#300 milyon dolarlık justice leaguein yapamadığını yapay zeka bedavaya yaptı

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor 14:01

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor

Tekirdağ'ın bir köyünde yıllar evvel bir arazide rastlanan Cin Düğünü ve sonrasında yaşanan enteresan olayları araştırdık. Rivayete göre bu kasabada 90 yılların sonunda, kasaba sakinleri boş bir arazide bir kalabalığın e..

  • ZULMA tarafından
  • 2.186 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kasırga Dalgaları Tarafından Nakavt Edilen Adam 00:33

Kasırga Dalgaları Tarafından Nakavt Edilen Adam

Saatte 300 kilometreye ulaşan bir hızla Karayipler'e varan Irma Kasırgası'nın okyanusta yarattığı görüntüye kayıta almaya çalışan adrenalin tutkunu adamın nakavt olmasını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mynmar'daki Budist Tapınağı Sulara Gömüldü 00:43

Mynmar'daki Budist Tapınağı Sulara Gömüldü

Mynmar'ın Magway kentindeki Pakokku bölgesinde bulunan Thiri Yadana Pyilone Chantha Pagodaisimli Budist tapınağı sular altında kaldı. Aşırı yağışların etkisiyle suların yükselmesinin ardından tapınak yavaş yavaş sulara g..

Neymar'la Cavani ile Kavgası 00:54

Neymar'la Cavani ile Kavgası

PSG takımında yıldızların ego mücadelesi iyice kızıştı. 100,300 km/h, 9ff Tr 1000, Porsche..

  • PengoTV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Binmek İçin Yürek İsteyen Salıncak 00:58

Binmek İçin Yürek İsteyen Salıncak

Çin'de bulunan Wansheng Ordovician Tema Parkı'nda uçurum kenarında kurulan yerden ortalama 300 metre yükseklikteki salıncakta sallanmak yürek ister gibi görülüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göle Elektroşok Vererek Avlanan Kişiler Yakalandı 00:33

Göle Elektroşok Vererek Avlanan Kişiler Yakalandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü'nde yasak olmasına rağmen elektroşok yöntemiyle suya elektrik akımı vererek balık avladığı öne sürülen 2 kişi yakalandı. Şahıslara kişi başı 4 bin 650 lira olmak üzere toplam 9..

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Lady GaGa - Disco Heaven 03:37

Lady GaGa - Disco Heaven

Şarkı Sözleri Oh disco heaven Oh disco heaven Get back bunny It's getting cold in here little honey We got a show to put on your dress Take a minute for us and relax, relax Cupid's got me oh with his bow and arrow baby H..

Domino Taşı Gösterisi 07:04

Domino Taşı Gösterisi

300.000 Domino Taşıyla Akıl Almaz Gösteri Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Modifiye Tutkunları Bir Araya Geldi 01:08

Modifiye Tutkunları Bir Araya Geldi

Tekirdağ Motor Sporları Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe, 12 ilden modifiye tutkunları 300 araçla katıldı..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Fury Film İzle 2:14:38

Fury Film İzle

Film, 1945 yılında İkinci Dünya Savaşı’nın son anlarını anlatıyor. Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman’dan oluşan birlik, 300 düşman askeriyle karşı kar..

  • Tv Series tarafından
  • 11.763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Royal Caribbean Kasırga Kurbanlarına St. Martin Adasına Yardım Gemisi Gönderdi 00:53

Royal Caribbean Kasırga Kurbanlarına St. Martin Adasına Yardım Gemisi

Dünyanın en büyük gemi tur firması Royal Caribbean , İrma Hurricane kasırgasına duyarsız kalmadı. Royal Caribbean St. Martin adası kasırga kurbanlarına gemi gönderdi. Böylece 300 kişiyi gemi ile afet bölgesinden kurtarmı..

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu 00:42

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu

Somali'de yaşanan terör saldırısının ardından başkent Mogadişu'da oynanan bir futbol maçında Somalililer birlik ve beraberlik görüntüsü sergiledi. Somali tarihinin en kanlı saldırısında 300 kişi hayatını kaybetmişti...

İşe Girdi Bir Saat Sonra Ustasını Soydu 01:11

İşe Girdi Bir Saat Sonra Ustasını Soydu

Adana'da bir kişi, 1 saat önce işe başladığı restoranın deposunda ustasının 300 lira parasını çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi...

  • PengoTV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
750 Ton Çeken Volvo Tır 02:53

750 Ton Çeken Volvo Tır

Volvo'nun FF model 750 beygir 3.550 nm torka sahip TIR'ı ismine yakışır şekilde 300 metre uzunluğunda ve 750 ton ağırlığındaki dorseleri çekiyor...

Çin Yüz Tanıma Sistemi İle Herkesi İzleyecek 01:10

Çin Yüz Tanıma Sistemi İle Herkesi İzleyecek

Sokakta yürürken, alışveriş yaparken ya da umumi bir tuvalete girerken. Her yerde kameralar var ve hepsi bir ağa bağlı. Çin hükümeti yüz tanıma teknolojisini kullanarak tüm vatandaşlarını izlemeye hazırlanıyor. Üstelik i..

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi 01:38

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi

Beykoz'da tarihi bir çınar ağacı içerisinde yatsı namazını kılınan bir caminin üzerine devrildi. Ağacın devrilme nedeni henüz bilinmezken, faciadan dönülen olayda 1 kişi hafif yaralandı. Olay saat 20.30 sıralarında Beyko..

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Katar'dan Somali'ye 3 Uçak Dolusu Tıbbi Yardım 00:50

Katar'dan Somali'ye 3 Uçak Dolusu Tıbbi Yardım

Katar, Somali'nin başkenti Mogadişu'daki terör saldırısında yaralananların tedavisi için 3 yardım uçağı gönderdi.Katar resmi ajansı QNA'nın haberine göre, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin talimatıyla Somali'y..

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı 01:11

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı

Çin Komünist Partisi’nin (ÇKP) 19. Ulusal Kongresi, başkent Pekin’deki Tienanmen Meydanı’nda bulunan Büyük Halk Salonu’nda başladı. Hükümet, asker, devlet şirketleri ve parti tabanı temsilcilerinden oluşan 2 bin 300’e y..

Kapuska Nasıl Yapılır 03:00

Kapuska Nasıl Yapılır

Malzemeler 450 gr lahana 300 gr kıyma 1 adet orta boy soğan 1 yemek kaşığı domates salçası Biber Salçası 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 2 su bardağı su Tuz..

Kolay Cheesecake Tarifi 06:21

Kolay Cheesecake Tarifi

Kreması İçin 1 su bardağından iki parmak eksik toz şeker ½ su bardağı un ½ su bardağı nişasta 1 adet yumurta sarısı 500 ml süt 1.5 yemek kaşığı tereyağı 300 gr labne peyniri Tabanı İçin 350 gr yulaflı bisküvi 5 ye..

Matcha Latte ve Matcha Smoothie Tarifi 05:21

Matcha Latte ve Matcha Smoothie Tarifi

Malzemeler 300 ml Süt 1 tatlı kaşığı Matcha 2 yemek kaşığı Su Bal Matcha Smoothie için Malzemeler: 1/2 Armut 1 avuç Ispanak 1 küçük Muz 1 tatlı kaşığı Matcha..

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Adana'da Kocasını Döven Kadına Elektronik Kelepçe Takıldı 03:07

Adana'da Kocasını Döven Kadına Elektronik Kelepçe Takıldı

Kocasını dövdüğü için 3. kez uzaklaştırma alan kadına bu kez eşine 300 metre yaklaşmama cezası verilerek elektronik kelepçe takıldı.Denetimli Serbestliği Bulunan Adam İse Çocukları İçin Tahriklere Kapılmayacağını Söyleye..

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dondurma Nasıl Yapılır 05:07

Dondurma Nasıl Yapılır

Malzemeler 4 adet Yumurta 1/4 su bardağı Şeker 3 yemek kaşığı Kakao 300 ml Krema Vanilya Özütü 100 gram Bitter Çikolata..