#301 kişinin Öldüğü

Arkadaşının Yüzüne Elindeki Kaynar Suyu Boca Etti 01:01

Arkadaşının Yüzüne Elindeki Kaynar Suyu Boca Etti

Çin’de bir restoranın mutfak kısmında korkunç bir olay yaşandı. Bulaşıkçı, kendisini iten arkadaşının yüzüne kaynar suyu boca etti Yanından geçerken kendisine değen arkadaşını iten çalışan, inanılmaz bir karşılık aldı. İ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise'nin Ortalığı Karıştıran Görüntüsü! 07:27

Hadise'nin Ortalığı Karıştıran Görüntüsü!

Hadise'nin tatil yaparken birlikte zaman geçirdiği adı meçhul kişinin güzel popçunun yeni sevgilisi olduğu haberleri doğrumu!!!..

  • ANKA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurum Meydan Muharebesi (Aşiret Kavgası) 04:37

Erzurum Meydan Muharebesi (Aşiret Kavgası)

Erzurum'da birbirleriyle akraba olan aynı aşiret mensupları arasında ev yüzünden çıkan ve yaklaşık 300 kişinin karıştığı kavga adeta meydan muharebesine döndü, mahalle savaş alanını andırdı. 3'ü polis çok sayıda yaralını..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler 00:45

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hafta sonu gerçekleşen bir düğünde inşaat malzemeleri satan firmanın personeli, evlenen patronlarının düğün arabasının önünü iş makinesiyle keserek bahşiş istedi. Marmaris’e bağlı Selimiye Ma..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizde Erkek Cesedi Bulundu 04:09

Denizde Erkek Cesedi Bulundu

Edinilen bilgiye göre, Liman Caddesi mevkisinde serinlemek için liman arkasına gelen vatandaşlar, deniz yüzeyinde bir kişinin hareketsiz şekilde olduğunu görmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ek..

Kadıköy'de Şişme Botla Gezen Yurdum İnsanı 00:59

Kadıköy'de Şişme Botla Gezen Yurdum İnsanı

İstanbul'da sel sularında bot ve şişme yatakla yüzen iki kişinin görüntüleri oldukça komik anlara sahne oldu. İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yağmur sularının sele dönüşmesiyle birlikte bazı yerlerde vatandaşlar biriken su..

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benimsin 15.Bölüm Fragmanı 00:31

Benimsin 15.Bölüm Fragmanı

Ekranların sevilen Hint dizisi Benimsin’de bugün, Zain kendisine hızla çarpıp kaçan bir araba yüzünden yaralanır. Aaliya, Zain’e çarpan kişinin kim olduğunu polislere tarif ettiklerinde yaşananların Ayat ile ilgili olduğ..

Meryem 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:48

Meryem 2. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 2.Bölüm 2.Fragmanı yayında! Kazayı yapan kişinin Oktay olduğu ortaya çıkacak mı? Meryem hapishanede nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya kalacak?..

Erol Köse Neslihan Atagül’ün Fotoğrafını Paylaştı Ortalık Karıştı 03:14

Erol Köse Neslihan Atagül’ün Fotoğrafını Paylaştı Ortalık Karıştı

Erol Köse paylaştı olay oldu! Neslihan Atagül’ün o fotoğrafının sırrı ortaya çıktı.Ünlü televizyoncu Erol Kösenin paylaştığı resimde Neslihan Atagülün beraber resim çekilen kişinin lise dönemindeki aşkı olduğu iddiaları ..

  • ANKA tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı 00:21

Londra'da Araç Kalabalığın Arasına Daldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir araç müze önünde kalabalığa daldı, yaralılar olduğu belirtildi. Londra Ulusal Tarih Müzesi önünde bir araç kalabalığa daldı. Metropolitan polisi, kazada yaralıların olduğunu, bir kişi..

Şemsiyeli Hırsızlar Kamerada 02:47

Şemsiyeli Hırsızlar Kamerada

Antalya'da şemsiyeyle yüzlerini gizleyerek bir iş yerinden para ve televizyon çalan 2 kişi, polis tarafından yakalandı. Hırsızlığı gerçekleştiren bir kişinin iş yeri sahibinin hem arkadaşı hem de daimi müşterisi olduğu o..

Motosikletli Çift Dehşet Yaşadı 00:35

Motosikletli Çift Dehşet Yaşadı

Sarıyer'de park halinde olduğu yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca, süratli seyir halinde olan motosikletli yeni evli çift çarparak takla attı. 2'si ağır 3 kişinin yaralandığı kazada, motosiklet sürücüsünün aracın..

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı 01:07

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı

Fizik dehası Albert Einstein'ın 1922'de Japonya'da bir kuryeye bahşiş yerine verdiği, mutluluğu tarif eden not, Kudüs'te yapılan açık artırmada 1,56 milyon dolara (yaklaşık 5,82 milyon lira) satıldı. Müzayede evi tarafın..

Nirvana Nedir 03:33

Nirvana Nedir

Bir nevi gerçeği olduğu gibi kabul etmenin gerektiğini anlatan ve kişinin bulunduğu durumdan memnun olması gerektiğini anlatan bir felsefedir...

Platonik Aşk Nedir 03:29

Platonik Aşk Nedir

Sekülerlikten çıkarak tinsele dönüşen aşk anlamına gelir. İsmini ünlü düşünür platon’dan alan, aslında, fiziksel doyumun şart olmadığı, kişinin kendisini kendi olduğu için sevdiği, bilinenin aksine, karşılıksız, imkansız..

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada 02:25

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Ümraniye'de cep telefonu bayisinden 4 kişinin gerçekleştirdiği hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.Çakmak Mahallesi'ndeki cep telefonu bayisinden, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi tarafından çok sayıda cep..

Canlı Yayında Birbirlerine Girdiler 00:31

Canlı Yayında Birbirlerine Girdiler

Gürcistan'da hafta sonunda 12 kişinin öldüğü otel yangınının tartışıldığı programda kavga çıktı. Canlı yayındaki kavgayı ayırmak kolay olmadı...

Stresin Etkilerini Azaltmanın Yolları Nelerdir 04:18

Stresin Etkilerini Azaltmanın Yolları Nelerdir

Stresi ifade etmek, stresin etkilerini azaltma konusunda çok faydalı olur. Duygular ne kadar çok kelimeye dökülürse beyindeki stres yükü o kadar azalır. Kişinin kendini olduğu gibi görebilmesi de büyük önem taşır...

  • NABIZ tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tokat'ta Bir Tiyatro Oyuncusu Sahnede Saldırıya Uğradı 00:48

Tokat'ta Bir Tiyatro Oyuncusu Sahnede Saldırıya Uğradı

A.S.Y. isimli kişi seyircilere hitaben konuşmasını yaptığı sırada sahne arkasından gelen bir kişinin saldırısına uğradı. Tokat'ta gerçekleşen olayda Ankara'dan gelen ekip Kanlı Nigar isimli oyunu sahneliyordu.İkinci perd..

  • JET TV tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esrar Bağımlılığı Nasıl Tedavi Edilir 02:01

Esrar Bağımlılığı Nasıl Tedavi Edilir

Esrar bağımlılığında maddeyi kullanan kişinin isteği ve motivasyonu çok önemli. Başkalarının isteğiyle tedaviye başlanması sonuç vermez. Esrarın neden olduğu semptomlara göre farklı tedavi yöntemleri belirlenebilir. Teda..

  • NABIZ tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Krizi Geçirdiğini Düşünen Kişi Ne Yapmalı 01:33

Kalp Krizi Geçirdiğini Düşünen Kişi Ne Yapmalı

Kalp krizi geçirdiğini düşünen kişinin mümkün olabildiğince kısa bir süre içinde 112'yi araması gerekir. Kalbin durma riski olduğu için normal bir araç yerine ambulansla hastaneye ulaşması gerekir...

  • NABIZ tarafından
  • 490 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastanede Yangın 41 Ölü 79 Yaralı 00:39

Hastanede Yangın 41 Ölü 79 Yaralı

Güney Kore'nin Miryang şehrindeki bir hastanede çıkan yangında en az 41 kişi hayatını kaybetti, 9'u ağır olmak üzere 79 kişi de yaralandı. Sabah saatlerinde hastanenin birinci katında başlayan yangın sırasında içeride 1..

Kim Pes Edecek Alper Vs. Fırat 21:54

Kim Pes Edecek Alper Vs. Fırat

Yeni bir pes etmeli kapışma ile beraberiz. Her zaman olduğu gibi büyük ödül 200 TL. Bir taraf pes ettiğinde para diğer kişinin olacak...

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğünde AK-47 İle Katliam Yapan Adam 00:21

Düğünde AK-47 İle Katliam Yapan Adam

Pakistan'da bir düğünde çekilen görüntüler izleyenleri dehşete düşürüyor. Tek elle tüfeği havaya kaldırıp ateş etmek isteyen adam silahı tutamayınca davetlileri vurdu. Olayda 3 kişinin öldüğü iddia edildi...

Yangın Söndürmek İçin İşe Alındı, Ormanı Yaktı 01:53

Yangın Söndürmek İçin İşe Alındı, Ormanı Yaktı

Muğla'da 50 hektar ormanı yok eden ve iki günde ancak söndürülebilen yangında akıllara durgunluk veren bir gelişme yaşandı. Ormanı yakan kişinin orman müdürlüğünde şoför olarak çalıştığı ve işinin de yangın söndürmek old..

Bozdağ'dan Çiftlikbank Açıklaması: 'Tutuklandı' 02:03

Bozdağ'dan Çiftlikbank Açıklaması: 'Tutuklandı'

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ binlerce kişinin mağdur olduğu Çiftlikbank hakkında da önemli açıklamalarda bulundu...

Gazze Sınırındaki Gösterilerde 2 Filistinli Şehit Oldu 00:40

Gazze Sınırındaki Gösterilerde 2 Filistinli Şehit Oldu

İsrail askerlerinin abluka altındaki Gazze sınırında barışçıl gösterilerini sürdüren Filistinlilere ateş açması sonucu 2 kişinin şehit olduğu, çok sayıda göstericinin yaralandığı bildirildi...

Kanada'da Bir Araç Yayaların Arasına Daldı 00:15

Kanada'da Bir Araç Yayaların Arasına Daldı

Kanada'nın Toronto şehrinde bir kamyonetin yayaların içine daldığı belirtildi. Kanada'nın Toronto şehrinde, bir kamyonet yayaların çok sık olduğu bir kavşağa daldı. En az 10 kişinin yaralandığı belirtilen olayda kamyonet..

Alkolizm Nedir 01:23

Alkolizm Nedir

İşte bakın hangi durumlarda kişinin alkolizm olduğu anlaşılıyor....

  • NABIZ tarafından
  • 489 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erzurum'da 200 Kişilik Kavga: 2'si Polis 17 Yaralı 02:38

Erzurum'da 200 Kişilik Kavga: 2'si Polis 17 Yaralı

Erzurum'da kız kaçırma meselesi yüzünden aşiret iki aile birbirine girdi. 200'e yakın kişinin karıştığı kavgada 2'si polis toplam 15 kişi yaralandı. Yoldan geçen araçların da kurşunlara hedef olduğu kavgaya polis biber g..