#3 Şehit

Üniversite Öğrencilerinden 15 Temmuz Şehitleri Muhteşem Klip 08:21

Üniversite Öğrencilerinden 15 Temmuz Şehitleri Muhteşem Klip

İstanbul Aydın Üniversitesi Müzik Kulubü öğrencileri tarafından 15 Temmuz şehitlerine ithaf eden sözleri ve müziğiyle tüyleri diken diken eden muhteşem bir performans Şehit!!!..

  • ANKA tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ Okulunda Gizli Kasa 00:57

FETÖ Okulunda Gizli Kasa

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait olduğu gerekçesiyle kapatılan ve Şehit Alparslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine dönüştürülen okulun çatısında dolapların arasına gizlenmiş çelik kasa bulundu...

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

FETÖ'nün 'Suikast Timi' Hakim Karşısına Çıkıyor 01:53

FETÖ'nün 'Suikast Timi' Hakim Karşısına Çıkıyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin dava yarın görülmeye başlanacak...

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Fırat Kalkanı - Şehitlerimize Selam Olsun 01:11

Fırat Kalkanı - Şehitlerimize Selam Olsun

Türkiye, Fırat Kalkanı Harekatı'nda Çobanbey'den başlayarak El Bab'a kadar indi. TSK ve TSK destekli ÖSO DEAŞ ve PYD-PKK terör örgütmerini süpürerek yoluna devam ediyor. Sırada Mümbiç var. Bu yolda şehit düşen askerlerim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı 00:53

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı Sultanbeyli’de bir okula molotof kokteyli atıp bir parkı da ateşe veren 17 şüpheli, polisin güvenlik kameralarını incelemesinin ardından 24 saat geçmeden yakalandı. Sulta..

 Erdoğan'a Suikast Girişimi Davasında Sanıklara Protesto 01:32

Erdoğan'a Suikast Girişimi Davasında Sanıklara Protesto

FETÖ'nün darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin 47 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam ediliyor...

Bordo Bereliler Suriye 02:26

Bordo Bereliler Suriye

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Çanakkale Savaşı'ndan Az Bilinen Bir Hikaye: Teğmen İbrahim Naci'nin Günlüğü 02:41

Çanakkale Savaşı'ndan Az Bilinen Bir Hikaye: Teğmen İbrahim Naci'nin G

Kahramanlığın üzerinden 102 yıl geçti. Bu özel günün anısına, Çanakkale Savaşı döneminde günlük tutan şehit Teğmen İbrahim Naci'nin hikayesi animasyon olarak sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

15 Temmuz Gazilerinin Referandum Kararı, Havadan Görüntülendi 05:48

15 Temmuz Gazilerinin Referandum Kararı, Havadan Görüntülendi

15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları insan zinciri ile ‘Evet’ yazarak referandum tercihini açıkladı. Gazilerin ‘evet’i havadan görüntülendi...

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Recep Tayyip Erdoğan Konuşurken, Gazi Çocuğu Sahneye Fırladı 01:06

Recep Tayyip Erdoğan Konuşurken, Gazi Çocuğu Sahneye Fırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi töreninde yaptığı konuşmada, gazi ve şehit yakınlarının Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni şereflendirdiği..

Bayburt'un Tarihi Eserleri İzle 02:11

Bayburt'un Tarihi Eserleri İzle

Bayburt Kalesi, Şair Zihni Anıtı ve Şehit Osman Tepesi'ndeki türbeleri...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı 06:18

Şehidin Son Videosu Milyonları Ağlattı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar'ın eşi Melek Şenözüar tarafından çekilen ve Ahmet Şafak’ın seslendirdiği parçaya eşlik ettiği video sosyal..

Rüzgar Çetinin Açıklaması Ahmet Hakanı Kızdırdı! 15:11

Rüzgar Çetinin Açıklaması Ahmet Hakanı Kızdırdı!

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin alkollü araç kullanırken bir polis memurunu şehit etmişti.Rüzgar Çetin'in açıklaması Ahmet Hakan'ı kızdırdı!..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Volkan Konak - İzmir Marşı 02:42

Volkan Konak - İzmir Marşı

Volkan Konak - İzmir Marşı Şarkı Sözleri izmir’in dağlarında çiçekler açar. altın güneş ordu sırmalar saçar. bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. yaşa mustafa kemal paşa,yaşa; adın yazılacak mücevher taşa. izmir dağla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 442. Bölüm Fragmanı İzle 00:35

Arka Sokaklar 442. Bölüm Fragmanı İzle

Kovandere’de şehit olan Sedat Çakmak’ın oğlu Ufuk, uyuşturucu bağımlısı olmuştur. Bir çete kavgası sonucu tesadüfen bulunur. Annesi Ayfer’le yaşamaktadır. Mesut durumu öğrenince, Sedat’ın ailesiyle ilgilenmediği için suç..

Türkiye Şehidin Oğluna Sahip Çıktı 00:56

Türkiye Şehidin Oğluna Sahip Çıktı

Doğan Güneş, şehit polis memuru Atilla Güneş'in oğlu... Babasının cenazesinde döktüğü gözyaşı, o gün, tüm Türkiye'nin yüreğine akmıştı... Aradan neredeyse 2 yıl geçti... Doğan sünnet oldu... Törene, yurt içi ve yurt dışı..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü 04:25

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü

Antalya'da Çatışma_ 2 Terörist Öldürüldü Antalya'da polis ekipleriyle 2 terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi Edinilen bilgiye göre, Antalya'da önceki gün bir uzman çavuşun şehit..

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü 04:57

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü

Kabil’de Şii Camisine İntihar Saldırısı: 27 Ölü Afganistan’ın başkenti Kabil’de bir Şii camisinde düzenlenen intihar saldırısında en az 27 kişi hayatını kaybederken, 35 kişi de yaralandı. Hz Hüseyin efendimizin Kerbel..

Kato'da Operasyonlar Devam Ediyor 02:07

Kato'da Operasyonlar Devam Ediyor

Kato Dağları'nda 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı sorumluluğundaki Şehit Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman-2 Operasyonu devam ediyor. Zor arazi ve hava şartlarında gerçekleştirilen operasyondan kameralara bu görüntü..

3 PKK'lının Öldürüldüğü Operasyon Kamerada 01:06

3 PKK'lının Öldürüldüğü Operasyon Kamerada

Van'da 3 PKK'lı teröristin öldürüldüğü operasyona ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Öldürülen PKK'lıların bir güvenlik korucusunun şehit olduğu ve AK Parti Muradiye ilçe başkanının konvoyuna saldırı gerçekleştiren teröri..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.839 görüntüleme
  • 7 yıl önce