#301 kişinin Öldüğü

Vietnam'daki Fırtına 90 Kilometrelik Hızıyla Korku Salıyor 01:33

Vietnam'daki Fırtına 90 Kilometrelik Hızıyla Korku Salıyor

Orta ve güney Vietnam'ı vuran Tayfun 5 kişinin ölümüne yol açtı. Ağaçları yerinden söken ve yüzlerce evi elektriksiz bırakan Damrey Tayfununun hızı saatte 90 kilometreye kadar ulaştı. Hükümet 6 kişinin kaybolduğunu ve 20..

Teksas Polisinden Uyarı 'Evlerinizden Çıkmayın' 00:56

Teksas Polisinden Uyarı 'Evlerinizden Çıkmayın'

Teksas polisi, 27 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin yaralandığı kilise saldırısında vatandaşlara evlerinizden çıkmayın uyarısında bulundu...

İneği Sayesinde Ölümden Kurtuldu 02:23

İneği Sayesinde Ölümden Kurtuldu

Bursa’nın Gürsu ilçesinde, 5 kişinin ölümüne, 16 kişinin yaralanmasına yol açan patlamada, bir vatandaş, ineği sayesinde ölümden kurtuldu...

Mısır'da Cami Katliamı 184 Ölü 00:48

Mısır'da Cami Katliamı 184 Ölü

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda Al Rawda köyündeki bir cami yakınlarında meydana gelen patlamada 184 kişinin hayatını kaybettiği, 85 kişinin yaralandığı bildirildi. Görgü tanıkları, El-Abed'de bulunan bir camiye önce bombal..

Kaçırılan Üniversiteli Zelal Topçul Bulundu 01:49

Kaçırılan Üniversiteli Zelal Topçul Bulundu

Mersin'de, bindiği minibüsten kaçırılan üniversite öğrencisi Zelal Topçul, polis tarafından bulundu. Ailesine teslim edilen Zelal Topçu, Bana iyi davrandı, pişman olduğunu söyledi. Şikayetçi değilim dedi. Genç kızı kaç..

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı 00:34

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı

Filistin Sağlık Bakanlığı, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından Batı Şeria ve Gazze'de devam eden protesto gösterilerinde 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 367 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bakanlık, ..

Spiralin Yan Etkileri Var Mı 02:14

Spiralin Yan Etkileri Var Mı

Spiralin bazı durumlarda istenmeyen etkileri olabilir. Bakırlı spiraller, kişinin adet düzenini etkileyebilir. Kanama miktarını artırabilir. Adeti uzun süren kişilere hormonlu spiral önerilir. Kişinin yapısına uygun spir..

  • NABIZ tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı : 1 Ölü 01:37

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı : 1 Ölü

Abd California'nın Long Beach kentindeki Bixby Knolls mahallesindeki bir hukuk Bürosunda Silahlı saldırgan iş arkadaşını öldürdükten sonra kendi canına da kıymak istedi. Saldırgan , bir kişinin ölümüne ve silahını kendi..

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı  (Olay Yeri ) 00:45

Abd, Long Beach California'da Silahlı Saldırı (Olay Yeri )

Abd California'nın Long Beach kentindeki Bixby Knolls mahallesindeki bir hukuk Bürosunda Silahlı saldırgan iş arkadaşını öldürdükten sonra kendi canına da kıymak istedi. Saldırgan , bir kişinin ölümüne ve silahını kendi..

Yoksunluk Sendromu Nedir 02:33

Yoksunluk Sendromu Nedir

Yoksunluk sendromu kişinin kullandığı maddeyi bir süre alamadığında yaşadığı ruh halidir. Kişinin yaşadığı sinir patlamaları, kramplar ve paranoya hali yoksunluk sendromunun sonuçlarıdır...

  • NABIZ tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilişsel Davranışçı Terapi Hangi Psikolojik Hastalıklarda Uygulanır 00:58

Bilişsel Davranışçı Terapi Hangi Psikolojik Hastalıklarda Uygulanır

Bilişsel davranışçı terapi seanslarında, kişinin olumsuz düşünceleri üzerine çalışılır. Yani kişinin yaşadıklarına dair bakış açısı yeniden yapılandırılır ve daha olumlu hale getirilmeye çalışılır...

  • NABIZ tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mevsimsel Depresyonun Sebepleri Nelerdir 00:33

Mevsimsel Depresyonun Sebepleri Nelerdir

Mevsimsel depresyonun en belirgin sebeplerinden biri genetik yatkınlık olup, olamamasıdır. Kişinin ailesinde herhangi bir duygu durum bozukluğu varsa, bu kişinin bu duygu durumlarına yatkın olduğunu gösterir...

  • NABIZ tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mevsimsel Depresyon Nasıl Teşhis Edilir 00:49

Mevsimsel Depresyon Nasıl Teşhis Edilir

Mevsimsel depresyon, kişinin önceki depresyon yaşantılarına göre teşhis edilir. Örneğin, kişinin daha önceki senelerde yaz sonundaki duygu durum çöküntüleri yaşayıp yaşamadığı araştırılır...

  • NABIZ tarafından
  • 493 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıcak Çarpması Durumunda İlk Müdahale Nasıl Yapılmalı 01:11

Sıcak Çarpması Durumunda İlk Müdahale Nasıl Yapılmalı

Sıcak çarpmasında ilk müdahale kişinin öncelikle bulunduğu yerden daha serin bir ortama taşınmasıyla gerçekleşir. Bunun ardından vücudun koltuk altı, kasık, ense, baş, alın gibi bölgelerine soğuk kompres yapılmalıdır. Ki..

  • NABIZ tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku İle Fobi Arasındaki Farklar Nelerdir 00:43

Korku İle Fobi Arasındaki Farklar Nelerdir

Korku gerçekçidir ve kişiyi korur. Örneğin kişinin sokakta üzerine saldırganca koşarak gelen bir köpekten korkması ve ondan kaçacak bir yer araması korkudur ve kişiyi koruyan bir şeydir. Fobi ise sokakta bir köpekle karş..

  • NABIZ tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vallahi Hortladı Fragman 02:13

Vallahi Hortladı Fragman

Nam-Sis adında, milattan önce 2600'lü yıllarda yaşayan ve bin yılda bir hortlayan bir kraldır. NamSis ve karsının sonsuza kadar dünyada yaşamasının tek yolu vardır; o da 14 tane özgür ruha sahip olması gekekir. Kral, kar..

Katliam Gibi Kaza Kamerada 01:21

Katliam Gibi Kaza Kamerada

Kartal Köprüsü mevkisinde Murat Polat'ın kullandığı otomobilin tur otobüsüne çarpması sonucu 4 kişinin ölümü, 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kamera görüntüleri, kazaya E-5 Karayolu'..

Türkler ve Suriyeliler Arasında Yaşanan Esenyurt Muharebesi 11:28

Türkler ve Suriyeliler Arasında Yaşanan Esenyurt Muharebesi

İstanbul Esenyurt'ta Suriyeliler tarafından 4 Türk Vatandaşımızın bıçakla yaralanması sonucunda ortalık savaş alanına dönmüş. İddiaya göre, çıkan kavgada 1 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı bild..

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İdlib'de 2 ayrı noktada patlama Çok sayıda ölü ve yaralı var 00:07

İdlib'de 2 ayrı noktada patlama Çok sayıda ölü ve yaralı var

Suriye'nin İdlib kentinde 2 farklı noktada patlama meydana geldi. Yerel kaynaklar patlamalarda 10'dan fazla kişinin hayatını kaybettiğini; çok sayıda kişinin de yaralandığını duyurdu...

19 Mayıs'ı Yolun Ortasına Yatarak Kutlayan Adam 00:49

19 Mayıs'ı Yolun Ortasına Yatarak Kutlayan Adam

İzmit Çınarlı’da bulunan bir kişinin ilginç kutlaması görenleri şaşırtmış. Yolun ortasına yatan ve üzerine Türk bayrağı örten bir kişinin hangi mesajı vermek istediği anlaşılamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı! 02:31

Tanımadığı biri yüzüne kezzap attı!

İzmir'in Buca ilçesinde, iş yerinin önünde, tanımadığı bir kişinin yüzüne kezzap attığı İsa Tatlı, hastanede 2,5 ay tedavi gördü. Kuyumcu İsa Tatlı Gözüm yandığı için müdahale edemedim. Ondan sonra kaçıp gitti. Vücudumd..

Şanlıurfa’da trafik kazası- 1 ölü, 3 yaralı - İhlas Haber Ajansı 00:57

Şanlıurfa’da trafik kazası- 1 ölü, 3 yaralı - İhlas Haber Ajansı

Şanlıurfa'da 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin yaralandığı trafik kazası kameraya yansıdı...

Pakistan’da bombalı saldırı 01:21

Pakistan’da bombalı saldırı

Pakistan'ın Karaçi kentinde düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4'ü ağır toplam 13 kişinin yaralandığı bildirildi...

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu 05:27

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu ve Şişli başta olmak üzere birçok ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda çok ..

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı 02:19

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı

Los Angeles'ta 185 Trump Karşıtı Gösterici Gözaltına Alındı ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen Trump karşıtı protestolarda 185 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. ABD'de salı günü gerçekleştirilen başkanlık se..

Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş 03:15

Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş

Ben bu filmi seyretmiştim Kırık iki kalp ortada kalıyor Bir yerlerde işitmiştim Üzülenin ahı kesin tutuyor Zaman aynasıdır her kişinin Kadere borç ödenmez ki peşin Gururun bir beden gönlüne büyük gelmiş Sözünden her döne..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..