#300 yıllık

En İyi Gösteri Uçuşu Ödülünü Solotürk Kazandı 00:46

En İyi Gösteri Uçuşu Ödülünü Solotürk Kazandı

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SOLOTÜRK, bu kez Slovakya semalarındaydı. 23-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Slovakya Uluslararası Hava Gösterisi'ne 14 ülke katıldı. 300 bin izleyici önünde SOLOTÜRK imkan..

Berkay Beach'i Konser Alanına Çevirdi 02:30

Berkay Beach'i Konser Alanına Çevirdi

Ünlü popçu Berkay Kurban Bayramında Bodrum Yalıkavak bulunan Tren Beach'i konser alanına çevirdi. Tatilciler Berkay’ın şarkıları ile coştu. Kurban Bayramında Yalıkavak mahallesinde bulunan bir beach clupte sahneye çıkan ..

  • ANKA tarafından
  • 1.494 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Kasırga Dalgaları Tarafından Nakavt Edilen Adam 00:33

Kasırga Dalgaları Tarafından Nakavt Edilen Adam

Saatte 300 kilometreye ulaşan bir hızla Karayipler'e varan Irma Kasırgası'nın okyanusta yarattığı görüntüye kayıta almaya çalışan adrenalin tutkunu adamın nakavt olmasını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mynmar'daki Budist Tapınağı Sulara Gömüldü 00:43

Mynmar'daki Budist Tapınağı Sulara Gömüldü

Mynmar'ın Magway kentindeki Pakokku bölgesinde bulunan Thiri Yadana Pyilone Chantha Pagodaisimli Budist tapınağı sular altında kaldı. Aşırı yağışların etkisiyle suların yükselmesinin ardından tapınak yavaş yavaş sulara g..

Neymar'la Cavani ile Kavgası 00:54

Neymar'la Cavani ile Kavgası

PSG takımında yıldızların ego mücadelesi iyice kızıştı. 100,300 km/h, 9ff Tr 1000, Porsche..

  • PengoTV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Binmek İçin Yürek İsteyen Salıncak 00:58

Binmek İçin Yürek İsteyen Salıncak

Çin'de bulunan Wansheng Ordovician Tema Parkı'nda uçurum kenarında kurulan yerden ortalama 300 metre yükseklikteki salıncakta sallanmak yürek ister gibi görülüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göle Elektroşok Vererek Avlanan Kişiler Yakalandı 00:33

Göle Elektroşok Vererek Avlanan Kişiler Yakalandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü'nde yasak olmasına rağmen elektroşok yöntemiyle suya elektrik akımı vererek balık avladığı öne sürülen 2 kişi yakalandı. Şahıslara kişi başı 4 bin 650 lira olmak üzere toplam 9..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

Domino Taşı Gösterisi 07:04

Domino Taşı Gösterisi

300.000 Domino Taşıyla Akıl Almaz Gösteri Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Modifiye Tutkunları Bir Araya Geldi 01:08

Modifiye Tutkunları Bir Araya Geldi

Tekirdağ Motor Sporları Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe, 12 ilden modifiye tutkunları 300 araçla katıldı..

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu 00:42

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu

Somali'de yaşanan terör saldırısının ardından başkent Mogadişu'da oynanan bir futbol maçında Somalililer birlik ve beraberlik görüntüsü sergiledi. Somali tarihinin en kanlı saldırısında 300 kişi hayatını kaybetmişti...

İşe Girdi Bir Saat Sonra Ustasını Soydu 01:11

İşe Girdi Bir Saat Sonra Ustasını Soydu

Adana'da bir kişi, 1 saat önce işe başladığı restoranın deposunda ustasının 300 lira parasını çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi...

  • PengoTV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten 03:13

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten

Tunceli’nin Nazımiye ilçesi kırsalında yapılan operasyonda sağ ele geçirilen yaralı kadın teröriste ilk müdahaleyi askerler yaptı.Kadın teröristin Sema kod adlı Besna Kartal olduğu ve 300 bin lira ödüllü gri listede ye..

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı 00:34

Dilencinin Parası Ekmek Arası Dönerden Çıktı

Konya'da, zabıtaya yakalanmamak isteyen dilencinin topladığı paraları yanındaki ekmek arası dönerin içine gizlediği ortaya çıktı. Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarında ..

Aminé - Caroline 04:08

Aminé - Caroline

Listen man What's up? I heard you done got you a dime piece, man Hell naw, man One of them Beyoncé, Meagan Good types, man Nah, nah, nah Is that true, man? I just wanna know Probably not I mean, shit to be honest with yo..

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

750 Ton Çeken Volvo Tır 02:53

750 Ton Çeken Volvo Tır

Volvo'nun FF model 750 beygir 3.550 nm torka sahip TIR'ı ismine yakışır şekilde 300 metre uzunluğunda ve 750 ton ağırlığındaki dorseleri çekiyor...

Çin Yüz Tanıma Sistemi İle Herkesi İzleyecek 01:10

Çin Yüz Tanıma Sistemi İle Herkesi İzleyecek

Sokakta yürürken, alışveriş yaparken ya da umumi bir tuvalete girerken. Her yerde kameralar var ve hepsi bir ağa bağlı. Çin hükümeti yüz tanıma teknolojisini kullanarak tüm vatandaşlarını izlemeye hazırlanıyor. Üstelik i..

Migos - Bad and Boujee ft Lil Uzi Vert 05:34

Migos - Bad and Boujee ft Lil Uzi Vert

You know young rich niggas You know so we never really had no old money We got a whole lotta new money though, hah (If Young Metro don't trust you I'm gon' shoot ya) Raindrop, drop top (drop top) Smokin' on cookie in th..

  • PengoTV tarafından
  • 1.844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor 07:39

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor

Avrupa Birliği göçmen krizi konusunda bölünmüş durumda. Sığınmacıları üye ülkelere dağıtma konusunda ilerleme sağlanamıyor. Avrupa Komisyonu’nun son raporunda bu bilgelere yer verildi. Birliği’n durumu programına hoşgeld..

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kapuska Nasıl Yapılır 03:00

Kapuska Nasıl Yapılır

Malzemeler 450 gr lahana 300 gr kıyma 1 adet orta boy soğan 1 yemek kaşığı domates salçası Biber Salçası 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 2 su bardağı su Tuz..

Chelsea'yi İspanyollar Coşturdu 03:03

Chelsea'yi İspanyollar Coşturdu

Premier Lig'in lideri Chelsea, Swansea engelini 3 İspanyoluyla geçti. Stamford Bridge'teki mücadelenin ilk yarısında tamamen oyuna hakim olan Londra ekibi, 300. kez sahaya çıkarak Premier Lig'de en çok forma giyen İspany..

Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor 14:01

Cin Düğünü Yapılan Arazide Bir Gece! Ağlama Sesleri Duyuluyor

Tekirdağ'ın bir köyünde yıllar evvel bir arazide rastlanan Cin Düğünü ve sonrasında yaşanan enteresan olayları araştırdık. Rivayete göre bu kasabada 90 yılların sonunda, kasaba sakinleri boş bir arazide bir kalabalığın e..

  • ZULMA tarafından
  • 2.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..