#300 yıllık

Dünya Haritası Üzerinde Abd'ye Göçün 200 Yılı 01:41

Dünya Haritası Üzerinde Abd'ye Göçün 200 Yılı

10 yıllık aralıklarla hazırlanan harita üzerinden ABD'ye yaşanan 200 yıllık süreçteki göçün kaynağını görüyoruz. Dünyanın dört bir yanından ABD'ye gerçekleşen göçün 10 yıllık aralıklarında göç miktarını ve en çok göç ver..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.684 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor 00:57

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıkladılar. Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eş..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek 01:52

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek Somali hükümetinin geçen hafta 300'den fazla kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılardan sorumlu tuttuğu terör örgütü El Şebab'a karşı savaş hali ilan edeceği açıklandı. Adının açıkl..

Pastacı Kreması Nasıl Yapılır 01:45

Pastacı Kreması Nasıl Yapılır

Pastacı Kreması Tarifi İçin Malzemeler; 1 litre süt 200 gram margarin 250 gram un (2. 5 su bardağı) 300 gram toz şeker (1. 5 su bardağı) 1 adet çubuk vanilya veya 1 adet toz vanilya 3 adet bütün yumurta 300 gram çiğ krem..

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi 12:56

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi

Pastamızın pandispanyası için gerekecek malzemeler 5 tane oda ısısında yumurta (Eğer yumurtalarınız büyükse dört tane de kullanabilirsiniz) bir çimdik tuz 1 paket kabartma tozu 2 yemek kasigi siviyag 1 çay bardağı mi..

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara'ya Yürüyor 03:35

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara

Beykoz’da yaşayan Erkan Can isimli vatandaş için, iddiaya göre eşinden boşanınca eşine 300 bin TL ile aylık 2 bin TL nafaka ödemesine hükmedildi. Nafaka mağduru olduğunu söyleyen Erkan Can, eşinin kendisine oyun oynadığı..

Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4 02:47

Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4

Slayaway Camp: Butcher's Cut is a killer puzzle game where you control Skullface, a psychotic slasher hell-bent on revenge. Slide this adorably demented murderer around hundreds of isometric puzzle levels to squash, flay..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi 01:38

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi

Beykoz'da tarihi bir çınar ağacı içerisinde yatsı namazını kılınan bir caminin üzerine devrildi. Ağacın devrilme nedeni henüz bilinmezken, faciadan dönülen olayda 1 kişi hafif yaralandı. Olay saat 20.30 sıralarında Beyko..

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis karakollarına teslim etmeleri istedi. 02:00

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis

Sincan sakinlerinin pasaportlarını yıllık inceleme” için polis karakollarına teslim etmeleri gerektiğine işaret edilerek denetimlerin Sincan’daki kamu düzenini sağlamak için sıkılaştırıldığı bildirildi. Çin, Sincan U..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Tamamen Yasal 18 Ay Çalıştı, 15 Yıl Maaş Aldı 01:30

Tamamen Yasal 18 Ay Çalıştı, 15 Yıl Maaş Aldı

İspanya'nın güneydoğusundaki Alicante kentindeki bir memurun, rapor ve yasal izinlerini kullanarak 18 ay işe gitmesine rağmen 15 yıl maaş aldığı belirlendi. Memurun yaptığının 'tamamen yasal' olduğu belirtildi. İspanya'd..

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

Halep'te Muhalifler 3000 Konut Mahallesi'ne Girdi 00:57

Halep'te Muhalifler 3000 Konut Mahallesi'ne Girdi

Halep'te Muhalifler 3000 Konut Mahallesi'ne Girdi Suriye'nin Halep kent merkezindeki 300 bin kişiyi rejim kuşatmasından kurtarmaya çalışan muhalifler 3000 Konut Mahallesi'ne girdi. Muhaliflerin 3000 Konut Mahallesi'ni ..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı 02:08

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, Oklar PKK'yı göste..

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı 00:45

Hindistan Bir Kerede Uzaya 104 Uydu Fırlatarak Rekor Kırdı

Hindistan bir kerede uzaya 104 uydu fırlatarak bu alanda bir rekora imza attı. Fırlatılan 104 uydunun 101 yabancı ülkelerin uyduları. Bunlardan 96’sı ABD’nin olmak üzere İsrail, Kazakistan, Hollanda ve Birleşik Arap Emi..

Coleslaw (Lahana Salatası) Nasıl Yapılır 04:48

Coleslaw (Lahana Salatası) Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 yemek kaşığı Hardal 1 yemek kaşığı Sirke 1 yemek kaşığı Limon suyu 1 yemek kaşığı Şeker 1 çay kaşığı Tuz 1/4 bardak Mayonez 1/2 bardak Süzme Yoğurt 300 gram Lahana (rende) 300 gram Kırmızı Lahana (rende) 2..

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?) 02:33

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?)

Bu yıl CES 2016'da tanıtılan bu drone diğerlerinden farklı olarak yolcu taşıyabiliyor. Çinli drone üreticisi Ehang, bu drone'un sadece tek kişi taşıyabileceğini ve yatırım beklediğini söylüyor. Drone'un özellikleri şöy..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Domatesli Sosunda Pişmiş Makarna ve Mis Gibi Kekikli Bonfile 13:02

Domatesli Sosunda Pişmiş Makarna ve Mis Gibi Kekikli Bonfile

500 gr bütün bonfile Yarım litre et suyu Yarım litre su 300 gr makarna 2 diş siyah sarımsak 2 diş sarımsak 7-8 dal kekik 300 gr ıspanak Yarım kg soyulmuş domates 4 çorba kaşığı kargı tulumu 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 ..

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor 02:54

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor

Mustafa Aydın, 2 yıl önce Ukrayna'dan 14 ayda iki kez doğuran ve bir batında 2 ila 5 tane yavru yapan Romanov cinsi koyun getirdi. İlk getirdiği 100 koyun 14 ayda 600 adet yavruladı. Bu koyunların hepsini satan Aydın, 30..

Film Tutkunu İçin Ölmeye Yolculuğu Korkunç ‘Ölüm Yarışı’ Kopya Araba Oluşturur 03:55

Film Tutkunu İçin Ölmeye Yolculuğu Korkunç ‘Ölüm Yarışı’ Kopya Araba O

A TEAM of film fanatics have built their very own car equipped with machine guns and an RPG. Inspired by the 2008 movie Death Race, which starred British actor Jason Statham, the car started life as a Chrysler 300. Angel..

  • BETA tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Analı Kızlı Çorba Tarifi 13:52

Analı Kızlı Çorba Tarifi

Dış harcı için gerekenler : 3 su bardağı ince köftelik bulgur Bulguru ıslamak için 1 buçuk su bardağı ılık su 300 gr. çiğ köftelik et (kasabınıza söyleyin 3 kere makineden çeksin ve etinizde sinir yağ olmasın. Makine te..