#301 kişinin Öldüğü

İnce Üniversiteyi 4 Yılda Bitirdiği İçin Kendiyle Böyle Övündü 00:26

İnce Üniversiteyi 4 Yılda Bitirdiği İçin Kendiyle Böyle Övündü

Muharrem İnce, mezun olduğu Necatibey Eğitim Fakültesinde aynı dönem okuduğu arkadaşlarıyla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce sohbet ve fotoğraf çekiminin ardından seçmenlere mezun olduğu fakültenin dipl..

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici Çıktı 00:27

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici

Bağcılar'da 9 Mart günü aracını yanlış yere park eden bir kişi, tartıştığı polise saldırdı. Sosyal medyada AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olduğu iddia edilen saldırganın, partiyle ilgisinin olmadığı, galerici İ.B olduğ..

Çocuk Tacizcisini Kameraya Aldı: Sapık Dehşeti Kamerada 03:37

Çocuk Tacizcisini Kameraya Aldı: Sapık Dehşeti Kamerada

Sultangazi'de önceki gün 6 yıllık komşusu olduğu öğrenilen bir şahıs, 12 yaşındaki H.E.'yi evde yalnız olduğu esnada kapısına dayanarak dehşeti yaşattı. Çocuğu “eski komşuyuz” diyerek pencereden uzattığı eliyle yakalamay..

Aygül Yılmaz Isısız Saç Düzleştirme 06:06

Aygül Yılmaz Isısız Saç Düzleştirme

Bu videomda sizlere ısısız saç düzleştirme yöntemini anlattım. Düzleştirici ya da fön ile olduğu kadar pratik olmasa da zararsız bir yöntem olduğu için bence gayet tercih edilebilir. Isı kullanmadan nasıl saç düzleştiril..

Hakan Çiçek'i 2 Saniyelik Video Ele Verdi 03:46

Hakan Çiçek'i 2 Saniyelik Video Ele Verdi

Hakan Çiçek'i 2 saniyelik video ele verdi FETÖ'nün darbe girişiminde yer alan sivil imamlardan Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlenen cep telefonundaki GSM hattının ilk kez 7 Mart 2016'da aktive edildiği, telefonun lokasyon..

Prens Harry Rezil Oldu Ortalık Fena Halde Karıştı 02:05

Prens Harry Rezil Oldu Ortalık Fena Halde Karıştı

İngiltere Parlamentosu’nda kraliyet ailesinin harcamalarının zaman zaman tartışma konusu olduğu, kimilerince ailenin, ülke için en değerli tanıtım malzemesi olduğu savunulurken Prens Harry cephesinden ilginç bir fotoğ..

  • BETA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cami Çatısında Megafonla Şikayetini Dile Getiren Müezzin 01:30

Cami Çatısında Megafonla Şikayetini Dile Getiren Müezzin

Görevli olduğu caminin çatısına çıkıp eski kayın pederi olan imamı boşanmasına neden olduğu ve çocuklarını göstermediği için isyan edip megafonla çatıya çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çukur Parodi 05:26

Çukur Parodi

Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir..

  • JET TV tarafından
  • 239 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İpek Açar Evlendi. 01:51

İpek Açar Evlendi.

İpek Açar 2 Yıldır Birlkte Olduğu Alper Kömürcü İle Evlendi...

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Balkabağa Sezonu Açtı. 02:10

Balkabağa Sezonu Açtı.

Ferruh Taşdemir’in Sahibi Olduğu, son Dönemin En Gözde Mekanı “Balkabağa” Dün Akşam Maslak 1453’te Sezonu Açtı. Ferruh Taşdemir’i Gecede Sanat, spor Ve İş Hayatından Yakın Dostları Da Yalnız Bırakmadı. Gece Hayatına Fark..

  • BETA tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstikamet korona 00:27

İstikamet korona

Çanakkale Belediyesi halk otobüsünde yeni tip korona virüs (Covid-19) kuralları hiçe sayıldı. Gereğinden fazla yolcunun olduğu otobüs içerisinde gencinden yaşlısına herkes ayakta olduğu görüntüler tepki çekti. O anları b..

Sultanbeyli’de korona virüsü unutturan kılıçlı düğün eğlencesi 00:24

Sultanbeyli’de korona virüsü unutturan kılıçlı düğün eğlencesi

Sultanbeyli’de sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde Suriyeli olduğu iddia edilen bir grup şahıs, ellerindeki kılıçlarla sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe sayıp düğün eğlencesi yaparak, yürüdü. Yaşanan o anl..

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe 01:59

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), 'Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 4 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi.' açıklamasında bulu..

KUR'AN KURSUNA SARHOŞ ŞOFÖR! 01:56

KUR'AN KURSUNA SARHOŞ ŞOFÖR!

Bursa'da polis ekipleri tarafından durdurulan özel kuran kursu öğrencilerini taşıyan servis sürücüsünün alkollü olduğu tespit edildi. Yaşları 4 ila 5 arasında değişen 18 öğrenciyi taşıyan ve 2.38 promil alkollü olduğu te..

Boraltan Köprüsü faciasının 100 yaşındaki tanığından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek 06:59

Boraltan Köprüsü faciasının 100 yaşındaki tanığından Cumhurbaşkanı Erd

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda yapmış olduğu konuşma sırasında mülteci sorununa ilişkin yapmış olduğu açıklamalarda Boraltan Köprüsü Olayına atıfta bulunarak Türkiye'de yaşayan m..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fifth Harmony - Work from Home 03:39

Fifth Harmony - Work from Home

Work From Home [Verse 1: Camila] I ain't worried 'bout nothin' I ain't wearin' na-nada I'm sittin' pretty, impatient, but I know you gotta Put in them hours, I'mma make it hotter I'm sending pic after picture, I'mma get..

  • PengoTV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 06:31

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Ba

Son Dakika! 15 Temmuz Darbe Girişimini Adil Öksüz'le Birlikte Kemal Batmaz Yönetmiş 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir bilgi ortaya çıktı. FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbeyi y..

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü 05:17

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında görevlendirilen savcının FETÖ mensubu olduğu iddialarına i..

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Leon The Professional Film İzle 2:12:53

Leon The Professional Film İzle

Léon, ABD'nin New York şehrinde ikamet eden, patronu Tony'den aldığı işleri yapan bir tetikçidir. Hayatını kurallardan oluşturmuş, sert ve tam anlamıyla bir profesyoneldir. Ancak Mathilda adında küçük bir kızla yolları k..

  • mathilda tarafından
  • 16.622 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..