#30 dilde

Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de 07:33

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de

Bollywood yıldızı Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için Türkiye'ye geldi. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bollywood yıldızı Aamir Khan, yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için geld..

İHA Ve SİHA'lar Cari Açığı Kapamada Büyük İmkan Sağlayacak 00:46

İHA Ve SİHA'lar Cari Açığı Kapamada Büyük İmkan Sağlayacak

gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İHA ve SİHA'ların cari açığı kapamada büyük bir imkan sağlayacağını dile getirdi...

'Üçüncü Nükleer Enerji Santralinin Görüşmelerini Yapıyoruz' 00:32

'Üçüncü Nükleer Enerji Santralinin Görüşmelerini Yapıyoruz'

gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nükleer eneji santralinin sadece Akkuyu'yla kalmalayağını belirterek 'Bir üçünçü nükl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Messi Mi Ronaldo Mu' Sorusunu Cevapladı 01:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Messi Mi Ronaldo Mu' Sorusunu Cevapladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Kupası'ndaki favorisini açıkladı ve Messi Ronaldo karşıla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hürkuş'u İmzaladı 01:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hürkuş'u İmzaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtladı. Program sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve misafirler yerli ve milli uçakların bulunduğ..

ATAK Helikopterlerinin Yapılış Hikayesini Anlattı 02:20

ATAK Helikopterlerinin Yapılış Hikayesini Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ATAK helikopterlerinin yapılış hikayesini anlattı...

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Alman Avrat 40 Bin Mark 1988 Ali Avaz Türk Filmi İzle 1:28:19

Alman Avrat 40 Bin Mark 1988 Ali Avaz Türk Filmi İzle

Alman Avrat 40 Bin Mark - Ali Avaz (1988 - 88 dk) Konu: Almanya'da evlendiği alman karısıyla Türkiye'deki köyüne dönen Ali Avaz'ın yaşadıklarını esprili bir dilde anlatılmaktadır. Yönetmen : Ali Avaz Senaryo : Ali Avaz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.528 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simpsonlar Sinema Filmi İzle 1:23:12

Simpsonlar Sinema Filmi İzle

Simpsonlar Sinema Filmi - The Simpsons Movie Film İzle Dünyanın en ünlü ailesi beyaz perdeye geliyor. 60 ülkede, 20 farklı dilde yayınlanan, her hafta 60 milyon kişinin seyrettiği, 18 sezon, 400 bölümdür bizlerle birlik..

  • PengoTV tarafından
  • 6.835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jog Şelalesi 00:24

Jog Şelalesi

Konum: Sagar Taluk,Shivamogga Dist. (Jog Shimoga yaklaşık 100 km, Hindistan).Bölgesel dilde Gerusoppe şelalesi. Jog Şelalesi, 253 metre yükseklikten fışkıran Sharavathi Nehri ile oluşur. #VoiceForKindness # #viewdiscov..

  • PengoTV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Asla pes etme... 00:14

Asla pes etme...

Asıl engel, ön yargılı beyinde, sevmeyi bilmeyen kalpte, dokunmayı bilmeyen elde, bakıpta görmeyen gözde, duyupta anlamayan kulakta, düşünmeden konuşan dilde ve iki adım atmayı yorgunluk sayan ayaklardadır.....

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) 05:36

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official)

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) Bekir Köse 15 Temmuz Şehitlik Marşı Sözleri Pusu kursa da illet Tek yürek oldu millet Bu vatan bölünmeyecek Ya Allah Bismillah Allahu Ekber Ya Allah Bismillah Allahu Ekber..

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Video 06:14

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Video

SERKAN KAYA - BU ŞEHRİN GECELERİ - OFFICIAL VIDEO - (Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar) BU ŞEHRİN GECELERİ ŞARKI SÖZLERİ LYRICS: BİR BAŞKA HÜZÜN TAŞIR BU ŞEHRİN GECELERİ HEP SENİ HATIRLATIR BU ŞEHRİN GECELE..

  • PengoTV tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç Eşine Yaptığı Şaşırtan Sürpriz Hakkında Konuştu 01:59

Serdar Ortaç Eşine Yaptığı Şaşırtan Sürpriz Hakkında Konuştu

Serdar Ortaç'tan şaşırtan sürpriz!Serdar Ortaç, eşinin sürpriz sitemine Chloe’nin arabasının üzerine farklı dillerde yazdığı “Seni Seviyorum” notuyla cevap verdi. Serdar Ortaç'tan şaşırtan sürpriz!Serdar Ortaç, eşinin s..

  • BETA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Ferdi Tayfur Bende Özledim Bende 04:10

Ferdi Tayfur Bende Özledim Bende

Bende özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde Ne kadar çok Aşka intizar eden Kimi çok seviliyor Kimi yoksun sevgiden Sen orada ben burada Bir şey gelmez elimizden Sen orada ben ..

Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise) 44:52

Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise)

Uzun zaman önce, bu topraklar başka diyarlara aitken bu mağara bir kiliseymiş.O kadar ihtişamlı ve görkemliymiş ki zamanında, insanlar burada bağışlar yapar, kendilerini dinlerine adarlarmış. Fakat asırlar geçtikçe, bura..

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise) 44:52

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise)

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce bu kısımı okumanızı istiyoruz.En iyi deneyim ve detaylar için kulaklık kullanmanızı öneriyorum veya yüksek ses ile izlemenizi.100.000+ Beğeni gelirse bizi çok mutlu etmiş olursunu..

Şifalı Zuzubak Otunun Kilosu Altını Geride Bıraktı 01:48

Şifalı Zuzubak Otunun Kilosu Altını Geride Bıraktı

Batman'ın Sason ilçesinde yüksek dağlarda yetişen ve birçok hastalığı iyi geldiği belirtilen zuzubak otu, kilosu 500 liradan satışa çıktı. Sason ilçesinde 3 bin metre yükseklikteki Mereto ve Zoveser dağları eteklerinde y..