#300 milyon dolarlık justice leaguein yapamadığını yapay zeka bedavaya yaptı

Baba-kız birbirine önce başarı diledi, sonra rakip oldu 02:54

Baba-kız birbirine önce başarı diledi, sonra rakip oldu

Türkiye genelinde 2 milyon 437 bin 119 adayın başvurduğu YKS'ye Bursa'da baba ve kızı aynı okulda beraber girerek birbirlerine rakip oldu. Sınavdan önce birbirlerine başarı dileyen baba-kız sınavın ardından da sınavda çı..

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Narkotik Operasyonu 02:24

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Narkotik Operasyonu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, cumhuriyet tarihinin en büyük narkotik operasyonuyla ilgili ayrıntıları paylaştı. 'Bataklık Operasyonu'nun 9 ülke ile işbirliğiyle düzenlendiğini söyleyen Soylu, Şu ana kadar 70 milyon li..

Her Yıl Görmeye Alışık Olduğumuz YKS Manzaraları 03:31

Her Yıl Görmeye Alışık Olduğumuz YKS Manzaraları

Yaklaşık 2,5 milyon öğrencinin heyecanla beklediği yükseköğretim kurumları sınavı tamamlandı. Bir yıl boyunca sınava hazırlanan öğrenciler sınav gününü heyecan, stres ve aksiliklerle atlattı. İşte her yıl görmeye alışık ..

ABD TikTok'u Yasaklayabilir 01:24

ABD TikTok'u Yasaklayabilir

Türkiye'de 30 milyon kullanıcısı olan TikTok hakkında birçok ülke soruşturma açmıştı. O listeye Amerika da eklendi. İki süper gücün arasındaki gerilim teknoloji alanın da tırmandı. Amerikan Dış İşleri Bakanı Pompeo, Çin'..

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan 01:27

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan

ABD'nin New Jersey eyaletinde oynanan Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçında Barcelona, Juventus'u 2-1 yendi.İspanya'nın Katalonya özerk bölgesin takımı Barcelona ile İtalya'nın Juventus ekibi, MetLife Stadyumu'nda ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslan'a Müjde En Yetkili Ağızdan! Birkaç Güne Biter 00:38

Aslan'a Müjde En Yetkili Ağızdan! Birkaç Güne Biter

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından Galatasaray, West Ham United forması giyen Sofiane Feghouli ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılılar, West Ham United kulübü ile prosedürleri tamamlayarak, Fegho..

  • OFSAYT tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe'nin Hesabı Tutmadı! Beklenmedik Gelişme 01:31

Fenerbahçe'nin Hesabı Tutmadı! Beklenmedik Gelişme

Fenerbahçe transfer çalışmalarında boş durmuyor ve forvet ile on numara mevkileri için girişimlerini sürdürüyor.Forvet transferinde Lucas Perez ismi üzerinde duran sarı lacivertliler, Arsenal ile Temmuz 2020'ye kadar söz..

  • OFSAYT tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
50. Yılın Bombası Premier Lig'den Geliyor 01:09

50. Yılın Bombası Premier Lig'den Geliyor

Ses getirecek transferlerle 50. yılında başarı için güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da on numara pozisyonu için Moussa Sissoko ismi ön plana çıktı.27 yaşındaki Mali asıllı Fransız futbolcu ..

  • OFSAYT tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Metin Hara'nın Kazandığı Para Dudak Uçuklatıyor! 00:53

Metin Hara'nın Kazandığı Para Dudak Uçuklatıyor!

Top model Adriana Lima ile birlikteliği gündeme oturan Metin Hara’nın kitaplarından kazandığı para ortaya çıktı Top model Adriana Lima ile Bodrum'daki birliktelikleriyle gündeme oturan Metin Hara’nın ‘Aşkın İstilası’ baş..

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emeklilerin Bayram İkramiyeleri 17-29 Temmuz'da 01:35

Emeklilerin Bayram İkramiyeleri 17-29 Temmuz'da

Emeklilerin merakla beklediği tarihler açıklandı. Yaklaşık 12 milyon emeklinin kurban bayramı ikramiyelerinin 17-29 Temmuz tarihleri arasında ödeneceği açıklandı. Üstelik emekliler ödemelerini almak için bankalara gitmey..

SMA Hastası Bebeğin Annesinden Tepki 05:52

SMA Hastası Bebeğin Annesinden Tepki

Kas hastalığı (SMA) olan 1 yaşındaki Doğu Ülker’in annesi Şive Ülker, “80 milyon insan içerisinde bu çocuklara neden bir ödenek ayrılmadığını gerçekten merak ediyorum...

İnşaat İşçilerinin Defilesi de Böyle Olur 05:43

İnşaat İşçilerinin Defilesi de Böyle Olur

Trabzon’un Araklı ilçesindeki Hükümet Konağı’nın inşaatında çalışan işçiler strafordan yaptıkları podyumda defile düzenledi. Ellerine aldıkları mala, keser ve çimento mikseri ile ünlü mankenlere taş çıkartacak bir video ..

1.5 Milyonluk lüks araçta ceviz sattı! 01:29

1.5 Milyonluk lüks araçta ceviz sattı!

Ankara'da 10 gün önce açılan kuruyemiş dükkanının önünde, piyasaya değeri yaklaşık 1.5 milyon TL olan lüks otomobilde kabuklu ceviz satılmaya başlandı.nnCNN TÜRK YOUTUBE KANALINA ABONE OL ➤ https://bit.ly/2LzuZ1Hnn➤TÜM P..

  • GÜL tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Johnny Cash - Hurt 03:17

Johnny Cash - Hurt

i hurt myself today bugün kendimi incittim to see if i still feel hala hissediyor muyum diye i focus on the pain acıya odaklandım the only thing that's real tek şey bunun gerçek olduğuydu the needle tears a hole iğne bir..

Özlem Kaymaz'ın Muhteşem Evi 00:47

Özlem Kaymaz'ın Muhteşem Evi

Özlem Kaymaz, 14 yaşında Marie Claire'in ilk Türkiye sayısının kapağına çıkan Türk kızı oldu. 1992 yılında, 18 yaşındayken Türkiye güzeli seçildi. O dönem basında 'İtalyan Liseli', 'Sörfçü Türkiye Güzeli' olarak anıldı. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş'a Talisca Müjdesi! 01:36

Beşiktaş'a Talisca Müjdesi!

Beşiktaş, Talisca'nın lisans sorununu çözdü!Beşiktaş ve Benfica arasındaki lisans krizinde kazanan siyah beyazlılar oldu. Beşiktaş'ın 2 milyon Euro'luk kiralama bedelini ödemediği gerekçesiyle FIFA'ya başvuran Benfica, r..

  • OFSAYT tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzon'da Hareketli Saatler 03:03

Trabzon'da Hareketli Saatler

Onazi'nin transferi İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham'la 4.5 milyon Euro'ya anlaşan Trabzonspor, İngiltere Futbol Federasyonu'nun onayını bekliyor. Transfer için milli takım uygunluğu ve oynadığı maç sayısı ..

  • OFSAYT tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı 08:35

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı

Başta İstanbul ve Ankara gibi illerde korona virüs bulaşı sayısındaki artış sonrası Muğla’da yazlığı bulunan vatandaşlar dönmek yerine Muğla’da yaşamayı tercih etti. Pandemi ve çocukların uzaktan eğitim süreci ile diğer ..

İstanbul’da dev korsan kitap operasyonu 02:14

İstanbul’da dev korsan kitap operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince Fatih ve Kadıköy’deki 15 adrese gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda piyasa değeri 10 milyon TL olan binlerce 'korsan kitap' ele geçirildi...

Lavabo açıcı bomba gibi patladı!- 01:20

Lavabo açıcı bomba gibi patladı!-

TIKANAN LAVABOYA, KİMYASAL DÖKTÜ... VE İDDİASINA GÖRE BOMBA GİBİ PATLAYAN MADDE, YÜZÜNÜ YAKTI... REKLAM OYUNCUSU GENÇ KADIN, LAVABO AÇMA FİRMASINA 1 BUÇUK MİLYON LİRALIK TAZMİNAT DAVASI AÇTI.....

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! 02:10

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi!

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! / A Haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelen son dakika açıklamasına göre; ilk aşamada diğer aşı adaylarına oranla daha güvenli olduğu düşünülen Çin menşeili CoronaVac isimli co..

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Yunanistan Türkiye'ye Karşı Silahlanıyor 01:08

Yunanistan Türkiye'ye Karşı Silahlanıyor

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan askeri harcamalarını arttırdı. Yunan Başbakan Micokatis 115 milyon avro değerinde denizaltılar için 32 torpido alınacağını açıkladı...

Ünlü youtuber kıyafetlerini satıyor! 01:53

Ünlü youtuber kıyafetlerini satıyor!

2 MİLYON ABONESİ OLAN SOSYAL MEDYA FENOMENİ MERVE ÖZKAYNAK, DOLABINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI... KIYAFETLERİNİ BİR MAĞAZADA SATIŞA ÇIKARAN YOUTUBER, GELİRİN TAMAMINI İZMİR'E GÖNDERECEK...

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı 06:07

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı

Güneydoğu Asya'da yer alan 5 buçuk milyon nüfuslu şehir devleti Singapur, geçtiğimiz günlerde ilk kadın devlet başkanını seçti. Yüzde 15'lik Malay azınlığa mensup Halime Yakub (63), yüksek seçim kurulunca iki rakibi Sall..

Zuckerberg Facebook'u Satışa Çıkarıyor 00:27

Zuckerberg Facebook'u Satışa Çıkarıyor

Facebook’un kurucu CEO’su Mark Zuckerberg, önümüzdeki 18 aylık süreçte 75 milyon Facebook hissesi satmayı planladığını açıkladı. Facebook CEO Mark Zuckerberg will reportedly sell up to 75 million shares of Facebook over ..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış 02:10

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış

Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üs açıldı. Törende Somalili askerler, Türkçe şarkılar seslendirdi. Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üssün açılışına Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ve Orgeneral Hulusi Akar k..