#301 kişinin Öldüğü

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız 02:16

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız

Kuşadası’nda gözü dönmüş bir kişi sokak köpeğine bayramda pompalı tüfekle ateş açtı. Köpek yaralanırken, şikayet üzerine polis iki kişiyi gözaltına aldı. Çevre sakinleri yaşanan vahşeti cep telefonu ile saniye saniye kay..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FETÖ’nün Firari Malatya İmamı ABD'de Ortaya Çıktı 00:34

FETÖ’nün Firari Malatya İmamı ABD'de Ortaya Çıktı

Anadolu Ajansı tarafından ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntülenen Adil Öksüz'ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım'ın yanında bulunan kişinin örgütün Malatya imamı Eyyüp Doğan olduğu tespit edildi...

Öykü Karayel Ve Can Bonomo Evlendiler Gelinlikte Dikkat Çeken Detay 03:25

Öykü Karayel Ve Can Bonomo Evlendiler Gelinlikte Dikkat Çeken Detay

Şarkıcı Can Bonomo iki yıldır birlikte olduğu oyuncu Öykü Karayel ile dün akşam Maçka Küçükçiftlik Park’ta düzenlenen ikahla dünya evine girdi. 150 kişinin katıldığı törende Can Bonomo’nun nikah şahitleri menajeri Ec..

  • BETA tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..

Sokak Ortasındaki Bıçaklama Olayının Kurgu Çıkması 00:27

Sokak Ortasındaki Bıçaklama Olayının Kurgu Çıkması

Emniyet Genel Müdürlüğü, Ordu'nun Ünye ilçesinde sokakta bir kişinin tartıştığı kız arkadaşını bıçaklayıp kaçması olayının kurgu olduğu açıklamış..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 6 yıl önce
15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor 01:08

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor

ABD'de 4 eyaleti vuran 19 hortumun ardından milyonlarca insan sel tehdidiyle karşı karşıya. Yerel medyada yer alan haberlere göre, Oklahoma, Teksas, Missouri ve Arkansas eyaletlerini en az 19 hortumun vurduğu belirtildi...

Nehir üzerinde Eriyen buzların üstündeki insanlar 00:29

Nehir üzerinde Eriyen buzların üstündeki insanlar

Bu olayda tesadüfen çekilen videodan buz parçası üstünde 3 kişinin olduğu görülmekte.! acaba ne oluyor !..

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Patlama sonucu 184 bölümde hasar tespiti yapıldı 08:40

Patlama sonucu 184 bölümde hasar tespiti yapıldı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde 7 kişinin öldüğü havai fişek fabrikasındaki patlama olayı ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce bölgede 7 mahallede yapılan hasar tespit çalışmalarında 184 bölümde hasar tespit edild..

İstanbul’da silahlı kavga dehşeti kamerada 01:47

İstanbul’da silahlı kavga dehşeti kamerada

Kağıthane'de bir şahıs ile husumetli olduğu şahıs arasında çıkan kavga sonucu 4 kişinin yaralandığı silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralıların yerde sürünerek kaçmaya çalıştıkları görüldü...

Kartal’da kısıtlamaya rağmen kıraathanede kumar oynayan şahıslara 24 bin 244 TL ceza 00:15

Kartal’da kısıtlamaya rağmen kıraathanede kumar oynayan şahıslara 24 b

Kartal’da korona virüse aldırmadan kıraathanede bir araya gelip kumar oynayan şahıslara baskın yapıldı. 6 kişinin bulunduğu kıraathanedekilere toplam 24 bin 244 TL ceza kesilirken bir şahsın aranmasının olduğu tespit edi..

Avukatın başına silah dayayan şüpheli- 'Silah çektiğimi hatırlamıyorum' 02:18

Avukatın başına silah dayayan şüpheli- 'Silah çektiğimi hatırlamıyorum

İzmir'in Bayraklı ilçesinde icra memurlarıyla birlikte haciz işlemlerine giden avukat ve çilingir olduğu iddia edilen kişinin başına silah dayayarak darp eden şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edil..

Sarıyer'de 2 gecekondu alevlere teslim olarak kül oldu 02:47

Sarıyer'de 2 gecekondu alevlere teslim olarak kül oldu

Sarıyer'de boş gecekonduda çıkan yangın yan tarafta bulunan ve baba-oğul iki kişinin yaşadığı gecekonduya sıçradı. Çıkan yangında iki gecekonduda yanarak kullanılamaz hale geldi. Gecekonduda yaşayan baba ve oğlunun sağlı..

Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi- 1 ölü, 3'ü ağır 14 yaralı 03:12

Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi- 1 ölü, 3'ü ağır 14 yaralı

Uşak'ta kontrolü kaybolması sonucunda devrilen tarım işçilerini taşıyan minibüsteki 1 kişi hayatını kaybetti. Araçta yolcu bölümündeki 14 kişi yaralanırken 3 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi...

Kadıköy’de 21 yaşındaki alkollü sürücü kafeye daldı 01:23

Kadıköy’de 21 yaşındaki alkollü sürücü kafeye daldı

Kadıköy'de içinde iki kişinin bulunduğu otomobil, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarında bulunan bir kafeye daldı. Sürücünün alkollü olduğu belirtildi...

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi 00:21

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi Son dakika gelişmesi... İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, has..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı 01:55

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı Hatay’ın İskenderun ilçesinde freni patlayan yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta bekleyen 6 aracı biçtiği kazanın dehşet veren görüntüleri ortaya çıktı...

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü 02:12

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü

Bolivya'dan 81 kişiyle havalanan yolcu uçağı, Medellin uluslararası havalimanına kilometreler kala düştü. Gelen son dakika bilgisine göre, uçaktaki 72 yolcu arasında Brezilya futbol takımı Chapecoense'nin 22 oyuncusu da ..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..