#300 milyon dolarlık justice leaguein yapamadığını yapay zeka bedavaya yaptı

Kafe-restoranlardan 5'li teklif! 02:09

Kafe-restoranlardan 5'li teklif!

PAKET SERVİS, GEL AL BİR YERE KADAR ÇARE OLDU... YAKLAŞIK 10 MİLYON KİŞİNİN EKMEK YEDİĞİ KAFE VE RESTORANLAR AYAKTA KALABİLMEK İÇİN ÇARE ARIYOR... İŞLETMECİLER, 5 MADDELİK BİR TEKLİF HAZIRLADI... 'BUNLARA DİKKAT EDERSEK ..

Hatice ve Güllü teyze de aşılandı 01:57

Hatice ve Güllü teyze de aşılandı

VİRÜSLE MÜCADELE TABLOSU HER GEÇEN GÜN UMUTLARI ARTIRIRKEN, 85 YAŞ VE ÜZERİNİN AŞILANMASINA DEVAM EDİLİYOR. AŞILANANLARIN SAYISI 1 MİLYON 200 BİN'E YAKLAŞTI. BAŞKENTİN 100 VE 110 YAŞINDAKİ EN YAŞLI TEYZERİ DE AŞI OLDU...

Attığı imza pahalıya patladı! 02:07

Attığı imza pahalıya patladı!

İSMİNE GÖNDERİLEN O PAKETİ BEKLEMİYORDU AMA KARGO GÖREVLİSİ KAPISINA KADAR GETİRİNCE ALMAKTA DA SAKINCA GÖRMEDİ. O SIRADA ATTIĞI İMZANIN HAYATINI KARARTACAĞINI ÖĞRENDİĞİNDE İSE ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ. SAHTE SENET MAĞDUR..

Gaspçılar sert kayaya çarptı 01:21

Gaspçılar sert kayaya çarptı

MERSİN'DE GASPÇILAR 2 KUYUMCU KURYESİNE SALDIRIP, 2 MİLYON 700 BİN LİRALIK ALTINI ÇALMAYA KALKTILAR. YAKALANINCA DA BÜYÜK PARAYDI, OLSAYDI GÜZEL OLURDU DİYE SİTEM ETTİLER, DERT YANDILAR....

Simpsonlar Sinema Filmi İzle 1:23:12

Simpsonlar Sinema Filmi İzle

Simpsonlar Sinema Filmi - The Simpsons Movie Film İzle Dünyanın en ünlü ailesi beyaz perdeye geliyor. 60 ülkede, 20 farklı dilde yayınlanan, her hafta 60 milyon kişinin seyrettiği, 18 sezon, 400 bölümdür bizlerle birlik..

  • PengoTV tarafından
  • 6.833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Sahte gelin canlı yayında gözaltına alındı! 03:24

Sahte gelin canlı yayında gözaltına alındı!

35 İLDE, 4 MİLYON LİRANIN DA ÜZERİNDE VURGUN YAPTILAR... ÇETEYE KATTIKLARI SAHTE GELİNLERLE, EVLENME VAADİYLE ONLARCASINI DOLANDIRDILAR… ORTAYA ÇIKAN SON MAĞDUR DA 40 BİN LİRASINDAN OLDUĞUNU SÖYLEYEN 25 YAŞINDAKİ ERCAN A..

7 aylık Mars yolculuğu bitti! 02:10

7 aylık Mars yolculuğu bitti!

BAŞKA GEZEGENLERDE HAYAT VAR MI? TÜM DÜNYANIN MERAK ETTİĞİ BU SORUYA YANIT VERMEK İÇİN EN BÜYÜK ADIM DÜN ATILDI. NASA'NIN KEŞİFÇİ UZAY ARACI, 7 AY SONUNDA MARS'A ULAŞTI. İÇİNDE TÜRKİYE'DEN 2,5 MİLYON İSİM DE VARDI...

En pahalı pandemi tedbiri! 01:15

En pahalı pandemi tedbiri!

ÇILGINCA PARA HARCAMAK İÇİN VESİLE ARAYAN ULTRA ZENGİNLER, PANDEMİYİ FIRSAT BİLDİ... DÜNYA JET SOSYETESİ, İZOLE BİR HAYAT İÇİN 20 MİLYON DOLAR VERİP YÜZEN VİLLA SATIN ALIYOR.....

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:38

Lionel Leo Messi - 1 Yaşından 30 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Lionel Messi biyografisi: İspanyol futbol kulübü FC Barcelona ve kaptanları Arjantin milli takımı için ileri oyuncu olarak oynayan bir Arjantin profesyonel futbolcusu. Genellikle dünyanın en iyi oyuncusu sayılır ve tüm z..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir’de milyonlarca sigara kağıdı ele geçirildi 02:23

İzmir’de milyonlarca sigara kağıdı ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince İzmir’de gerçekleştirilen operasyonda 2 milyon 860 bin filtreli sigara kağıdı ve 17 bobin sigara kağıdı ele geçirildi...

Athena Gökhan'dan vaka eleştirisi 01:49

Athena Gökhan'dan vaka eleştirisi

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'NIN VAKA ARTIŞLARINA YÖNELİK SORUMLU 84 MİLYON AÇIKLAMASINA ATHENA GRUBUNUN SOLİSTİ GÖKHAN ÖZOĞUZ'DAN TEPKİ GELDİ.. SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ' BEN NEDEN SORUMLUYUM DİYE SORAN MÜZİSYENE, BAK..

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle 04:46

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle Albüm Adı : Resitaller Düzelten : hasantanis Sakin göllerin kuğusuyduk, Salınarak suyun yanağında. Yarılan ekmeğin buğusuyduk. Gözüm yaşarıyor, yüreğim kanıyor. Olmasaydı sonumuz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..

Sıfır aldığı lüks cipi 8 defa yolda kaldı, hukuk mücadelesi başlattı 06:02

Sıfır aldığı lüks cipi 8 defa yolda kaldı, hukuk mücadelesi başlattı

Bursa'da bir iş adamı bugünkü değeri 1 milyon 600 bin liralık cipi sıfır kilometre satın aldı. Aracı 8 kez yolda kalınca hukuk mücadelesi başlattı..

Jandarmadan duvar yıkımlı kumar baskını 04:13

Jandarmadan duvar yıkımlı kumar baskını

İzmir’in Bornova ilçesinde, tam kapanma sürecinde jandarma tarafından üç ayrı adrese düzenlenen kumar operasyonlarında kilit sistemleri ile güçlendirilmiş kapılar açılamayınca, koçbaşı ile duvarların bir kısmını yıkarak ..

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Yürek 1. Bölüm İzle 1:00:45

Deli Yürek 1. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Odalarında ünlü oldular! 02:22

Odalarında ünlü oldular!

EN KÜÇÜĞÜ 10 YAŞINDA, ALANYALI 3 KARDEŞ... EVLERİNİN ODASINDA BİR ŞARKI SÖYLEYİP VİDEO ÇEKTİLER... O VİDEO, 3 GÜNDE 1,5 MİLYON İZLENİNCE YAPIMCILAR PEŞLERİNE DÜŞTÜ... EVDEN DIŞARI ADIM ATMADAN ŞÖHRET OLDULAR...

Normalleşmede ikinci etap başlıyor 02:21

Normalleşmede ikinci etap başlıyor

KAFE VE RESTORANLAR AÇILACAK MI? HAFTA SONU SOKAK KISITLAMASI KALKACAK MI? İŞTE BU SORULARIN YANITLARI VE KADEMELİ NORMALLEŞMENİN İKİNCİ ETABI İÇİN GÖZLER YARINKİ KABİNE TOPLANTISINA ÇEVRİLDİ. 83 MİLYON MERAKLA CUMHURBAŞ..

Matematik ağlattı! 02:04

Matematik ağlattı!

YAKLAŞIK 1.5 MİLYON ÖĞRENCİNİN TER DÖKTÜĞÜ LGS'DEKİ MATEMATİK SORULARININ ZORLUĞU ÇOK KONUŞULDU. MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK, SIRALAMA KONUSU DERKEN, NEDEN HEP MATEMATİK, ÖĞRENCİLERİ ZORLUYOR SORUSU ÇÖZÜLEMİYOR....

Deli Yürek 2. Bölüm İzle 54:39

Deli Yürek 2. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 3. Bölüm İzle 56:39

Deli Yürek 3. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 4. Bölüm İzle 41:12

Deli Yürek 4. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..