ailesine kavuştuğu o anlar…İsrail'in hapse attığı 17 yaşındaki Filistinli Emel'in 1,5 yıllık hapis cezasının ardında..

  • JET TV tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇ 08:40

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Vakıfbank’ın reklam yüzü oldu. 1 yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira aldığı öğrenilen Düzyatan, önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda kamera karşısına geçti. Diriliş E..

  • BETA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Aslantuğ Ve Arzum Onan Aynı Projede Mi Yer Alacak 05:11

Mehmet Aslantuğ Ve Arzum Onan Aynı Projede Mi Yer Alacak

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti katıldığı bir organizasyonda hayranlarına müjdeyi verdi. 25 yıllık evlilik hayatlarıyla camiada parmakla gösterilen Aslantuğ çifti, projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Mehmet..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti 00:30

Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti

Robin van Persie'nin 2.5 yıllık Fenerbahçe kariyeri sona eriyor. Hollandalı yıldız futbolcu ve menajeri, Fenerbahçe Yönetimi ile yapılan görüşmede ayrılık konusunda fikir birliğine vardı.Sarı-Lacivertlilerde bu sezon 2's..

  • OFSAYT tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son 14 Yılda Eğitim Sisteminde Yapılan Değişiklikler 07:12

Son 14 Yılda Eğitim Sisteminde Yapılan Değişiklikler

Ülkemizde eğitim sistemimiz için net bir istikamet belirlenmiş değil. Her yıl her ay hatta bazen her hafta yaşanılan değişiklikler sebebiyle hem öğrencinin hem de öğretmenlerin kafası karışmış durumda .Gelin son 14 yılda..

Tolgahan Sayışman Hande Erçel'in Oyunculuğu Hakkında 05:50

Tolgahan Sayışman Hande Erçel'in Oyunculuğu Hakkında

Siyah İnci dizisi Hande Erçel yüzünden mi bitiyor? Hande Erçel'in başrolünü Tolgahan Sayışman ile paylaştığı Star TV'deki Siyah İnci dizisi için final kararı alınmıştı. Bu karardan sonra Hande Erçel'in oyunculuğu sosyal..

  • BETA tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor 04:24

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, bakır ustası Kenan Çalışkan (65), cami minareleri için yaptığı alemleri Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine pazarlıyor. Çalışkan, son olarak 70 kilogram bakır kullanarak yaptığı ..

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı 02:20

Bayburt’ta fosiller bulunan alan koruma altına alındı

Bayburt'ta milyonlarca yıllık fosillerinin bulunduğu Kızıltepe Uluçayır Fosil-2 doğal sit alanı, 'kesin korunacak hassas alan' olarak tescillendi. Bölgede uzmanlar tarafından inceleme ve araştırma yapılacak. Cumhurbaşka..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..