#300 yıllık

 Ali Ağaoğlu ile Sevgilisi Ayrıldı Mı? 01:23

Ali Ağaoğlu ile Sevgilisi Ayrıldı Mı?

Ağaoğlu Holding’in patronu Ali Ağaoğlu ile genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar’ın 1 yıllık ilişkilerinin bittiği söyleniyordu Ancak çift ayrılmadıklarını, aşklarının devam ettiğini açıkladı. Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su i..

  • ANKA tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esra Oflaz'ın Muhteşem Evi 00:53

Esra Oflaz'ın Muhteşem Evi

MCD’nin kurucusu ve Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, ailesinden işi devralan 23 yıllık bir televizyoncu. Türkiye’de birçok tematik yabancı kanalın lisans haklarının yanı sıra kanalı için seçtiği yabancı diziler, filmler ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş İmza İçin İtalya Seferinde! 01:24

Beşiktaş İmza İçin İtalya Seferinde!

Beşiktaş yönetimi, Gary Medel transferini bitirmek için İtalya'ya gitti! Medel'le ilgili uzun zamandır girişimde bulunan siyah beyazlılar, transferi sonlandırmak için Inter'le pazarlık masasına oturacak. Beşiktaş yönetim..

  • OFSAYT tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı 01:51

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı

Meclis 15 Temmuz Darbesini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, teröristbaşı Gülen'in yıllarca sahte belgelerle devleti dolandırdığını söyledi. İşte o çok çarpı..

Evkur Yeni Malatyaspor 3-1 Osmanlıspor (Özet) 03:49

Evkur Yeni Malatyaspor 3-1 Osmanlıspor (Özet)

31 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in açılış haftasında evinde Osmanlıspor'u 3-1 yendi ve Süper Lig'e 3 puanla başlamış oldu...

  • OFSAYT tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan'ın İlk Güneş Enerjili Treni Sefere Hazır 01:27

Hindistan'ın İlk Güneş Enerjili Treni Sefere Hazır

Hindistan, dizel ile çalışan yolcu trenlerine güneş enerjisi panelleri monte ederek tarihte ilk kez güneş enerjisiyle çalışan trenleri kullanıma sundu. Böylelikle yıllık 600 milyon dolardan fazla yakıt tasarrufu sağlanma..

12 Yıl Aradan Sonra Age Of Empires IV Geliyor 01:37

12 Yıl Aradan Sonra Age Of Empires IV Geliyor

Gerçek zamanlı strateji oyunları arasında en sevilen isimlerden biri olan Age of Empires serisi 12 yıl aradan sonra dördüncü oyunu duyurdu. Gamescom oyuncuların tüylerini diken diken eden duyurulardan birine şahit oldu. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Faruk Salman, Deniz Seki'yi 2 Kadınla Aldattı 05:12

Faruk Salman, Deniz Seki'yi 2 Kadınla Aldattı

İki buçuk yıllık olan ilişkilerini tam evlilikle noktalayacaklar derken ayrılık haberleri geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı 01:10

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı

Almanya Federal İstatistik Ofisinin (Destatis) öncü verilerine göre, Almanya’da enflasyon, geçtiğimiz yılın aralık ayında, bir önceki aya oranla yüzde 0,7 arttı. Aralık ayındaki enflasyon artışı 2015 yılının aynı ayına ..

Sudan Koyun Geçirme Yarışması Başladı 01:51

Sudan Koyun Geçirme Yarışması Başladı

Denizli'nin Çal ilçesinde, UNESCO'nun Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi’nde yer alan 844 yıllık geçmişe sahip Sudan Koyun Geçirme Yarışması, 49 çobanın katılımıyla başladı...

Traktör Süren Köpek 00:44

Traktör Süren Köpek

Sevimli köpek geçmiş traktörün başına basıyor gaza, adeta 20 yıllık usta şoför gibi emin adımlarla ilerliyor...

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Aselsan Faaliyetleri 02:14

Fetö'nün Aselsan Faaliyetleri

FETÖ'nün ASELSAN'daki yapılanmasıyla ilgili bilgilere ulaştı. Örgütün, veri depolamada kullandığı USB'leri nasıl kaçırdığı ortaya çıktı. FETÖ'nün çalışanlara ödenen yıllık banka promosyonlarını dinen caiz değil diyerek..

Böyle Bayram Eğlencesi Görülmedi 00:56

Böyle Bayram Eğlencesi Görülmedi

Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Torhasan köyünde, 200 yıllık Arap deve şenlikleri geleneği, bu bayramda da eğlenceli anlara sahne oldu. Orta oyunuyla başlayan şenliklerde, köyden kız almış olan damatlar, yüzleri siya..

The Orville Fragman 00:30

The Orville Fragman

Emmy Ödüllü yönetmen yapımcı Seth MacFarlane'den THE ORVILLE, gelecekte orta sınıf keşif amaçlı bir uzay gemisi olan Orville'i izleyen 400 yıllık canlı aksiyon, bir saatlik uzay macera serisidir. Hem mürettebatı, hem de..

Böyle Bayram Eğlencesi Görülmedi 05:08

Böyle Bayram Eğlencesi Görülmedi

200 yıllık Arap deve şenlikleri geleneği, bu bayramda da eğlenceli anlara sahne oldu. Orta oyunuyla başlayan şenliklerde, köyden kız almış olan damatlar, yüzleri siyah boyalı köy gençleri tarafından soğuk suya atıldı...

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia 43:10

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia

250 yıllık uykunuzdan uyansanız, Dünya?yı yıkılmanın eşiğinde bulsanız ve insanlığın son umuduysanız ne olur? Sizi bilmem de Ichabod Crane uyanınca Sleepy Hollow olmuş. Dizi, The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) h..

  • Tv Series tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Beşiktaşlı Pedro Franco Resmen Boluspor’da 02:40

Beşiktaşlı Pedro Franco Resmen Boluspor’da

TFF 1. Lig takımlarından Boluspor, Beşiktaş'lı Pedro Franco ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Beşiktaş'ın Kolombiyalı stoperi Pedro Franco'yu 1 yıllığına kiraladı. Karaçayır..

9 Yıldır Çektiği Selfie'leri Tek Videoda Topladı 02:16

9 Yıldır Çektiği Selfie'leri Tek Videoda Topladı

Kanadalı Hugo Cornellier, 12 yaşından beri çektiği selfie'leriyle 9 yıllık değişimini gözler önüne serdi. 2 bin 500 fotoğraftan oluşan videonun son karesinde geçen ay evlendiği düğününden bir fotoğraf yer aldı. Cornellie..

Ünlü Sunucu 42 Yıl Sonra Annesini Buldu 03:15

Ünlü Sunucu 42 Yıl Sonra Annesini Buldu

Türkiye'nin en ünlü doğum hastanelerinden birinde yaşanan kayıp bebek skandalında ailesini arayanlar arasında yer alan ünlü sunucu Cem Sünbül mutlu sona ulaştı. 42 yıllık hasret TV programında son buldu ve yapılan DNA te..

  • ANKA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Usta Oyuncu Harry Dean Stanton Hayatını Kaybetti 00:41

Usta Oyuncu Harry Dean Stanton Hayatını Kaybetti

Sinema dünyasından bir yıldız daha kaydı. Kült filmlerin usta oyuncusu Harry Dean Stanton, 91 yaşında hayata veda etti. ‘Paris Texas’, ‘Godfather II’, ‘Alien’ ve ‘Twin Peaks’ filmlerindeki rolleriyle hatırlanan Stanton, ..

Yasaktan Sonra İlk Ezan-ı Muhammedî 01:37

Yasaktan Sonra İlk Ezan-ı Muhammedî

18 yıllık yasaktan sonra Türk halkını tekrar Ezan-ı Muhammedî'ye kavuşturan Adnan Menderes ve yol arkadaşlarını vefat yıl dönümlerinde rahmetle anıyoruz...

Lüks Arabaların Günümüze Kadar Değişimi 02:11

Lüks Arabaların Günümüze Kadar Değişimi

Lüks araçların günümüze gelene kadar nasıl değişimlere uğradığını gösteren çalışma. Lüks Arabaların 100 Yıllık Değişimi..

  • PengoTV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..