#301 kişinin Öldüğü

Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm 1:51:08

Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, önündeki engelleri kendi yöntemleriyle aşarken, hayatını da ortaya koyuyor.nnGüney, hayatlarını değiştiren o gece de, Kuzey'in kendini kaybetme sebebinin, Cemre olduğunu anlar. O andan itibaren, Cemre artık sadec..

  • Dizi TV tarafından
  • 439 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı! 00:55

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı!

#Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, aynı aileden 7 kişinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin aranan katil zanlısı #MehmetAltun'un yakalandığını duyurdu. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada; Kon..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Venezuela'daki sel felaketi 20 can aldı 01:11

Venezuela'daki sel felaketi 20 can aldı

Venezuela'nın batısı sel felaketiyle boğuşuyor. 20 kişinin hayatını kaybettiği afette çok sayıda kayıp olduğu bilgisi de var. Ankara da hayatını kaybedenler nedeniyle Venezuela'ya başsağlığı diledi. Venezuela’nın batısı..

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da 04:24

Emeklilere fark ödemesi 28 Temmuz'da

Memur ve emekli maaş farklarının ne zaman yatacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Emekli ve memur maaş farkı ödemelerinde son durumun ne olduğu merak ediliyor. Memur ve emekli maaşlarına enflasyon oranı ve farkına ..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında 00:23

El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında

El Yapımı Patlayıcıyla Saldırı Güvenlik Kamerasında El yapımı patlayıcıyla saldırı güvenlik kamerasında Sancaktepe'te dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz saldırgan, vatandaşların en yoğun olduğu saatte el yapımı ..

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı 02:58

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı

Hakkari’de Sain Saldırı- 3 Şehit, 1'i Ağır 5 Asker Yaralı Hakkari Çukurca'da PKK'lıların havanlı saldırısında 3 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırı, ..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon 02:07

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon Adana'da, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ üyesi olduğu ö..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı 00:29

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı FETÖ soruşturması kapsamında Bursa merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonlarda 121 kişi gözaltına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince FETÖ/..

Otobanda U Dönüşü Yaparak Kazaya Neden Olan TIR Şoförü 00:54

Otobanda U Dönüşü Yaparak Kazaya Neden Olan TIR Şoförü

Şile otobanında şerit değiştirerek U dönüşü yapmak isteyen bilinçsiz TIR şoförünün neden olduğu kaza gençlerin kamerası tarafından an be an kaydedildi. Kazaya karışanlardan birisinin de polis olduğu gözüken o dehşet anı...

  • Cowboy tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Tayland'da sel felaketi can aldı 00:50

Tayland'da sel felaketi can aldı

Tayland'da aşırı yağışların neden olduğu sel felaketinde en az 14 kişi yaşamını yitirdi. Felaketten en çok turistlerin yoğun olduğu güney bölgeleri ve adalar etkilendi. Sel suyunun yüksekliği bazı bölgelerde 1,5 metrey..

Nükleer piller şarj etmeden binlerce yıl çalışabilir 04:45

Nükleer piller şarj etmeden binlerce yıl çalışabilir

Bristol Üniversitesi uzmanları binlerce yıldır enerji ile değil çok güçlü cihazlar temin edebilir nükleer pilin bir prototip geliştirdi. Üniversitenin web sitesine göre radyasyon ve kirleticilerin sıfır olduğu belirtildi..

  • PengoTV tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kim Demiş Kediler Suyu Sevmez Diye! 10:29

Kim Demiş Kediler Suyu Sevmez Diye!

AFV, sudan nefret eden kedilerin eğlenceli olduğu kadar tüyler ürperten tepkilerinin olduğu videolardan bir derleme yaptı. Keyifli seyirler......

  • PengoTV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Ahmet Kural & Murat Cemcir - Sie Liegt In Meinen Armen 01:44

Ahmet Kural & Murat Cemcir - Sie Liegt In Meinen Armen

Beyaz Show 13 Ocak Cuma günü yayaınlanacak programına konuk olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir Sie Liegt In Meinen Armen şarkısını söyleyerek filmde olduğu kadar seslerinin bir kez daha kuvvetli olduğu gösterdiler.Performa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı 01:17

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Anayasa değişikliği teklifini protesto eden gruplara polis müdahale etti. TBMM'ye yürümek isteyen ve aralarında CHP milletvekillerinin de olduğu grubu Milli Müdafaa Caddesi'nde çevi..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Elsa Ebru -  Yaşadığım Bu Son Bahar 04:56

Elsa Ebru - Yaşadığım Bu Son Bahar

Yorma beni hayat.. Ne istediysen verdim. Önce düşlerimi,sonra hayallerimi. Herkesin aşık olduğu gülüşlerimi,en sonunda hayallerimin sahibini verdim. İstediğim bir avuç mutluluktu oysaki. Bir avuç mutlulluk, bir avuç gözy..

İzmir'de FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Dava Başladı 00:28

İzmir'de FETÖ'nün Darbe Girişimine İlişkin Dava Başladı

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in bir numaralı şüpheli olduğu 270 sanıklı davanın görülmesine başlandı...

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü - 03:50

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü -

Alman dergi Der Spiegel'in FETÖ'nün ne kadar tehlikeli olduğunu anlattığı yazı ele alındı. Türkiye'deki faaliyet alanı zayıflayan örgütün yurtdışındaki oldukça aktif olduğu sadece Almanya'da 150 dershane, 30 okul, gazete..

FETÖ Okulunda Gizli Kasa 00:57

FETÖ Okulunda Gizli Kasa

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait olduğu gerekçesiyle kapatılan ve Şehit Alparslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine dönüştürülen okulun çatısında dolapların arasına gizlenmiş çelik kasa bulundu...